Ghid cuprinzător pentru pariuri pe competițiile Valorant eSports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Cel mai nou titlu de la Riot Games, Valorant, vede multă acțiune pe circuitul competițional de jocuri. Pasionații de pariuri vor fi observat probabil o creștere a piețelor de sporturi la casa de pariuri preferată, Valorant fiind probabil unul dintre jocurile disponibile.

Căutarea dvs. de informații despre pariurile Valorant se termină aici. Veți afla în acest ghid de experți că Valorant câștigă multă tracțiune în rândul pasionaților de pariuri esport, deoarece îmbină componentele de joc shooter-ul la persoana întâi și arena de luptă. O înțelegere fermă a jocului este coloana vertebrală a oricărei abordări de succes a pariurilor Valorant, la fel ca în orice alt sport de pariere. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Ghid cuprinzător pentru pariuri pe competițiile Valorant eSports

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când înveți cum să pariezi pe Valorant este să înțelegi cum funcționează jocul și cum o echipă câștigă sau pierde.

Cinci jucători se confruntă cu alți cinci într-un meci Valorant.

Există mai multe personaje jucabile numite Agenți disponibile și fiecare echipă trebuie să aleagă cinci dintre ele. Fiecare agent are abilități unice care pot fi folosite strategic, cum ar fi grenade de fum, cocktail-uri Molotov și vindecare. Cheia pentru câștig este să alegeți agenți care pot produce combo-uri puternice.

Abilitățile Agentului există în primul rând pentru a îmbunătăți arsenalul jocului. Există o mare varietate de arme disponibile pentru a alege. Pistoale, SMG-uri, puști și lunetişti sunt toate disponibile, la fel ca și alte tipuri de arme comune pentru împușcătorii la persoana întâi.

Există o economie în joc cu care să interacționați. Câștigând câștigă mai mulți bani, dar pierderea dăunează economiei. Pentru a fi pe picior de egalitate cu inamicii tăi, trebuie să stăpânești arta managementului economic.

Ambele echipe alternează atacul și apărarea în timpul celor două reprize ale jocului. Pentru a reuși, atacatorii trebuie să plaseze un vârf (la fel ca bomba lui Counter Strike) într-una din cele două locații. Apărătorii trebuie să păstreze aceste zone în siguranță și să neutralizeze vârful dacă este instalat acolo.

Formatul de potrivire este cel mai bun din 25 în modul implicit, neclasat. Prima echipă care a câștigat 13 runde câștigă meciul. În modul competitiv, echipa câștigătoare trebuie să câștige cu un avans de două runde.

Moduri de joc Valorant

  • Neevaluat: Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de potrivire Valorant mai puțin competitive, încercați Unrated. Clasamentul echipelor pierdute nu va fi afectat în acest mod de joc. Dacă o echipă câștigă 13 runde consecutive într-un format cel mai bun din 25, ea va câștiga meciul.
  • Spike Rush: Modul de joc Spike Rush este un joc de rundă de 80 de secunde sau 100 de secunde în care fiecare membru al echipei ofensive poartă un Spike pe care jucătorii trebuie să îl activeze prin plantare. Abilitatea supremă a fiecărui jucător este pregătită, iar globurile de putere apar aleatoriu pe terenul de joc.
  • Deathmatch: În modul deathmatch, zece jucători concurează într-un free-for-all timp de șase minute; Câștigătorul este determinat de cine înregistrează primul 30 de ucide.
  • Competitiv: Modul Competitiv este o variantă clasată a meciului obișnuit cel mai bun din 25 din Valorant. După ce au concurat în cinci meciuri, performanțele jucătorilor sunt clasate, Radiant fiind nivelul superior și Iron fiind cel mai scăzut.
Valorant

Înțelegerea modului în care funcționează cotele Valorant face parte din nucleul strategiei tale de pariuri Valorant.

Cotele de pariuri Valorant sunt adesea prezentate ca cote americane, afișate ca un număr proporțional cu -100. Probabilitatea ca o echipă să câștige are un impact uriaș asupra acestor cifre. Persoanele defavorizate sunt reprezentate de simbolul plus (+), în timp ce favoritele sunt afișate prin semnul negativ (-).

Iată un exemplu despre cum ar putea arăta cotele Valorant: Cloud9 -175 vs. Nemuritori +150.

Pe baza cotelor de mai sus, Cloud9 este favoritul meciului. După semnul negativ este suma care ar trebui pariată pentru a aduce profit de 100 USD. Dacă obțineți 175 USD, de exemplu, și câștigați, profitul dvs. va fi de 100 USD.

Dimpotrivă, simbolul plus indică că Nemuritorii sunt cei defavorizați ai acestui meci. Aici, cotele arată cât de mult vă puteți aștepta să câștigați la un pariu de 100 USD. Pariați 100 USD și veți obține un profit de 150 USD.

Pariorii ar trebui să știe că cotele fluctuează în mod regulat și variază marginal de la o pariuri sportive la alta. Consultați-ne site-uri de pariuri pentru sporturi recomandate dacă sunteți confuz cu privire la unde să pariați sau doar cumpărați pentru o nouă casă de pariuri.

Image

Tipuri de pariuri Valorant

Odată ce v-ați perfecționat strategia de pariuri Valorant, acum trebuie să aflați ce pariuri vă așteaptă la pariurile pe Valorant. Această secțiune a acestui ghid expert de pariuri Valorant va discuta tipurile de pariuri pe care majoritatea site-urilor de pariuri eSports le oferă pentru Valorant.

Câștigătorul meciului

Câștigătorii meciurilor sunt cele mai elementare selecții de pariuri Valorant. Acesta este un pariu tradițional „alegeți câștigătorul”. Pentru a câștiga, tot ce trebuie să faci este să prezici echipa învingătoare. Este sigur să spunem că meciurile câștigătoare sunt cel mai popular tip de pariu, indiferent dacă jucați simplu sau acumulator.

Scorul corect

Pentru a câștiga aceste pariuri, trebuie să preziceți scorul final al jocului. Pariurile cu scorul corect pot fi clasificate în două tipuri în Valorant: bazate pe hărți și pe bază de meci.

Scorul corect bazat pe hartă necesită prezicerea cu succes a rezultatului unei anumite hărți (de exemplu, 13-9 pentru Nemuritori pe harta 1). Scorul corect bazat pe meci vă cere să prognozați cu exactitate rezultatul meciului dat (de exemplu, 2-1 pentru Cloud9). Pariurile cu scorul corect, în general, sunt notoriu greu de achitat.

Total runde sau hărți

Pariurile peste/sub numărul de hărți sau runde se desfășoară în mod similar cu pariurile cu scor corect, cu o distincție cheie. În loc să ghicești scorul final, va trebui să prezici câte hărți sau runde vor fi jucate într-un anumit meci.

Casele de pariuri fac o predicție educată pe baza rezultatelor recente (și a altor valori), iar sarcina ta este să prezici dacă numărul final al hărții/rundei va fi mai mare sau mai mic decât această cifră.

Cele mai multe asistă sau ucide

Această opțiune de pariuri Valorant este relativ simplă. Pentru a câștiga acest pariu, trebuie să preziceți corect care jucător va înregistra cele mai multe ucideri (sau asistențe, dacă doriți) în timpul meciului. Această ofertă de eSport este riscantă, dar s-ar putea să plătească foarte mult dacă vă cunoașteți cum să vă aflați în comunitatea competitivă de jocuri Valorant.

Pentru a câștiga runde de pistol

Rundele de pistol servesc drept runde de deschidere pentru ambele jumătăți. Deci, într-un meci Valorant, prima și a treisprezecea hărți sunt cunoscute sub denumirea de „runde de pistol”. Acestea au un impact major asupra următoarelor două runde și pot schimba semnificativ șansele în favoarea oricărei echipe. Acesta este motivul pentru care echipele au depus eforturi suplimentare pentru perfecționarea rundelor cu pistol și de ce pariurile pe ele sunt atât de populare.

Acum că înțelegi cum să pariezi pe Valorant, s-ar putea să te intereseze găsirea unui turneu Valorant eSport pe care să pariezi. Mai multe turnee au avut deja loc în întreaga lume, deși jocul este încă relativ tânăr.

Până acum, singurul turneu de pe listă este VCT Champions Tour 2022: Game Changers Championship, care va avea loc la Berlin în perioada 15-20 noiembrie.

Rețineți că unele dintre aceste date se pot schimba. Nu numai că Valorant este o adăugare relativ nouă în lumea jocurilor online, dar și globul se confruntă acum cu pandemia COVID-19. Din cauza acestor circumstanțe neobișnuite, mai multe turnee de sport majore au fost nevoite să facă ajustări de ultimă oră în program.

Comunitatea de e-sport Valorant nu a organizat încă niciun eveniment mare recurent. Puteți rămâne la curent vizitând casele de pariuri Valorant. Pe măsură ce se extinde rapid, baza actuală de jucători este încă depășită de ceea ce va fi în viitor.

Gânduri finale

Valorant este încă un joc relativ tânăr, așa cum sa indicat la început. Până acum, am văzut doar câteva evenimente majore, dintre care câteva au văzut foarte puține acțiuni de pariuri.

Vestea bună este că cultura competitivă a jocului pare să se maturizeze frumos. Scenei s-au alăturat și mulți foști profesioniști CSGO și alții din lumea competitivă a shooter-urilor la persoana întâi. Există, de asemenea, o mulțime de talent proaspăt aici. În cele din urmă, jocul se va prinde cu următoarea rundă de aspiranți la sporturi.

Aceasta este o veste fantastică pentru industria jocurilor de noroc Valorant, deoarece echipele de gestionare a riscurilor caselor de pariuri acordă o atenție deosebită durabilității pe termen lung în timp ce dezvoltă o acoperire cuprinzătoare.

Când vine vorba de întrebarea veche de „cum să pariezi pe Valorant”, suntem siguri că am acoperit toate bazele. Există, desigur, o multitudine de idei și concepte suplimentare, mai complexe. Deoarece tutorialul nostru de pariuri Valorant se adresează noilor veniți, am încercat să păstrăm totul cât mai simplu și scurt posibil.

Mult noroc pentru tine în aventurile tale de pariuri Valorant.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Ce este Valorant?

Valorant este un shooter tactic 5v5 gratuit, bazat pe personaje, dezvoltat și publicat de Riot Games. Jocul a fost lansat în 2020 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare titluri de esports din lume. Valorant este un joc rapid și strategic, care cere jucătorilor să-și folosească abilitățile și munca în echipă pentru a-și devansa adversarii.

Cum funcționează pariurile Valorant eSports?

Pariurile Valorant eSports sunt procesul de pariere a banilor pe rezultatul meciurilor Valorant eSports. Există o varietate de tipuri diferite de pariuri care pot fi plasate, cum ar fi pariurile câștigătoare ale meciului, pariurile cu handicap și pariurile totale pe hărți.

Unde pot paria pe Valorant eSports?

Există o serie de case de pariuri sportive online diferite care oferă pariuri Valorant eSports. Unele dintre cele mai populare case de pariuri sportive includ Betway, Pinnacle și GGBet.

Care sunt unele dintre cele mai populare turnee Valorant eSports?

Unele dintre cele mai populare turnee Valorant eSports includ Valorant Champions Tour, First Strike Invitational și VCT EMEA Challengers.

Care sunt câteva sfaturi pentru a paria pe Valorant eSports?

Iată câteva sfaturi pentru a paria pe Valorant eSports:

  • Fă-ți cercetările. Înainte de a plasa orice pariu, asigurați-vă că cunoașteți echipele, jucătorii și hărțile implicate în meci.
  • Căutați cele mai bune cote. Diferite case de pariuri sportive vor oferi cote diferite pentru același meci.
  • Nu pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Puneți doar bani pe care vă puteți permite să-i pierdeți și nu vă urmăriți niciodată pierderile.
Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor pentru pariuri Esports

Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor pentru pariuri Esports

Criptomonedele sunt pe buzele multor oameni de ceva vreme. Pe măsură ce mai mulți oameni învață despre aceste monede digitale, cu atât devin mai entuziasmați de utilizarea lor pentru afaceri și afaceri personale. Totuși, ca și în cazul oricărui alt lucru bun, pariuri pe criptomonede au partea lor întunecată, mai ales când le folosești pentru pariuri eSports. 

Care sunt cele mai bune titluri de eSport pe care ar trebui să pariezi?

Care sunt cele mai bune titluri de eSport pe care ar trebui să pariezi?

Lumea esporturilor se extinde zilnic, pe măsură ce mai mulți oameni urmăresc și participă la jocuri. Cu toate acestea, din cauza extinderii evenimentelor esports, o altă afacere s-a adaptat pentru a ține pasul cu ultimele tendințe. Pariurile Esports tocmai au fost disponibile în domeniul pariurilor, astfel încât jucătorii pasionați, jucătorii și pariorii pot câștiga bani din evenimentele lor preferate. Dacă sunteți interesat să încercați să pariați pe eSports, următoarea este o listă a eSporturilor de top care sunt acum cele mai populare în acest sector.

Care sunt cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia?

Care sunt cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia?

Bine ați venit în lumea captivantă a Esports-ului din Asia, un univers dinamic și palpitant în care entuziasmul jocurilor video întâlnește tărâmul strategic al pariurilor. Dacă ești pasionat de jocuri și dornic să explorezi posibilitățile de pariuri, ai ajuns în locul perfect. Esports-ul nu este doar o formă de divertisment; este un peisaj în evoluție, care oferă un amestec unic de implicare și oportunitate atât pentru pariorii experimentați, cât și pentru cei nou-veniți. Pe măsură ce pășiți în această lume vibrantă, luați în considerare vizitarea cazinourilor de top pe EsportsRanker pentru a vă începe călătoria. Pregătiți-vă pentru a explora cele mai importante titluri de sporturi care captivează pariorii din Asia în 2024!

Ce este pariurile Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Ce este pariurile Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Pariurile online pe sporturi au o parte echitabilă de provocări. Poate fi dificil de definit pariurile Overwatch, cu numeroși operatori și toți care trebuie să înțeleagă punctele de declanșare în diferite moduri și posibilități de joc.

Ce sunt antrenorii eSport și ce fac aceștia?

Ce sunt antrenorii eSport și ce fac aceștia?

Dacă sunteți interesat de sporturi, este posibil să fi observat o postare pentru un antrenor la o universitate sau o organizație mai mică, de bază. S-ar putea să vă întrebați: „Ce sunt antrenorii de esports sau coachingul de esports și de ce sunt atât de importanți pentru industria jocurilor de noroc?”

Ce sunt bonusurile de top pentru pariuri Esports?

Ce sunt bonusurile de top pentru pariuri Esports?

Industria esporturilor continuă să crească din putere în forță. Cu toți indicatorii arătând către un viitor pozitiv, această industrie a atras o atenție masivă din diverse părți, cheie printre acestea fiind industria pariurilor online.

Ce sunt site-urile de Esports online și de ce ar trebui să le vizitați?

Ce sunt site-urile de Esports online și de ce ar trebui să le vizitați?

Bine ați venit în tărâmul dinamic al pariurilor sportive, unde entuziasmul jocurilor competitive converge cu fiorul pariurilor strategice. În calitate de începător care navighează în acest peisaj entuziasmant, ești pe punctul de a debloca o lume de posibilități. Pariurile Esports, în special prin intermediul cazinourilor online, au câștigat un impuls substanțial, oferind o modalitate unică și captivantă de a te scufunda în arenele virtuale ale jocurilor tale preferate.

Esports vs. pariuri sportive: o comparație cuprinzătoare

Esports vs. pariuri sportive: o comparație cuprinzătoare

Bine ați venit în tărâmul captivant al pariurilor, unde pasiunea pentru sport și sporturi se întâlnește cu fiorul anticipării și strategiei. Dacă ești un începător care păși în această lume vibrantă, te afli pentru o călătorie iluminatoare. Acest ghid este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți nuanțele dintre pariurile sportive și pariurile sportive tradiționale. Pe măsură ce explorați acest ghid, nu uitați să vizitați EsportsRanker pentru o experiență captivantă și cele mai bune sfaturi din industrie. Site-urile lor de top sunt un punct de plecare excelent pentru a vă scufunda în acțiune.

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazinou online: O comparație clară

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazinou online: O comparație clară

O realitate a jocurilor de noroc pe internet moderne este că prezintă oportunități nesfârșite. Paritorii pot miza pe jocuri sportive și de cazinou cu o ușurință considerabilă. De asemenea, pasionații de jocuri de noroc vor avea întotdeauna mai mult decât suficient pe mâini. 

Top 8 sfaturi de pariuri Esports pentru cote mai bune

Top 8 sfaturi de pariuri Esports pentru cote mai bune

Bun venit în lumea captivantă a pariurilor pe sporturi! Dacă sunteți începător, acest ghid cuprinzător este personalizat pentru dvs. Este plin de sfaturi practice și informații pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză și să vă îmbunătățiți șansele la pariurile esport. Înainte de a ne aprofunda, iată un îndemn la acțiune: Vizitați eSportRanker pentru a explora lista lor de top cu cazinourile de sport recomandate. Această platformă este un punct de plecare fantastic pentru a aplica cunoștințele pe care le vei dobândi aici.

Top sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Top sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Ești gata să te scufunzi în lumea captivantă a pariurilor CS:GO? Este o călătorie care promite atât tari, cât și provocări, perfectă pentru oricine dorește să adauge un strat suplimentar de emoție experienței lor eSports. Indiferent dacă ești un jucător experimentat sau nou pe tărâmul eSports, acest articol este ghidul tău cuprinzător pentru a face pariuri informate pe meciurile CS:GO. Pentru a începe cu piciorul bun, vă recomand să vizitați un site de top de la EsportsRanker. Acest lucru vă va oferi o bază solidă și informații actualizate pentru a vă începe călătoria la pariuri.

Un ghid pentru începători pentru pariurile eSports Fortnite

Un ghid pentru începători pentru pariurile eSports Fortnite

Bun venit în tărâmul încărcat de adrenalină al pariurilor Fortnite eSports! Fie că ești un pasionat de jocuri sau un parior experimentat, acest ghid pentru începători este pașaportul tău pentru a înțelege dezavantajele pariurilor la competițiile Fortnite. De la descifrarea statisticilor jucătorilor până la sfaturi strategice de pariuri, vă oferim acoperire. Sunteți gata să vă îmbunătățiți experiența de joc? Faceți pasul și explorați opțiunile noastre de cazinou recomandate în toplistul eSportsRanker – unde vă așteaptă fiorul pariurilor Fortnite!