Totul despre pariurile pe Ninjas in Pyjamas

Echipa a avut câteva probleme organizatorice în anii următori. Cele mai frecvente au fost probleme de sponsorizare, schimbări frecvente de nume și compoziția jucătorilor. Mai târziu, la începutul lui 2005, au decis să-și încheie contractul cu SK Gaming. Câțiva dintre jucătorii echipei aveau să revină mai târziu, spre surprinderea restului echipei, deoarece anterior își încălcaseră contractele. Dar s-a înrăutățit, iar echipa a dispărut din lumina reflectoarelor jocurilor pentru câțiva ani, înainte de a fi desființată în 2007. După această schimbare, au destrămat echipa în 2007 și s-au alăturat binecunoscutei organizații SK Gaming.

The Ninjas in Pijamas și-au confirmat revenirea la CS: GO în 2012, după o lungă pauză. Organizația a suferit reforme ample în timpul petrecut în afara scenei și a ajuns sub o nouă proprietate. În acel an, au câștigat toate competițiile LAN, cu excepția uneia, în care nu au putut concura. Apoi au fost desemnați cea mai bună echipă din lume pentru anul 2012.

Totul despre pariurile pe Ninjas in Pyjamas
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Situația actuală

Scopul lor a fost întotdeauna să fie cei mai puternici în orice joc la care participă. Astfel, echipa a resemnat Threat ca antrenor principal pentru a-și atinge obiectivul. Sub conducerea sa, resursele organizației au fost redirecționate către obținerea de tinere talente predominante precum Nawwk și liderul în joc Hampus. Una dintre mișcările foarte importante a fost cumpărată de Dev1ce de la Astralis în aprilie 2021 pentru a înlocui jucătorii plecați.

NIP își continuă drumul spre a deveni o putere nordică eSports. Ele își propun să consolideze și mai mult jocul scandinav, care a avut adesea succes și se află la vârf de tehnologie în lumea jocurilor. La începuturile sale, jucătorii echipei s-au descurcat admirabil într-o varietate de competiții, cu sprijin financiar puțin sau deloc.

Dar acum totul s-a schimbat. Echipa face tot posibilul pentru a se asigura că membrii NiP au cele mai bune oportunități și resurse pentru a crește. Pe lângă Counter-Strike, organizația a dezvoltat și echipe în Valorant, Rainbow Six Siege, FIFA și League of Legends.

Jucători ninja în pijama

Echipa de cinci membri CS: GO este formată din trei jucători suedezi: REZ (Sterner Fredrik), Plopski (Gonzalez Zamorra Nicolas) și Hampus (Poser, Hampus). Dev1ce (Reedtz Nicolai) și Es3tag (Hansen Patrick), ambele daneze, completează lista acestei echipe renumite.

Rainbow Six Siege este, de asemenea, o echipă de cinci jucători. Kamikaze (Gomes Joo), Julio (Giacomelli, Julio) și Psycho (Rigal Gustavo) sunt printre cei mai buni jucători din lume. Muzi (Moscatelli Murilo) și Pino (Fernandes Gabriel) se numără și ei printre colegii brazilieni din echipă.

În mod similar, jucătorii Valorant sunt și ei din țara sud-americană. Xand (Zizi Alexander) și Bnj (Rabinovich Benjamin) sunt membri ai echipei foarte experimentați. Restul, bezn1 (da Costa Gabriel), Cauanzin (Pereira Cauan) și Jonn (Reis Walney), și-au asigurat și ei mai multe trofee între ei. Aceste trei sunt perspective interesante în competițiile viitoare.
Un singur jucător, Ollelito (Arbin Olle, din Suedia), reprezintă NiP în FIFA.

Cele mai puternice jocuri ninja în pijama

Counter-Strike este, fără îndoială, cel mai puternic joc al lui NiP. Au câștigat patru competiții DreamHack în ultimii patru ani și au terminat pe locul al doilea o dată. De asemenea, au reușit să câștige turneul ESL One Cologne 2014 și alte câteva turnee majore.

În Xand și Bnj, echipa are în prezent doi jucători cu experiență. Înainte de a se alătura echipei, Xand și-a stabilit o reputație ca membru al FURIA Esports. A câștigat VCT: South America Last Chance Qualifier cu organizația braziliană și s-a calificat la Champions, unde a terminat în faza grupelor. Linia de contraatac Ninjas in Pijamas a devenit mai puternică cu ajutorul tuturor celorlalți colegi de echipă tineri și promițători. S-a impus deja ca printre cele mai bune echipe de sport din lume.

Un altul dintre echipele de top în grup se află Rainbow Six Siege. PSYCHO este un lider în joc care servește drept creier și voce pentru echipa. Gustavo este considerat unul dintre cei mai pricepuți jucători din industria esporturilor. Își folosește inteligența, precum și reflexele rapide pentru a-și depăși oponenții. Împreună, acești jucători dedicați, care au excelat la toate nivelurile, au ajutat echipa să câștige trofee. Asta nu e tot. Restul echipei are o istorie lungă, inclusiv multe victorii la multe turnee internaționale.

Echipe câștigătoare și momente majore pentru Ninja în pijama

Ninja în pijamale au o istorie lungă și ilustră. Într-adevăr, acest club a început să guste foarte devreme victorii majore în competiții. Impresionantul CV a fost construit în primul rând prin competiția LAN, în care au umbrit evenimentul profesionist rămânând neînvinși pe parcursul mai multor luni. În plus, în 2012, au reușit să câștige fiecare turneu internațional LAN.

Ei și-au câștigat o reputație concurând cu cei mai buni în aproape o duzină de titluri diferite de jocuri. Până la desființarea lor, echipa a luptat în Counter-Strike. Înainte de plecare, ei câștigaseră atât finala CPL Winter 2001, cât și finala NGL-One Sezonul I. De atunci s-au întors la o echipă cunoscută.

NiP a câștigat turneul DreamHack Winter 2013 împotriva VeryGaming la scurt timp după întoarcerea lor și turneul ESL One: Cologne patru luni mai târziu împotriva lui Fnatic. Ar câștiga și ei DreamHack Iarna 2014, DreamHack Masters Malmo și StarLadder i-League StarSeries Sezonul 2 al StarLadder i-League. Ambele din urmă au fost în 2016.

Un 2021 foarte reușit

Echipa de sport de top a câștigat și ediția din 2021 Şase Invitaţionale, un campionat profesional anual Rainbow Six Siege deținut de Ubisoft, dezvoltatorul și editorul jocului. Turneul, care are loc la Montreal, sediul studioului Ubisoft care lucrează la joc, reunește cele mai bune echipe din întreaga lume. Evenimentul servește ca un fel de Cupă Mondială informală, marcând sfârșitul anului precedent. Echipa a ajuns pe locul doi în ediția din 2020.

De asemenea, a ocupat primul loc în Copa Elite Six-Season 2021: Etapa 2 și Major Six August 2020-Brazilia. Alte performanțe notabile includ Finala Brasileirao 2021 și Six Sweden Major 2021, unde echipa a ajuns pe locul al doilea.

După două modificări ale listei, organizația a decis să renunțe la echipa Dota 2 în 2020 pentru a se concentra mai mult pe celelalte echipe de esport. Performanța slabă din Dota 2 a făcut echipa să dedice resurse pentru a aduce echipajul CS: GO înapoi la glorie.

De asemenea, au reînnoit diviziile League of Legends pentru a-și restabili prezența pe termen lung în scenă și pentru a oferi un mediu mai stabil. Din punct de vedere organizațional, echipa consideră că această optimizare este esențială pentru a se concentra în întregime pe furnizarea de rezultate pe care toți fanii și partenerii din întreaga lume le așteaptă.

Unde și cum să pariezi pe Ninja în pijamale

Echipa Ninjas in Pijamas zboară sus în CS: GO. Echipele Rainbow 6, VALORANT și FIFA au avut și ele rezultate lăudabile. Astfel, pariurile pe ele pot fi o opțiune grozavă. Site-uri de pariuri Esport 1xBet, Betway, ComeOn bet, ivip9 sunt cele mai bune locuri pentru a găsi piețe care implică aceste echipe. Acestea sunt cele mai bune, deoarece oferă cote mari și o gamă largă de opțiuni de piață.

Statisticile de pariuri Ninja in Pijamas din CS: GO arată că au avut o echipă puternică în ultimii ani. De asemenea, utilizatorii pot paria pe echipa care câștigă în totalitate o anumită ediție. Majoritatea acestor site-uri de jocuri de noroc vă permit să faceți acest lucru cu mult înainte de timp. Jucătorii se pot diversifica în pariuri speciale pentru această echipă, cum ar fi handicapuri, piețe de peste/sub totalul rundelor jucate și pariuri cu scor corect. Prin urmare, această echipă este o alegere excelentă pentru pariori.

În calitate de parior, vizionarea evenimentelor sau videoclipurilor care implică echipa vă ajută să aflați mai multe despre diferitele domenii în care aceste echipe sunt puternice. În plus, echipele NiP Valorant, League of Legends și FIFA au toate potențial, așa că pariorii ar trebui să ia în considerare să parieze pe ele în competițiile viitoare. Deoarece aceste echipe încă nu își fac un nume mare, va fi recomandabil să pariezi cu sume mici și să mergi la selecția câștigătorului meciului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Ninja în pijama continuă dominația în eSport
2022-07-21

Ninja în pijama continuă dominația în eSport

Divizia ZETA a asigurat finala Turul Campionilor Valorant Slot de playoff Masters Reykjavik cu o victorie crucială două la unu asupra Ninja în pijama. Ambele echipe au intrat în meciul eliminatoriu cu un record de unu-un în faza grupelor, câștigând împotriva Fnatic și pierzând în fața DRX.