Site-uri noi de pariuri

Odată cu creșterea globală a competițiilor eSports, casele de pariuri sportive atrag clienți dornici să parieze pe echipe și pe participanți individuali la turnee. În special, se așteaptă ca pariurile pe jocuri video să atingă o valoare de piață de 13 miliarde de dolari până în 2025. Popularitatea Esports-ului declanșează o nouă generație de locuri de jocuri de noroc.

Companiile folosesc tehnologia și inovația pentru a crea oportunități economice din boom-ul eSports. De la pariuri mobile la cluburi sportive, site-urile de pariuri eSports creează un nou cadru pentru sprijinirea creșterii internaționale pentru pasionații de pariuri. Iată câteva mărci experimentate, care lansează noi site-uri de pariuri egaming.

Platforme EsportsBeneficiile noilor site-uri de pariuriCum evaluăm și revizuim noile site-uri de pariuriJoc responsabil
Platforme Esports

Platforme Esports

CEO-ul FansUnite, Scott Burton, s-a alăturat recent Al Canadei Consiliul de administrație al Asociației de Jocuri. În calitate de CEO, el supraveghează operațiunile de afaceri și dezvoltarea pentru licențierea jocurilor de noroc și pariurile eSports. De la lansarea turneelor până la explorarea tehnologiei blockchain pentru pariurile eSports, FansUnite este la vârf. Un operator de cazinouri online pentru eSporturi premium, tehnologie și conținut de jocuri, FansUnite asigură parteneriate esențiale și se concentrează pe sport și divertisment bazat pe tehnologie.

Oferind oportunități legale de jocuri online în sport, cazinouri și eSports, marca își pune amprenta în industrie. Compania folosește puterea internetului de a îmbunătăți pariurile doar pentru eSports, de la pariuri sociale la pariuri sportive.

Deși FansUnite este un brand experimentat, recenta sa fuziune din 2020 cu Askott Entertainment declanșează noi domenii de dezvoltare pentru pasionații de eSports, inclusiv noi site-uri web. Organizația este autorizată în mai multe locații, inclusiv Malta, Insula Man și Regatul Unit.

Din 2018, FanDuel este un furnizor recunoscut de pariuri eSports. Cunoscută pentru acordul său de pariuri cu mari organizații sportive, precum NBA, compania a extins pariurile sportive și eSports. Numai în New York, veniturile fiscale din pariurile sportive online ar putea crește până la 500 de milioane de dolari până în 2025, alimentate de baza extinsă de clienți a FanDuel.

Fiecare nouă companie de pariuri sportive mobilă care are un contract cu statul New York va plăti impozit de 51% pe venitul brut. În 2019, FanDuel a fost primul operator care a oferit pariuri pe competițiile eSports din SUA Pe măsură ce afacerea se extinde, a lansat noi site-uri web de eSports.

Platforme Esports
Beneficiile noilor site-uri de pariuri

Beneficiile noilor site-uri de pariuri

Bonusuri și promoții mai mari

Noile site-uri de pariuri eSports oferă o gamă largă de bonusuri și promoții pentru a atrage noi clienți. Asemenea cazinourilor, site-urile de eSports atrag pariori cu bonusuri consistente de bun venit. Este popular și standard pentru majoritatea site-urilor de pariuri online eSports. După efectuarea unei depuneri, noul titular de cont primește bani pentru a paria din casă. De obicei, stimulentul permite jucătorilor să învețe cum să parieze înainte de a cheltui fondurile personale.

The bonus de bun venit atrage pariorul să continue să parieze pe platformele de pariuri eSports, transformându-i în clienți pe termen lung. Bonusurile vin de obicei cu prevederi. Pariorii trebuie să citească literele mici înainte de a depune o mulțime de bani, în speranța unui bonus egal. Bonusurile sunt de obicei limitate pentru a proteja casa. Se pot aplica și alte restricții, cum ar fi o cerință minimă de pariere înainte de a retrage câștigurile.

Pariuri fără riscuri

Pariurile fără riscuri pare aproape prea bune pentru a fi crezute. Cu toate acestea, pentru a atrage noi clienți, unele unități de eSport oferă pariuri gratuite. De exemplu, dacă un jucător pariază 10 USD, el poate primi o miză suplimentară de 5 USD. O platformă poate configura un pariu de potrivire cu un alt joc.

De exemplu, dacă un parior plasează un pariu de 40 USD pe League of Legends, el poate primi un pariu gratuit de aceeași sumă la un alt turneu popular de jocuri video eSports. Aceste pariuri gratuite și fără riscuri permit utilizatorilor noi să se bucure de acțiunea de pariuri și să învețe regulile jocului.

Bonusuri de acumulare

Pariorii pot primi bonusuri pe baza numărului de pariuri. Oferind jucătorilor un stimulent pentru fiecare nou pariu, casa îl atrage pe parior să participe la acumulatori. Procentele bonusurilor pot varia, în funcție de platforma de pariuri eSports.

Metode de plata

De la PayPal la Bitcoin, o serie de metodele de plată sunt disponibile pentru pariorii eSports. Când un jucător de noroc plănuiește să parieze o sumă mare de bani, el alege o platformă financiară sigură. E unitățile de pariuri sportive contractează furnizori de plăți respectați. Unele metode de plată populare includ cardurile de credit MasterCard sau Visa și PayPal.

Pe măsură ce jocurile de noroc eSports se extind pe tot globul, numărul de metode de plată online pentru pariurile eSports crește. Transferurile bancare și portofelele digitale concurează cu metodele tradiționale de plată, cum ar fi transferurile bancare, pentru a oferi servicii de transfer de plată pentru depunerile și retragerile de pariuri eSports.

Cote atractive

Pariorii preferă întotdeauna cote favorabile. Pariurile ESports oferă trei tipuri de cote, inclusiv fracționale, zecimale și americane. Pentru casele de pariuri care scriu cote zecimale folosind zecimale, cum ar fi 1,50, randamentul câștigător este obținut din înmulțirea unui pariu cu numărul zecimal. De exemplu, un parior care pariază 10 USD va câștiga 15 USD la un pariu cu cotă de 1,50. Paritorul primește un profit de 5 USD pe 15 USD din câștiguri.

Cotele în forme fracționale, cum ar fi 3/1, oferă unui parior un profit bazat pe primul număr. De exemplu, pentru fiecare pariu de 10 USD pe 3/1 cote, pariorul câștigă 30 USD, plus pariul de 10 USD pentru un profit total de 40 USD. Cotele americane includ un semn minus pentru echipa favorizată și un semn plus pentru echipa mai puțin probabil să câștige. Numărul care urmează simbolului este o indicație a posibilului profit pe un pariu de 100 USD. Pariotorii de sporturi de pe tot globul caută cele mai favorabile cote pentru a câștiga cât mai mulți bani.

Colecție de jocuri

Concurenta intre Site-uri de pariuri eSports este fioros. Prin urmare, o colecție robustă de jocuri poate ajuta la atragerea jucătorilor. Unele site-uri populare se concentrează doar pe un anumit joc, cum ar fi League of Legends. Unele site-uri de pariuri formează parteneriate exclusive cu mărci specifice de jocuri.

Alții oferă o varietate de opțiuni pentru meciuri de joc și opțiuni de turneu pentru ca jucătorii să parieze. O colecție de jocuri este unul dintre cele mai importante aspecte ale atragerii de pariori noi și experimentați la un centru de pariuri eSports.

Tehnologii inovatoare

Noile tehnologii pentru pariurile eSport oferă fiecărui parior o experiență perfectă. De la tehnologia blockchain la generatoarele instantanee de cote, companiile caută modalități noi și inovatoare de a urmări meciurile, turneele și pariurile.

Pariurile pe rezultate specifice, cum ar fi participanții la joc care termină în primele locuri, sunt alimentate de noi progrese. De la pariuri la plăți, inovația tehnologică online facilitează funcționarea eficientă a platformelor eSports.

Suport foarte receptiv

Cu milioane de jucători online, asistența este esențială pentru a asigura clienți mulțumiți. Platformele folosesc o varietate de metode pentru a permite clienților să interacționeze cu suportul online. Cu asistență prin chat, un parior poate trimite o întrebare prin intermediul unei casete de chat și poate vorbi cu un reprezentant al serviciului pentru clienți în timp real.

Unele platforme oferă servicii pentru clienți non-stop printr-un număr de telefon 800. Asistența prin e-mail permite jucătorilor să trimită o întrebare și să primească un răspuns în 24 de ore. Platformele de pariuri eSport de top oferă toate aceste opțiuni pentru vizitatorii site-ului care au întrebări.

Aplicații pentru mobil

Utilizatorii de telefoane mobile provoacă creșterea jocurilor de noroc eSports. Milioane de jucători pariază folosind smartphone-uri. Pentru companii, este esențial să comercializeze acest segment important de piață și să ofere soluții mobile robuste. Platformele de pariuri care folosesc tehnologie de ultimă oră oferă aceeași experiență de pariuri pe mobil pe care o experimentează jucătorii pe site-ul mărcii.

Beneficiile noilor site-uri de pariuri
Cum evaluăm și revizuim noile site-uri de pariuri

Cum evaluăm și revizuim noile site-uri de pariuri

Urmărirea evoluțiilor din industria eSports este crucială pentru revizuirea noilor site-uri web de pariuri pentru a oferi cititorilor informații despre modul în care aceste platforme se aliniază la tendințele și evoluțiile de pe piață.

De la știri de ultimă oră la date, oferirea accesului la informații despre platformele emergente ajută cititorii să ia decizii informate cu privire la unitățile care oferă cele mai bune servicii de pariuri. Iată câteva dintre criteriile pe care le folosim pentru a evalua platformele de pariuri eSports.

Siguranță și securitate

Site-urile web necesită protocoale de securitate puternice pentru a se asigura că detaliile titularului de cont sunt în siguranță. Experții din industrie folosesc criptarea, autorizarea în doi factori, cerințele de parolă și alte măsuri de siguranță pentru a proteja informațiile utilizatorului. Departamentele interne de tehnologie efectuează adesea verificări pentru a revizui tranzacțiile și pentru a se asigura că platforma funcționează la cel mai înalt nivel de securitate.

Varietatea pieței de pariuri

Pariorii caută moduri diferite de a paria. De la pariuri la meciuri la pariuri pe care echipă va termina în primele cinci, pariurile pe eSports devin din ce în ce mai sofisticate în fiecare an. Folosind tehnologie inovatoare, platformele pot urmări eficient o varietate de tipuri diferite de pariuri.

Cote de pariuri

Jucătorii compară platformele de pariuri eSports pentru a găsi cele mai bune cote. Cititorii pot decide cu privire la unitățile de pariuri, care oferă în mod constant cote favorabile deținătorilor de cont prin revizuirea datelor. Bazându-se pe date istorice experți, pariorii profesioniști dezvoltă o strategie pentru câștig. Cotele joacă un rol esențial în a ajuta pariorii să parieze în mod eficient alege echipe favorizate și jucători individuali.

Live streaming

Pentru a pariază pe turnee, este esențial ca jucătorii să vadă meciurile live. Streamingul live le permite pariorilor să urmărească acțiunea în timp real înainte de a pune un pariu. Citind despre capabilitățile de streaming live, cititorii noștri rămân competitivi.

Pe măsură ce piața eSports continuă în dezvoltare și inovare rapidă, este vital să fii la curent cu schimbările din industrie și despre platformele care oferă cele mai bune servicii generale pasionaților de pariuri eSports. Site-ul nostru web oferă un serviciu valoros prin urmărirea și raportarea evoluțiilor pieței.

Cum evaluăm și revizuim noile site-uri de pariuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Este vital pentru pariori să se auto-monitorizeze pentru a evita comportamentul cu risc. Pentru adolescenți, monitorizarea parentală este vitală pentru a asigura siguranța tinerilor. Dependența de jocuri de noroc a fost mult timp privită ca o problemă a adulților. Cu toate acestea, studii recente arată că milioane de tineri între 14 și 21 de ani sunt dependenți de jocurile de noroc online. Acestea sunt statistici îngrijorătoare pentru piața eSports, care se adresează adesea adolescenților care joacă jocuri video.

Părinții și tutorii trebuie să ia măsuri de precauție suplimentare, cum ar fi controlul parental online, pentru a se asigura că adolescenții se joacă în siguranță. Pentru adulți, platformele de pariuri eSports pot oferi opțiuni pentru a renunța la joc după cheltuirea unei anumite sume de bani. Recomandări către organizațiile care oferă asistență pentru dependența de jocuri de noroc sunt, de asemenea, oferite pe site-urile web licențiate de pariuri eSports.

Joc responsabil