Totul despre pariurile pe Nova Esports

Considerată una dintre cele mai populare echipe de esports, Nova Esports a fost fondată în mai 2016 de un anume Anthony Yeung. Yeung a avut o echipă de management formată din Trevor, Richard și Francis în timpul lansării inițiale a echipei, Mathew, Oktay și Steven s-au alăturat ulterior organizației. Nova eSports a fost lansat oficial în septembrie 2016 ca o organizație de eSports sub numele de companie Nova eSports International Limited. În octombrie 2020, compania a fost achiziționată de Imperium Group Global Holdings, o companie listată la Hong Kong. Această mișcare a dus la mai multe modificări, inclusiv listele de echipe pentru diferitele jocuri eSport pe care Nova eSports le joacă.

Nova eSports are jucători din medii diferite, fiecare membru al echipei aducând elemente unice pentru a ajuta echipa să crească și să prospere. În afară de a concura în turneele eSports, Nova eSports se implică și cu comunitatea pe care a creat-o la diferite niveluri. De exemplu, compania are o echipă profesionistă de influenți și creatori de conținut care se asigură că adepții și fanii echipei rămân la curent.

Totul despre pariurile pe Nova Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucători Nova Esports

Nova Esports are mai mulți jucători specializați în diferite jocuri eSports. Echipa League of Legends include JDerener, Halil Berke și Lopez Miguel, care joacă rolul lui Baron. Jucătorii sunt din SUA, Germania și, respectiv, Spania. Lista Jocului Păcii îi include pe Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun și Zahai Cheng, toți din China. Echipa a fost formată în iulie 2020.

Nova Esports a dezvăluit, de asemenea, lista sa PUGB Mobile alături de lista Game of Peace, care a fost formată din patru jucători, unul din Canada și restul din China. Printre jucători se numără Wu Zifan din Canada și Zhang Yujie, Li King Liang și Lui Jinhao din China. Echipa lor Call of Duty este formată din jucători europeni, printre care Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila și Marcos Rojas. Jonathan Koyenyi este din Marea Britanie, iar restul jucătorilor sunt din Spania. Nova eSports,' reprezentant pentru competițiile Clash Royale este Chenghui Huang, cunoscut și sub numele de Lciop.

Fostele divizii

Nova Esports a colaborat cu echipa PUBG Mobile a lui Indian eSports Godlike în iunie 2020. Echipa era cunoscută sub numele de Nova x Godlike și a participat la PUBG Mobile World League Eastern Division. Lista avea jucători din India, inclusiv Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan și Chetan Sanjay. Parteneriatul s-a încheiat în septembrie 2020, când guvernul Indiei a interzis PUBG Mobile.

Cele mai puternice jocuri ale Nova Esports

Chemarea la datorie

Nova eSports a avut performanțe remarcabile în Chemarea la datorie concursurilor din ultimii ani. Call of Duty este destul de popular în cercurile de jocuri eSports. Este un joc video cu împușcături la persoana întâi care a început cu o temă a celui de-al Doilea Război Mondial și a introdus ulterior lumi futuriste și teme ale spațiului cosmic. Echipa Nova Esports a avut performanțe impresionante în turneele la care a participat de-a lungul anilor. Echipa are peste 43.000 de dolari în câștiguri pentru joc, ceea ce este, fără îndoială, impresionant.

FIFA

Joc video FIFA este un alt joc eSports în care Nova Esports oferă performanțe grozave. Este un joc de simulare de fotbal dezvoltat de Electronic Arts. Cu toate acestea, performanțele generale Nova Esports în FIFA ar putea să nu fie impresionante, dar echipa a avut performanțe remarcabile în ultimele evenimente în care a participat.

Player Necunoscut Battle Grounds Mobile

Jucător Necunoscut Terenuri de luptă Mobile este, fără îndoială, cea mai faimoasă echipă eSport a echipelor Nova. Reprezintă o mare parte din toate câștigurile echipei din premii în bani, peste 4,8 milioane de dolari. Recent, a câștigat 1.530.000 într-un singur turneu, cea mai mare sumă pe care echipa a câștigat-o vreodată într-un singur turneu. În 2021, echipa a câștigat 2.318.831 USD în premii în bani din 10 turnee. 78,6% din toate veniturile din Nova eSports provin din PUBG Mobile.

Premiile și rezultatele Nova Esports

Campionatul Global PUBG Mobile 2020

Una dintre cele mai mari realizări ale echipei Nova eSports a fost Campionatul Global PUBG Mobile din 2020. Campionatul este unul dintre cele mai mari și mai competitive evenimente PUBG, cu 40 de echipe din întreaga lume. A fost ultimul eveniment din sezonul competițional PUBG Mobile. Nova eSports a obținut 1,59 milioane de dolari din premiul de grup, care a fost de 6 milioane de dolari, unul dintre cele mai mari premii de grup într-o competiție PUBG. Echipa și-a apărat titlul în 2021 și a reușit să ajungă în finală.

Peacekeeper Elite League 2021 sezonul 3

Nova eSports a câștigat campionatul Peacekeeper Elite League 2021 sezonul 3. Evenimentul a durat șase săptămâni, prezentând meciuri intense între 20 de echipe chineze. Nova a câștigat obținând un total de 210 de puncte. Fondul de premiere pentru eveniment a fost de 15 milioane CNY, care a fost distribuit între toate echipele, Nova eSports câștigând cea mai mare sumă, 642.000 USD.

Campionatul de Elită al Păstrătorilor Păcii 2020

Nova eSports a câștigat Peacekeeper Elite Championship din 2020, a doua oară când a avut loc campionatul. Evenimentul a avut loc pe 14 și 15 noiembrie 2020 și a prezentat 15 dintre echipele chineze de top. Fondul de premiere a fost de aproximativ 1,7 milioane de dolari. Nova eSports a câștigat 756.841 USD pentru câștigarea campionatului. Paraboy, un jucător Nova eSports, a primit titlul de MVP pentru eveniment și a obținut 75.684 USD drept premiu pentru câștigarea premiului.

Peacekeeper Elite League 2020 Sezonul 2

Peacekeeper Elite League este cel mai înalt nivel al versiunii chineze PUBG Mobile a ligii profesioniste numită Peacekeeper Elite. Nova eSports a câștigat al doilea sezon al ligii în perioada 24 iulie - 16 august 2020. Liga a prezentat 20 de echipe, inclusiv 15 echipe finaliste din sezonul precedent. Nova eSports a câștigat 144.519 dolari din fondul de premiere, iar Paraboy a fost numit MVP și lider de punctaj al ligii.

Finala mondială Brawl Stars 2019

Brawl Stars World Finals a fost ultimul eveniment al sezonului competițional din 2019, organizat de Supercell. A prezentat câteva dintre cele mai bune echipe de eSport din 11 țări, iar Nova eSports a câștigat finala și a primit 90.000 USD din premiul de la piscină.

Premiile Noaptea Elitelor

Nova eSports a fost premiat cu titlul de Club al Anului 2021 la ceremonia de decernare a premiilor Night of Elites a PEL. Aceasta a fost după ce a afișat performanțe uimitoare de-a lungul anului. Echipa a primit, de asemenea, titlul de Club comercial al anului în cadrul aceleiași ceremonii din 14 ianuarie 2021.

Cei mai buni și mai populari jucători Nova Esports

Zehai Ceng

Zehai Ceng este printre cei mai populari și de succes jucători Nova eSports, specializat în Player Unknown Battle Grounds Mobile. El este pe locul 32 printre cei mai buni jucători din China. Jucătorul a câștigat peste 1 milion de dolari în premii în bani în cei patru ani în care a jucat. 960.000 USD din câștiguri provin din perioada petrecută la Nova eSports.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, cunoscut sub numele de utilizator Jimmy, a câștigat peste 1 milion de dolari jucând Player Unknown Battle GroundsMobile. El este clasat ca cel mai bun jucător de eSports din China și 118 la nivel global. 41% din câștigurile sale sunt din 2021 și 30% din 2022.

Lin Yien

Lin Yien este al treilea cel mai bun jucător PUBG al țării. Jucătorul taiwanez este cunoscut în mod popular prin ID-ul său alternativ, King. El a câștigat peste 815.000 de dolari din doar 11 turnee principale, un indiciu clar al succesului carierei sale de jocuri. Mai bine, 37% din câștigurile sale provin din ultimele cinci luni.

Zeng Ronghua

Zeng, popular Coolboy, este un jucător PUBG Mobile pentru echipa Nova eSports și a câștigat peste 809.000 USD în premii în bani. 89% din câștigurile sale sunt din timpul petrecut cu echipa Nova eSports. A fost un jucător independent înainte de a se alătura echipei.

Unde și cum să pariezi pe Nova Esports?

Unde să pariezi

Paritorii pot paria pe Nova eSports printr-un site de pariuri online eSports. Există sute de site-uri de jocuri de noroc disponibile din care să aleagă, fiecare având avantajele și dezavantajele sale. Prima considerație pe care trebuie să o ia pariorii atunci când selectează un site de pariuri este dacă acesta oferă piețe de pariuri eSports. Ar trebui să includă piețele de pariuri la turneele la care participă Nova eSports.

Pariorii ar trebui să ia în considerare și reputația site-ului de pariuri. Ar trebui să evite site-urile de pariuri cu reputație îndoielnică. O autoritate de reglementare reputată ar trebui, de asemenea, să licențieze casei de pariuri. Alte considerații sunt metodele de plată disponibile, ofertele bonus și serviciile de asistență pentru clienți.

Cum să pariezi pe Nova Esports

Parierii trebuie să înceapă prin a depune fonduri în conturile lor de pariuri. Diferiți pariori au preferințe diferite în ceea ce privește metodele folosite pentru a face depunerile. Site-urile de pariuri au, de asemenea, diferite limite minime și maxime de depunere, pe care pariorii trebuie să le ia în considerare. Metodele de plată determină și limitele de depozit.

Urmează alegerea meciului sau a turneului pe care să pariezi, pe care Nova eSports îl prezintă. Paritorii pot selecta apoi un tip de pariu potrivit pentru a plasa. Cele mai bune site-uri de pariuri eSports oferă piețe vaste de pariuri pentru același meci sau eveniment. Pe lângă diversitatea piețelor de pariuri, jucătorii de eSports sunt sfătuiți să acorde atenție calității cotelor oferite de casele de pariuri.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu