Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Neteller

Neteller este o metodă de transfer electronic de bani care este utilizată într-o varietate de activități comerciale online, printre care plăți către și de la site-uri de pariuri sportive online. Poate fi folosit pentru a retrage bani direct folosind un card Net+ sau pentru a transfera astfel de fonduri într-un cont bancar. Serviciul este deținut de PaySafe Group, o companie care de atunci a achiziționat Skrill, un fost concurent al Neteller. Acesta este unul dintre cele mai importante servicii de transfer electronic, care s-a înființat în 1999. Și-a început operațiunile în Canada, dar în 2004 s-a mutat pe Insula Man. În urma achiziției Skrill, acesta a devenit unul dintre cele mai mari servicii de transfer de bani electronici.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Neteller
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Regulile FCA privind banii electronici impun ca Neteller să păstreze banii clienților în conturi fiduciare separate de propriile fonduri de operare. Aceasta înseamnă că poate plăti toate soldurile clienților o dată, dacă este necesar, făcându-l o metodă sigură de utilizat.

Neteller oferă transferuri de jocuri de noroc din iulie 2000. Pe atunci, gestiona plăți pentru aproximativ 85% dintre jucătorii din industrie. Astăzi, este foarte popular printre furnizorii de pariuri esport.

Cum să faci un depozit pentru pariuri esports cu Neteller

Cu Neteller, depunerea de bani ar trebui să fie ușoară, sigură și rapidă. Iată pașii de urmat:

Conectați-vă la contul dvs. Neteller. Trebuie să furnizați detaliile de conectare utilizate în timpul înregistrării. Aceste detalii pot fi salvate pentru autentificare mai ușoară, dar faceți acest lucru numai pe dispozitive personale și sigure.

Selectați „Bani în intrare”. Acest lucru vă va oferi un lista de opțiuni de plată. Faceți clic pe metoda preferată.

Introduceți suma pe care doriți să o depuneți în contul dvs. Neteller și faceți clic pe OK. Banii vor fi depusi imediat.

Odată ce ai bani în contul tău Neteller, îi poți folosi pentru a depune în contul tău de pariuri.

Pe site-ul web de pariuri esport, faceți clic pe „Depuneți”. Va apărea o listă de opțiuni de depunere. Faceți clic pe „Neteller”.

Site-ul va deschide o nouă fereastră în care vă autentificați și selectați suma de trimis în contul dvs. de pariuri.

Odată ce ați introdus această sumă și ați confirmat, soldul dvs. de pariuri este actualizat și dedus din Neteller. Apoi puteți utiliza acest sold pentru a paria pe jocurile și turneele preferate.

Avantaje și dezavantaje ale lui Neteller

Avantajele utilizării Neteller ca opțiune de depunere pe site-urile de pariuri esports includ:

 • Comoditate: Pentru un jucător care a fost pe piață de atât de mult timp, Neteller a îmbătrânit frumos. Tranzacțiile lor sunt rapide și sigure. Există peste 40 de metode disponibile pentru încărcarea cardului, printre care carduri bancare, de credit și de debit. Sunt acceptate peste 26 de valute, iar metoda de transfer este disponibilă în majoritatea țărilor din întreaga lume. Chiar nu devine mai convenabil, nu-i așa?

 • Bonusuri: Multe case de pariuri recompensează clienții cu bonusuri și pariuri gratuite atunci când depun la Neteller.

 • Costuri reduse de tranzacție: Costurile variază de la o țară la alta și de la o casă de pariuri la alta. Cu toate acestea, Neteller se numără printre metodele de plată cu cele mai mici comisioane de tranzacție.

 • Serviciu clienți minunat: Serviciul pentru clienți al furnizorului de servicii este prompt și util. Acestea pot fi accesate prin chat live, e-mail sau telefon.

Contra includ:

O limită de 2.000 USD pentru membrii non-VIP atunci când depune prin carduri. Limita crește la 5.000 USD și 50.000 USD atunci când depuneți dintr-un alt cont Neteller.

Limite de retragere variabile în funcție de țară, metoda de plată și monedă

Pot fi folosite numai valutele acceptate

Deși aceste limitări nu afectează în mod direct utilizarea Neteller în depunerea pe un site de pariuri esport, ele o fac indirect, afectând modul în care vă încărcați contul Neteller.

Cum evaluăm metodele bancare

Esport Ranker folosește metode stricte pentru a evalua casele de pariuri și metodele bancare pe care le folosesc. Când ne uităm la metodele bancare, le punem pe scale de eficiență și siguranță. Suntem dornici să ne uităm la următoarele

 • Accesibilitate - În câte țări este disponibilă metoda? Câte valute sunt acceptate? Cât de ușor este să accesezi și să folosești metoda (mai ales online)?
 • Securitate - Ce niveluri de securitate sunt oferite pentru informațiile private și banii utilizatorilor? Există un certificat SSL?
 • Popularitate printre site-urile de pariuri - Cele mai bune metode bancare au caracteristici excelente care atrag multe site-uri de pariuri de top. O metodă bancară care este acceptată doar în câteva site-uri de pariuri este un steag roșu.
 • Siguranță - Utilizatorii pot folosi metoda bancară în mod anonim? Cât de ușor este să urmăriți tranzacțiile?
 • A sustine - Cât de promptă și de utilă este asistența pentru clienți a metodei bancare?

Popularitatea Neteller în industria de pariuri pe sporturi

Neteller este una dintre cele mai populare metode de plată din industria de pariuri pe sporturi. Funcționează de aproape două decenii, ceea ce înseamnă că majoritatea site-urilor de pariuri au crescut odată cu el. De asemenea, și-a îmbunătățit serviciile de-a lungul timpului. Este convenabil, de încredere, accesibil și disponibil în majoritatea părților lumii. Neteller bifează toate căsuțele pe care un jucător de sporturi ar dori să fie bifate.

Procesul de deschidere a contului Neteller

Un cont Neteller este deschis în câțiva pași simpli pe site-ul web Neteller. Este gratis.

 1. Pe site, faceți clic pe „Înscrieți-vă acum”
 2. Introduceți detaliile necesare - e-mail, nume, țară, monedă și parolă. Apoi faceți clic pe „Înregistrare”. Veți primi apoi un ID securizat
 3. Finalizați procesul de înregistrare deschizând e-mailul de confirmare trimis și introducând ID-ul securizat pe pagina furnizată în link
 4. Contul dvs. Neteller este acum gata de utilizare
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu