Ghiduri

March 23, 2023

Pariuri Rainbow 6: Ghidul final

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Eventualul succes în eSport al lui Rainbow Six Siege părea inevitabil. Ca un shooter la persoana întâi, era sigur că va atrage cei mai pricepuți jucători de pe tot globul. R6S, așa cum îl numesc oamenii, a adoptat o abordare mai tactică a genului FPS decât alte shootere la persoana întâi.

Pariuri Rainbow 6: Ghidul final

Deși jocuri precum Call of Duty se concentrează în mare măsură pe jocul violent de alergare și arme, R6S a fost o fiară unică. Tactica, mișcările strategice și munca în echipă bine coordonată au fost esențiale pentru victorie. În cele mai multe cazuri, ai pierde fiecare rundă instantaneu dacă te-ai plonja fără minte în mediul înconjurător.

Datorită aspectului fără precedent al acestui teren de joc, concurența este ridicată și, odată cu aceasta, vine și perspectiva de a câștiga câștiguri monetare considerabile.

Ce este Rainbow Six?

Tom Clancy's Rainbow Six este un seria de jocuri video publicat de Ubisoft, Rainbow Six fiind prima tranșă. De la debutul său în 2015, Rainbow Six Siege a fost jocul ales pentru competițiile de esports, iar pariurile pe Rainbow Six: Siege au explodat în popularitate. Echipe de cinci persoane concurează una împotriva altora în meciurile Attacker vs Defender, lucrul strategic în echipă jucând un rol crucial în rezultat. Jucătorii traversează mai multe zone în timp ce se angajează în luptă și, la fiecare nivel, pot demola anumite structuri pentru a-și spori opțiunile tactice. Este un shooter la persoana întâi cu accent pe strategie.

Rainbow Six Siege are o mare varietate de moduri de joc, fiecare cu propriul stil de joc distinct:

  • În Ostatic modul competitiv, obiectivul atacatorilor este să elibereze ostaticul, în timp ce scopul apărătorilor este să-i oprească. Pentru a câștiga runda ca apărare, trebuie fie să ucizi toți atacatorii, fie să păstrezi ostaticul în siguranță pe toată durata jocului. Atacatorii trebuie să fie atenți să salveze captivul fără a-i pune în pericol, altfel riscă să piardă scenariul.
  • În Bombă modul de joc, jucătorii trebuie să caute și să dezamorseze unul dintre cei doi explozivi ascunși. Dacă apărătorii pot șterge atacatorii și distruge dispozitivul de dezamorsare, ei vor câștiga runde. Dacă apărătorii elimină cu succes atacatorii după aceea, când dispozitivul de dezamorsare a fost instalat, dar nu îl pot dezamorsa la timp, apărătorii vor suferi o înfrângere.
  • În Zona Securizată În modul, apărătorii păzesc o cameră care conține un recipient pentru pericol biologic, în timp ce atacatorii încearcă să o protejeze. Ambii jucători trebuie să fie eliminați pentru ca jocul să se încheie, sau echipa atacantă trebuie să securizeze containerul cu pericol biologic în timp ce niciun apărător nu este detectabil.

Opțiuni de pariuri Rainbow Six eSports

Aceste piețe de pariuri Rainbow Six Siege adună adesea cele mai mari fonduri de la cele mai bune site-uri de pariuri Rainbow Six, deoarece acolo se concentrează majoritatea pariorilor.

Finalist/Câștigător al turneului

Pariurile pentru câștiguri de meci, în care alegeți câștigătorul unui singur joc sau câștigătorul seriei fără alte restricții, sunt cel mai elementar tip de pariuri la sporturi. Pariorii ar trebui să se aștepte o gamă largă de imprevizibilitate și cote pe aceste piete. În timp ce performanța clienților potențiali consacrați este de obicei previzibilă, unii defavorizați au întotdeauna șansa de a câștiga.

Câștigătorul hărții

Una dintre piețele „câștigătoare definitive”, acest pariu se bazează pe cine va ieși pe primul loc pe o anumită hartă într-un turneu. Pariotorii ar trebui să evite să aleagă liderul actual al mesei de turneu ca posibil câștigător al hărții. Nu este neobișnuit ca un meci de pe o hartă să se bazeze pe performanța unuia sau a doi jucători dintr-o anumită echipă.

Scorul corect

Aceasta este aproape la fel cu secțiunea anterioară, cu excepția faptului că predicția de scor pentru pariurile Rainbow Six trebuie să fie cât mai precisă posibil. Este un joc de noroc cu mize mari care implică un studiu amplu al tuturor echipelor și jocurilor, dar câștigul potențial este substanțial dacă câștigi. Acest tip de pariu necesită cea mai bună strategie de pariere Rainbow Six pentru a prezice corect.

Peste sub

Un parior prezice că punctele cumulate înscrise într-un turneu esport R6 sau lungimea seriei se vor încadra într-un anumit interval. Un jucător de noroc își va pierde miza dacă trece peste cifrele stabilite. Cel mai mare scor posibil implică cel mai mare risc posibil și, în cazuri rare, cei mai mulți bani reali poate oferi pariurile Rainbow Six.

Cele mai multe ucideri

Sarcina unui parior este să prezică cine va acumula cele mai multe ucideri într-un meci sau turneu. Este cel mai obișnuit tip de pariuri Rainbow Six, deoarece este atât de simplu: multe echipe își desemnează cei mai buni jucători drept „devastatori speciali” în scena sporturilor și îi echipează cu cele mai letale atacuri ale jocului.

Pariuri speciale

Diferite case de pariuri pot oferi, de asemenea, o varietate de alte pariuri specializate. Un astfel de pariu implică prezicerea dacă echipa va dezamorsa cu succes sau nu, dacă un ostatic va fi rănit sau nu și așa mai departe.

Cele mai bune turnee Rainbow Six pe care să pariezi

Dacă cauți turnee profesionale Rainbow Six Siege, Ubisoft, editorul jocului, găzduiește trei dintre ele și toate sunt interconectate - Six Invitational, Six Major și Pro League. 

Scena esports a convențiilor de jocuri precum Gamers8 prezintă frecvent R6 Siege. Nu în ultimul rând, membrii comunității ar putea aștepta cu nerăbdare câteva competiții anuale de sporturi găzduite de dezvoltatori de jocuri și finanțate de sponsori din industrie. Unele dintre ele devin anuale fixe robuste, în timp ce majoritatea sunt o singură dată.

Şase Invitaţionale

The Six Invitational este principalul turneu esports Rainbow Six Siege al Ubisoft. În fiecare an, primele 20 de echipe concurează în evenimente internaționale de sport. Aceste echipe sunt campionii meciurilor regionale și liderii de necontestat în sporturi. Marele premiu din Rainbow Six Siege Invitational este de 1.000.000 USD, iar fondul total de premii este de 3.000.000 USD. Zeci de prezentatori și streameri, susținuți de un personal analitic formidabil, au transmis playthrough-urile unui public internațional.

Lupta este brutală, divertismentul este incitant, iar rezultatele pariurilor sunt neașteptate. Pariorii norocoși pot câștiga sume care îi schimbă viața în ciuda cotelor mici de pariere când echipele mai tinere depășesc în mod neașteptat un campion absolut, iar jucătorii obscuri devin vedete într-o zi.

Şase Major

Turneele Rainbow Six: Siege's Six Major sunt puțin mai mici, dar un eveniment renumit care are loc de două ori pe an, în mai și noiembrie, și este intitulat de orașul gazdă, cum ar fi Six Major Paris. Ubisoft îl găzduiește, de asemenea, și cele 16 echipe ale sale sunt împărțite în patru grupe: opt campioni regionali Pro League, șase echipe care au avansat prin calificări majore și minore, campioana de la turneul de anul precedent și favorita gazdei. Jucătorii de la cele mai înalte niveluri continuă să fie atrași de fondul de premii de 500.000 USD al turneului.

Liga mondială și runda riguroasă de calificare deschid un spațiu mare de pariuri. Nu este ușor de prevăzut fiecare rezultat într-un meci Rainbow Six Siege, cum ar fi dacă campionii regionali sunt sau nu demni unul de celălalt sau dacă alegerea editorului va avansa sau nu în semifinale. Pentru a valorifica acest lucru, casele de pariuri oferă o mare varietate de alternative relativ precise, fiecare cu cote de pariuri și riscuri mult mai mari.

Liga Pro

Dacă sunteți în căutarea următorului mare nume în sporturi, nu mergeți mai departe de Liga Pro. De două ori pe an, înainte de fiecare set de șase majore, are loc un sezon Pro League. Există patru campionate regionale diferite în cadrul Pro League: Europa, America Latină, America de Nord și Asia și Pacific. Câștigătorii trec în runda finală și sunt aleși să concureze în Campionatul Major. Având în vedere că seria de meciuri din Liga Pro durează de obicei câteva luni, un parior are timp suficient pentru a câștiga și a analiza echipele favorizate.

Pariurile din Pro League sunt cele mai dificile și mai simple din industrie. Este un loc de întâlnire pentru puținele echipe experimentate, cu o listă extinsă de victorii și numeroasele echipe în curs de dezvoltare cu puține, dacă există, astfel de realizări în numele lor. Victoria finală este de obicei sigură, dar miracolele apar. Cu toate acestea, cluburile underdog pot câștiga mari pentru parioși în diferite jocuri și sezoane.

Sfaturi de pariuri Rainbow Six

Sunteți aproape gata să începeți pariurile Rainbow Six Siege acum că înțelegeți diferitele piețe și formate de cote accesibile. Creșteți-vă șansele de a câștiga pariuri în Rainbow Six Siege urmând sfaturile pe care vi le-am oferit mai jos.

1. Identificați oportunitățile de a-l susține pe favorit sau pe cel defavorizat

Știind care parte este favoritul și cel defavorizat în fiecare întâlnire R6 esports vă va ajuta să faceți pariurile. În pariurile R6, susținerea favoriților evidenti prea des îți poate afecta șansele de câștig.

2. Cunoașteți regulile jocului

Cunoașterea dezavantajelor lui Rainbow Six Siege, de la operatori (personaje utilizabile) și abilitățile acestora până la metodele standard și modul de joc, este crucială pentru a câștiga pariuri. Jucătorii trebuie să stăpânească abilitățile unice ofensive, defensive și de sprijin ale operatorului lor preferat. Cunoașterea jucătorilor cheie și a modului în care aceștia interacționează cu echipele tale preferate vă va oferi un avantaj și vă va permite să explorați piețe de pariuri mai nuanțate.

3. Implicați-vă în comunitatea mai mare R6 și fă-ți temele

Mulți oameni joacă Rainbow Six Siege și tuturor le place să vorbească între ei și să-și împărtășească gândurile. Majoritatea jucătorilor profesioniști R6, în special pe Twitter și Twitch, pot fi găsiți pe rețelele sociale. Puteți face învățarea despre R6 mai distractivă, dezvoltând o conexiune puternică cu echipele pe care doriți să le susțineți, urmărind transmisiunile lor live și ținând pasul cu rețelele lor sociale. Operatorii și stilul general de joc al jucătorilor pe care îi urmărești în direct vă pot spune multe despre joc și echipa pe care o susțineți.

Gânduri finale

Turneele și alte evenimente pentru Rainbow Six Siege au loc adesea pe tot parcursul anului. Un peisaj vast al jocurilor de noroc vă așteaptă în Rainbow Six. Consultați câteva dintre cărțile de eSport am evaluat pe eSportRanker și începeți să plasați pariuri dacă doriți să intrați în acțiune.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri