Tot ce trebuie să știți despre: Esports Live Streaming

Datorită tehnologiei moderne de streaming live, acum poți să urmărești sporturile electronice preferate și să pariezi pe ele pe măsură ce evenimentele se desfășoară de oriunde te-ai afla. Având în vedere că majoritatea oportunităților de streaming live din esports sunt gratuite și ușor accesibile, vizionarea și pariarea pe fluxurile live ale meciurilor sau al oamenilor care joacă jocuri a devenit una dintre cele mai mari tendințe din lume astăzi.

Cele mai bune site-uri de pariuri în joc sunt cunoscute pentru a oferi fluxuri live, astfel încât jucătorii să poată viziona meciuri și să parieze în același timp fără a părăsi site-ul. Dar la ce altceva trebuie să fii atent când vrei să te aventurezi în această tendință masivă de esports? Spre norocul tău, am stabilit un ghid detaliat despre tot ce trebuie să știi despre lumea streamurilor live sport electronice și multe altele. În plus, iată cele mai bune site-uri de pariuri în streaming live de esports până în prezent:

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Streaming live Esports explicat

Pariurile pe streamuri live esports sunt în esență la fel ca pariurile sportive obișnuite, cu excepția faptului că în loc să pariezi pe sporturi tradiționale, pariezi pe sporturi electronice competitive în timp ce se întâmplă prin streamul live. Pentru a începe, trebuie să alegeți o piață de pariuri pe care doriți să pariați live pe sporturi, să vă alegeți sportul și cotele și să plasați pariul. Pentru a plasa un pariu veți avea nevoie de un pariu sportiv și, deoarece avem de-a face cu sporturi, veți folosi un pariu sportiv online pentru a vă plasa pariurile.

Cum să știi dacă un site de pariuri poate fi de încredere

Odată cu creșterea iGaming-ului, streaming live și pariuri sportive electronice, există acum destul de multe site-uri care oferă serviciul de jocuri online pentru evenimente de streaming live esport. Din acest motiv, este important să știți la ce să fiți atenți și la ce vor avea nevoie jucătorii pentru a participa în siguranță și cu succes la pariuri live e-sport. Să aruncăm o privire la câteva caracteristici de siguranță de care să ne uităm:

  • Asigurați-vă că utilizați un site de renume care are una sau mai multe licențe valide emise de organismele de reglementare relevante din țara dvs.
  • Asigurați-vă că platforma utilizată are un sistem de plată care va asigura tranzacții de depunere și retragere fiabile și sigure.
  • Recenzii pozitive de la utilizatori anteriori.
  • Certificate Secure Sockets Layer (SSL) și Transport Layer Security (TLS).

Tipuri de Esports Live Stream Cote de pariuri

Înțelegerea modului în care funcționează cotele este o condiție prealabilă pentru pariuri de succes. Ar fi inutil să pariezi pe jocurile în flux live de esports fără a lua în considerare care au șanse mai mari de câștig. Dar uneori, poate fi imposibil să se determine care echipă are o probabilitate mai mare de a obține acele puncte câștigătoare. Aici intervin șansele.

Am stabilit două cote populare de pariuri în fluxul de sport electronic mai jos. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui ghid mai detaliat despre cotele de pariuri pentru fiecare joc de esports, citiți-ne ghid de cote de pariuri.

Cele mai populare cote de pariuri în fluxul live Esports

Cote zecimale

Milioane de case de pariuri din industria de streaming în direct preferă să folosească cote zecimale. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii le găsesc ușor de înțeles în majoritatea părților lumii. Cu toate acestea, site-urile de pariuri din Regatul Unit și Statele Unite ale Americii nu folosesc cote zecimale. Dacă sunteți dintr-o altă regiune și vizitați Statele Unite ale Americii sau Regatul Unit, va trebui să vă familiarizați cu cotele lor de pariuri pentru a plasa pariuri.

Cote de fracție

Aceste tipuri de cote există de ani de zile și le fac cel mai vechi mod de afișare a cotelor. Atunci când se folosesc cote de fracțiuni pentru a paria pe streamuri live de sport electronic, cele două echipe vor avea fracții diferite reprezentând probabilitățile de câștig. Trebuie să-ți faci calculele bine pentru a-ți cunoaște echipa favorită și pentru a câștiga dacă pariezi pe ea.

Cum să pariezi pe streamurile live Esports online

Înainte ca jucătorii să poată paria pe site-urile de stream live din esports, jucătorii trebuie să se asigure că bifați toate căsuțele ale cerințelor specifice stabilite de casa de pariuri. Fiecare site de streaming live are cerințe diferite, așa că asigurați-vă că le verificați în prealabil. Cu toate acestea, iată câțiva dintre termenii standard pe care jucătorii trebuie să-i urmeze înainte să înceapă călătoria lor de pariuri în fluxul de sporturi live:

Creați un cont de pariuri

În primul rând, jucătorii vor trebui să-și creeze un cont pentru a se bucura de pariuri pe streamuri live de la o anumită casă de pariuri. Odată ce jucătorii și-au creat și verificat contul, jucătorii trebuie să depună niște fonduri în cont pentru a fi eligibili pentru serviciul de streaming live.

Flash sau HTML5

La majoritatea celor mai bune case de pariuri online, jucătorii vor avea nevoie de un sistem flash sau HTML5 pentru a transmite acțiuni sportive în direct. Jucătorilor li se poate cere chiar să instaleze un plugin flash. Cu toate acestea, majoritatea dispozitivelor de astăzi vin cu acestea preîncărcate.

conexiune internet

Pentru a vedea streamurile live, jucătorii trebuie să fie conectați la internet. Viteza dvs. de internet ar trebui să fie de cel puțin 5 Mbps pentru o conexiune fără întreruperi pe majoritatea site-urilor de pariuri live de acolo.

După ce ați verificat toate cerințele de mai sus, puteți continua cu pașii din lista de mai jos pentru a paria pe eSports live streaming online:

  1. Selectați un site-ul de pariuri în streaming live esports din lista noastră de site-uri de pariuri de top.
  2. Deschideți un cont la ei și finalizați procesul de verificare a clienților. Aceasta va include furnizarea de diverse tipuri de documente de identificare.
  3. Adăugați niște numerar în contul dvs.
  4. Mergeți la secțiunea de pariuri live și faceți clic pe meciuri sau curse.
  5. Construiește-ți biletul de pariu.
  6. Și pariază departe!

Cum să alegeți cele mai bune site-uri de pariuri în flux live online

Cu mai multe servicii de esports care oferă acum fluxuri de pariuri live, poate fi copleșitor să decizi ce platformă să folosești. Cu toate acestea, alegerea celui mai bun site este esențială pentru a vă asigura că experiența cuiva este pozitivă și că jucătorii reduc riscul în timp ce pariază. Iată recomandările noastre cu privire la ce factori trebuie să luați în considerare atunci când luați această decizie:

O mare varietate de fluxuri sportive live și opțiuni de jocuri

Nu toate site-urile de pariuri în flux live oferă aceleași jocuri, evenimente sau sporturi e-sport. Unii pot fi interesați doar de un sport, în timp ce alții pot oferi mai multe. Asigurați-vă că platforma pe care o alegeți are o gamă largă de oferte, precum și e-sportul care vă interesează.

Spatiu de depozitare

Majoritatea caselor de pariuri vor folosi o aplicație pentru a-și furniza serviciile. Unele dintre aplicațiile pe care va trebui să le descărcați pot necesita o cantitate mare de spațiu. Prin urmare, țineți cont de acest lucru și asigurați-vă că dispozitivul dvs. are suficient spațiu pentru a rula aceste aplicații fără probleme.

Experiența utilizatorului

Poate deveni foarte frustrant atunci când utilizați o platformă care nu este concepută bine pentru o experiență lină și ușoară. Deoarece jucătorii doresc să se concentreze pe pariuri și să nu fie distrași de designul UX prost, asigurați-vă că platforma pe care o alegeți este ușor de înțeles și utilizat.

Opțiuni bancare

Pentru a deschide un cont și a plasa un pariu, jucătorii vor avea nevoie de un cont cu bani conectați la contul dvs. Prin urmare, ar trebui să vă asigurați că platforma pe care o utilizați vă acceptă banca și metoda dvs. de transfer de fonduri.

Diferite sporturi pe care să pariezi

Streamingul live devine din ce în ce mai relevant în lumea divertismentului, a filmelor și, cel mai important, a sportului. Sunt multe evenimente sportive acum poți transmite online și să pariezi. Mai jos puteți găsi o listă cu cele mai comune sporturi pe care le puteți transmite live și pe care le puteți face pariuri live:

FIFA

Dacă joci jocuri video de ceva vreme sau dacă ești familiarizat cu jocurile video de simulare sportivă, atunci probabil că știi ce este FIFA. FIFA este, probabil, cel mai popular joc de simulare sportivă de acolo, cu sute de mii de jucători care joacă în mod regulat acest joc.

Chemarea la datorie

Când vorbim despre împușcături la persoana întâi, primul joc care probabil ne vine în minte este Call of Duty. O mulțime de jucători consideră că acest canal al unui joc esport este pionierul shooter-urilor la persoana întâi. Chemarea la datorie este, de asemenea, unul dintre cele mai populare jocuri, cu milioane de jucători din întreaga lume care joacă în mod regulat Call of Duty.

League of Legends

În ultimii câțiva ani, a existat o creștere masivă a numărului de oameni care au început să parieze pentru jocuri de esports precum League of Legends. Unul dintre factorii majori care au contribuit la aceasta a fost închiderea evenimentelor sportive regulate din cauza Covid 19.

CS:GO

Pariurile în flux live CS:GO sunt destul de populare în aceste zile. Unul dintre motivele majore pentru care pariurile CS:GO sunt atât de populare este că jocul în sine este foarte popular. CS:GO are, de asemenea, o scenă de sport masivă, cu hype nebunește și fonduri de premii care depășesc în mod regulat jumătate de milion de dolari. Competițiile CS:GO sunt unele dintre cele mai interesante evenimente sportive, iar jucătorilor le place să parieze pe ele.

Dota 2

Dota 2 este, fără îndoială, cel mai popular joc de esports, cu câteva milioane de jucători activi. Alături de acei jucători activi, există o mulțime de alți oameni care au fost jucători obișnuiți de Dota 2, dar acum urmăresc doar evenimentele esports pentru Dota. Jucătorii din ambele comunități încep să se implice în pariuri esport-uri din cauza cât de interesanți sunt.

Esports Live Stream Sfaturi și trucuri pentru pariuri

Pentru a vă ajuta în călătoria dvs. de creștere și succes cu pariurile pe conținutul în fluxul live esports, iată o serie de Sfaturi și trucuri pe care le poți aplica imediat:

Fă-ți tema

Înainte de a începe să plasați pariuri live pe un meci de eSport în flux live, ar trebui să faceți cercetări ample cu privire la jucătorii care vor concura în eveniment. Ar trebui să știți despre ce echipe au făcut parte înainte de a vă alătura acestei echipe și care a fost performanța lor în meciurile recente. În plus, ar trebui să te uiți la alți factori, cum ar fi ce relații are un jucător cu echipa sa, au probleme de comunicare sau le lipsește un lider adecvat. În ciuda faptului că este foarte calificat, dacă un jucător nu are relații bune cu echipa sa, s-ar putea să nu poată câștiga meciul.

Urmărește cu atenție meciul

Deși acest punct poate părea evident pentru unii, începătorii fac de multe ori greșeala de a nu se concentra în mod extensiv pe meciul în flux live. Există momente în care meciurile în flux live sunt extrem de imprevizibile, iar rezultatele se pot schimba în câteva secunde.

Pariați doar pe jocuri despre care sunteți bine informat

Ar putea fi tentant să faci pariuri pe diferite titluri de sport despre care nu știi prea multe. Cu toate acestea, este cel mai bine să te ții de jocurile despre care știi cel mai mult, mai ales dacă ești începător. Ca începător, nu vrei să pariezi acolo unde cotele nu sunt în favoarea ta.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce implică pariurile în fluxul live de esports?

Pariul pe sporturi este în esență același cu pariurile sportive obișnuite, cu excepția faptului că, în loc să parieze pe sporturi tradiționale, jucătorii pariază pe streaming live pe sporturi electronice competitive așa cum se întâmplă.

Pe care sport este cel mai ușor de pariat?

Există o mulțime de jocuri de esports pe care poți plasa pariuri live, cum ar fi CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League și Overwatch. Cu toate acestea, ar trebui să pariezi doar pe jocul despre care știi cel mai mult.

Sunt legale pariurile în fluxul de esporturi în direct?

Da. Dacă jocurile de noroc sunt legale în țara în care vă aflați, atunci pariurile în fluxul live din esports vor fi legale. Singura cerință este ca site-ul de jocuri de noroc sau de jocuri pe care îl utilizați trebuie să aibă licență.

Site-urile de streaming live vă taxează?

Nu. Puteți transmite gratuit o gamă largă de evenimente sportive de pe multe site-uri din întreaga lume. Majoritatea dintre ele solicită utilizatorilor să își creeze mai întâi un cont și să își finanțeze contul de pariuri înainte de a putea accesa funcția de streaming live.

Care este viteza optimă de internet pentru streaming live?

Pentru a transmite în flux live la viteză mare și la calitate HD este nevoie de minimum 5 Mbps. Cu toate acestea, viteza pentru streaming de bună calitate va depinde și de casa de pariuri pe care o utilizați.