Totul despre pariurile pe PSG Esports

PSG Esports este o ținută profesională de jocuri video din Paris. Este o divizie a gigantului club francez de fotbal Paris St-Germain. La o conferință de presă din octombrie 2016, președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, și-a dezvăluit intrarea în domeniul promițător al jocurilor video. Au devenit primul club profesionist european care a dezvoltat o divizie de esports. Cea mai bună echipă de eSports a colaborat cu casa de pariuri online Betway ca sponsor principal.

Firma de pariuri furnizează tricouri și jachete echipei prin această ofertă. În plus, oferă conținut unic pe rețelele sociale.

Totul despre pariurile pe PSG Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucători PSG Esports

După lansare, PSG Esports a început cu FIFA esport, apoi sa extins pentru a include alte jocuri. Clubul a crescut pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute din întreaga lume a jocurilor de noroc. A continuat să-și stabilească proeminența și și-a afirmat locul ca parte a ținutelor de top. Au fost introduse mai multe jocuri, inclusiv Dota 2, League of Legendsși Brawl Stars. Toate acestea au fost facilitate de multe relații strategice cu echipe importante, în special în Asia.

Al lor FIFA Lista este formată din trei jucători: AF5 din Qatar, Maniika și Nkanteem (ambele din Franța). De la începutul lui 2019, AF5 a fost streamerul lor exclusiv pentru jocuri. El îi însoțește pe jucătorii FIFA ai clubului în timpul concursurilor lor și produce conținut exclusiv despre exploiturile și realizările lor.

Maniika este un jucător experimentat și o superstar pe rețeaua de socializare de esports, Twitch. De asemenea, este un antrenor fantastic și servește în mai multe funcții la club. De asemenea, este director tehnic la Academia eSports și este un jucător profesionist. Nkantee, o stea în devenire pe scena FIFA franceză, este un tânăr jucător de 18 ani care s-a alăturat ținutei în aprilie 2021. Împreună cu Maniika, concurează în toate competițiile oficiale pentru club.

Brawl Stars

Începând cu februarie 2019, echipa PSG a făcut parte din jocul mobil Supercell Brawl Stars. În ianuarie 2020, PSG avea să confirme plecarea reciprocă a echipei sale franceze Brawl, dar mai târziu, în martie, clubul a optat pentru a înființa o nouă echipă. Noua echipă era asiatică și se afla în Singapore. Membrii echipei au fost CoupdeAce, Relyh, Scythe (ca înlocuitor), toți din Singapore și Jordon (japonez).

Laugh out loud

În iunie 2020, echipă celebră de esport și-au confirmat întoarcerea în League of Legends, în parteneriat cu Talon Gaming din Hong Kong pentru a înființa PSG Talon. Jucătorii includ; Hanabi (Su Chia-Hsiang, din Taiwan), River (Kim Dong-woo, Coreea de Sud), Maple (Huang Yi-Tang din Taiwan), Unified (Wong Chun Kit din Hong-Kong), Kaiwing (Ling Kai Wing din Hong) -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang din Hong-Kong).

Asociația comună dintre PSG și Talon eSports concurează la Campionatele Pacificului din Taiwan, Hong Kong, Macao, Thailanda, Singapore, Malaezia și Filipine. Jucătorii echipei PSG.LGD sunt Ame (Wang Chunyu, chinez), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, malaezian), Faith_bian (Zhang Ruida, chineză), XinQ (Zhao Zixing, chineză) și y' (Zhang Yiping, de asemenea chineză)

Cele mai puternice jocuri ale PSG Esports

Grupul a avut un record competitiv impresionant. Au câștigat mai multe concursuri și concursuri la care au participat. Abilitățile PSG au fost rapid recunoscute de fani, precum și de alte organizații globale, la scurt timp după intrarea lor pe scena esporturilor. Echipa a realizat multe de-a lungul anilor. Lista Dota 2 este cea mai de succes și mai puternică dintre toate jocurile, așa că te poți aștepta la rezultate excelente în orice moment.

LGD, un gigant chinez Dota 2, a făcut echipă cu PSG în 2018. La scurt timp după formarea acestei colaborări, lista a câștigat două competiții pentru a se clasa printre cele mai bune echipe de sport de pe glob. Au terminat pe locul al doilea la Internaționalul 2018. Și chiar dacă lista actuală nu a realizat încă la fel de mult ca cea anterioară, cu siguranță s-au dovedit competenți. Echipa a câștigat OGA Dota PIT Invitational și WePlay AniMajor. Au fost învinși de Team Spirit în Marea Finală Internațională 2021, dar au terminat totuși pe un loc al doilea puternic.

Pacific Championship Series (PCS) este competiția League of Legends de cel mai înalt nivel din Taiwan, Hong Kong, Macao și Asia de Sud-Est. Echipa are trei titluri PCS, dintre care cel mai recent a fost câștigat pe 29 august 2021.

Premiile și rezultatele PSG Esport

La intrarea în industrie, unul dintre primele jocuri la care au participat a fost Rocket League. Sezonul 4 RLCS: Europa a fost competiția lor de debut în Rocket League și s-au clasat pe locul patru. Nivelul Esport Rocket League al cluburilor a fost recunoscut ca fiind competent și amenințător pentru echipele mari.

După ce a învins G2 în finală, echipa a câștigat DreamHack Open Leipzig 2018. Echipa Esports a avut o primă jumătate dificilă a anului următor, dar cumva a terminat pe locul trei în evenimentul RLCS Sezonul 7-Europa. Circuitul DreamHack Pro: Valencia 2019 a fost, de asemenea, câștigat de echipă. După aceea, echipa lui PSG Rocket League a renunțat.

Dota 2

PSG.LGD s-a format după ce organizația s-a unit cu LGD Gaming, a Dota 2 superputere. Vechea echipă LGD avea să rămână, dar echipa ar fi astfel relansată cu un nou nume și tot ce a venit după. EPICENTER XL ar fi primul lor eveniment sub noua identitate și l-au câștigat rapid. Au câștigat și următorul, MDL Changsha Major. După Changsha Major, echipa a fost aproape de a câștiga The International 2018, dar a căzut cu 2-3 în finală împotriva OG și a terminat pe locul al treilea în The International 2019 anul următor.

Sezonul competitiv al Dota 2 din 2021 ar începe cu mai puține limitări legate de COVID-19, iar lucrurile ar reveni la normal. Echipa a câștigat OGA Dota PIT Invitational și WePlay AniMajor. Drept urmare, campaniile lor internaționale au avut un succes deosebit.

Laugh out loud

Campania echipei League of Legends a avut un succes moderat. Al lor primul turneu sub noua lor identitate a fost PCS Spring 2020, unde au învins Machi Esports în finală. Ei au ocupat, de asemenea, primul loc în Confruntarea de la mijlocul sezonului 2020.

Cei mai buni și mai populari jucători de la PSG Esports

În domeniul jocurilor video, victoriile în turnee nu sunt totul. Mai mulți concurenți au strâns o mulțime de urmăritori pur și simplu prin difuzarea conținutului lor în direct în timp ce se joacă. Hanabi, care reprezintă echipa PSG Talon, este unul dintre cei mai populari jucători din lume. Jucatorul are o rată de câștig de 83,33 la sută. În mai 2021, a terminat pe locul al treilea în competiția de la mijlocul sezonului din 2021.

Maniika (Johann Simon) este un jucător de jocuri FIFA care reprezintă în prezent clubul pe Xbox. Este un jucător experimentat cu un număr tot mai mare de urmăritori pe Twitch. El este și directorul tehnic al eSports Academy. Jobul presupune supravegherea tuturor programelor Academiei, inclusiv predarea celor 25 de antrenori ai echipei pentru a se asigura că abordarea clubului este transmisă. El atestă multe programe de formare care urmează să fie oferite ulterior la Studio PSG, fie de la distanță, fie chiar în cadrul atelierelor.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) este un jucător de top în industria franceză a jocurilor FIFA. El are un contract cu PSG care durează până la sfârșitul sezonului 2021-2022 și până în sezonul 2021-2022. A devenit membru al echipei, care i-a înmânat primul său contract profesionist.

Unde și cum să pariezi pe PSG Esports

În funcție de categorie, fiecare casă de pariuri oferă fie pariuri generice, fie personalizate. Acest lucru înseamnă că nu există două experiențe de pariuri la fel, mai ales când vine vorba de diferite jocuri. Cu toate acestea, oamenii ar trebui să se simtă încrezători că pariază pe PSG Esports, deoarece au jucători foarte pricepuți în echipe.

Rivalitatea, Betway, GGBet, ArcaneBet și Dafabet sunt cele mai bune site-uri de pariuri esports pentru plasarea pariurilor pe echipă. Partea este o alegere bună pentru persoanele care intenționează să parieze atunci când joacă Dota 2 sau League of Legends. Sunt considerați una dintre echipele de top din lume în Dota 2 și nu vor avea probleme să învingă chiar și pe cei mai formidabili adversari. Pentru începători, pariurile pe Dota și câștigătorii meciurilor au șanse mari de câștig.

League of Legends este puțin mai riscantă, în primul rând pentru că echipele internaționale, în special cele din regiunile LCK și LPL, par să nu-și găsească o bază. Pariurile directe sunt ideale pentru turneele minore sau PCS, în timp ce pariurile pentru meciuri trebuie utilizate numai atunci când o echipă joacă împotriva unui adversar mai slab sau egal din punct de vedere statistic.

În general, vizionarea fluxurilor sau a VOD-urilor vă poate ajuta să înțelegeți mai multe despre echipele Paris Saint-Germain Esports. Este foarte distractiv să-i vezi ajungând în finala Internațională și, de asemenea, îți oferă multe informații despre echipă. În orice caz, asigurați-vă că vă faceți temele înainte de a pune orice pariu, dar Dota 2 și League of Legends sunt pariuri relativ sigure.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu