Cea mai bună variantă de 10 ESportsuri în Regatul Unit 2022/2023

Pasionații de Esports folosesc inteligența și seriozitatea pentru a paria pe câștigători în acțiuni de pariuri esport-uri cu mize mari din Marea Britanie. Pariurile pe sporturi în Regatul Unit (Marea Britanie) nu sunt doar legale; este foarte popular printre fanii sportului. De fapt, unele dintre cele mai mari mărci ale industriei jocurilor de noroc se urcă pe val, pe măsură ce pariurile pe sporturi din Marea Britanie se extind în acoperire și popularitate.

Având o valoare de piață substanțială, pariurile esporturilor din Marea Britanie continuă să se bucure de atenția companiilor importante și a jucătorilor deopotrivă. De la League of Legends la Dota 2, jocurile de sport atrag baze semnificative de fani, o creștere fenomenală și fonduri record de premii la turnee.

Cea mai bună variantă de 10 ESportsuri în Regatul Unit 2022/2023
Site-uri de pariuri din Marea Britanie

Site-uri de pariuri din Marea Britanie

Frenezia legată de cine va câștiga competiții internaționale majore stimulează creșterea sporturilor și alimentează dorința de a încorpora pariurile pe piață. Iată câteva site-uri de pariuri din Marea Britanie, care cresc în popularitate în Marea Britanie

Spreadex

Cu 10 la sută din piața de pariuri pentru spread betting, Spreadex oferă pasionaților de pariuri sport din Marea Britanie o serie de beneficii în Pariuri live la jocurile esport.

Virgin Bet

Flexibilitatea plății diferențiază acest site de pariuri de pachet. Oferă o mare varietate de opțiuni de plată, inclusiv PayPal pentru cei care preferă popularul portofel digital.

QuinnBet

QuinnBet este o alegere populară în rândul britanicilor care aleg să parieze pe sporturi, oferind streaming live excelent pentru sute de evenimente de pariuri esport din Marea Britanie.

Folosind casele de pariuri licențiate online, britanicii pot paria în mod legal. Site-urile Esports dedicate jocurilor de noroc se concentrează pe jocurile video pentru a asigura o cotă semnificativă de piață a industriei în continuă expansiune și evoluție. În Marea Britanie, industria britanică de pariuri pe sport continuă să crească cu 8,5% anual, creând peste 1200 de locuri de muncă și contribuind la o valoare estimată la 12 milioane de lire sterline la economie.

Datorită impactului pozitiv, britanicii promovează site-urile de pariuri pe sporturi din Marea Britanie la fiecare nivel. De la progresele tehnologice la stabilitatea reglementărilor, industria în creștere a sporturilor din Marea Britanie are o mulțime de sprijin corporativ și guvernamental pentru a o ajuta să-și atingă cel mai înalt potențial, pe măsură ce piața evoluează de la începuturile sale umile la implicarea solidă a fanilor.

Site-uri de pariuri din Marea Britanie
Jocurile sportive preferate ale jucătorilor din Regatul Unit

Jocurile sportive preferate ale jucătorilor din Regatul Unit

De-a lungul anilor, jocuri esports au continuat să evolueze. Din 2010, jocurile de luptă online multiplayer au atras milioane de urmăritori. Prin înfruntarea echipelor de doi, cinci jucători una împotriva celeilalte, colegii de echipă folosesc elemente de strategie, abilități și joc pentru a învinge opoziția. Fiecare jucător controlează un personaj care devine mai puternic, colaborează cu membrii echipei și încearcă să învingă inamicul.

De la League of Legends la Dota 2, bătăliile multiplayer explodează în popularitate. Cu peste 115 milioane de conturi de jucători înregistrate League of Legends este un lider în jocuri. Până în 2019, Dota 2 s-a bucurat și de o popularitate substanțială, cu un fond internațional de premii de peste 34 de milioane de dolari, comparativ cu fondul de premiere de 6 milioane de dolari al Ligii.

Jocuri suplimentare care se bucură de popularitate în Marea Britanie includ CS:GO, Rocket League, Fortnite, Overwatch și Valorant. Individual și colectiv, aceste jocuri influențează modul în care jucătorii se interacționează între ei și alimentează o piață deja populară prin atragerea de milioane de sponsorizări și premii în bani de la marile corporații.

Pe măsură ce echipele și organizatorii de sporturi gestionează comunități puternice și în creștere bazate pe internet, streamingul digital prin YouTube, Twitch și alte platforme devin metodele de distribuție de bază pentru competițiile de esports. Cu aproape 5 miliarde de utilizatori obișnuiți de internet și o piață a jocurilor de noroc online de peste 50 de miliarde, competițiile de esporturi nu au atins încă întreaga acoperire, venituri și potențial de impact al Regatului Unit.

Jocurile sportive preferate ale jucătorilor din Regatul Unit
Metode de plată în Regatul Unit

Metode de plată în Regatul Unit

Pe măsură ce mai mulți pariori participă la pariurile esporturilor din Marea Britanie, metode de plată fiabile oferă opțiuni pentru finanțarea conturilor de pariuri sportive. Iată câteva opțiuni pe care site-urile de pariuri esports din Marea Britanie le oferă jucătorilor care plasează pariuri digitale.

Carduri de credit

MasterCard și Visa sunt mărci foarte respectate, ambele oferă opțiuni de plată sigure. Unitățile de pariuri din Marea Britanie le permit clienților să facă depuneri cu carduri de credit și de debit, datorită siguranței și confortului dovedit pentru clienți. Măsurile globale de securitate asigură că jucătorii sunt protejați atunci când depun fonduri pentru pariurile esporturilor din Marea Britanie.

Neteller

Neteller este un portofel electronic popular pe care instituțiile de sport din Marea Britanie îl acceptă pe scară largă pentru a depune fonduri și pentru a-și satisface datorii pentru obligațiile de pariuri. Cunoscut pentru tranzacțiile instantanee, portofelul electronic oferă finanțare despăgubită și sigură. Cu un proces simplu de înregistrare, pariorii pot folosi 22 de valute diferite atunci când depun în siguranță bani pentru a paria.

Skrill

Skrill este un portofel electronic, care este popular pentru caracteristicile sale de securitate robuste și ușurința în utilizare. Pariorii sunt, de asemenea, atrași de taxele rezonabile ale platformei, oferind utilizatorilor servicii gratuite și ieftine. Urmând reglementări stricte de la Autoritatea de Conduită Financiară, portofelul electronic Skrill îi ajută pe pasionații de sporturi să parieze bani online în siguranță.

PayPal

Un brand recunoscut la nivel internațional, PayPal oferă britanicilor același confort și funcții care au făcut ca portofelul electronic să fie popular la nivel global. În timp ce unii jucători pot prefera cărțile de credit, PayPal oferă pariorilor o modalitate sigură de a utiliza cardul de credit fără a-l furniza unui site de pariuri online din Marea Britanie. Pariorii se înregistrează pentru PayPal furnizând platformei informații pentru a verifica identitatea.

Metode de plată în Regatul Unit
Istoricul pariurilor eSports în Regatul Unit

Istoricul pariurilor eSports în Regatul Unit

Esports a parcurs un drum lung de la turneele Space Invaders din anii 80 la recenta incursiune a ESPN pe piață. În doar câteva decenii, industria a crescut într-o piață de mai multe miliarde de lire sterline. Încă din anii 70, sporturile competitive au captat imaginația jucătorilor.

De la tenis la războaiele spațiale, jocurile anterioare au atras un interes semnificativ din partea participanților la turnee. În 1981, s-a înființat primul organism de jocuri cu record mondial, Twin Galaxies, pentru a urmări scorurile jucătorilor în jocurile video populare.

Până în anii 90, jocurile pe consolă făceau furie printre entuziaștii care erau cufundați în lupte și divertismentul video cu împușcături la persoana întâi. Tehnologia în evoluție a revoluționat jocul, deschizând jocul de grup la distanță prin rețelele locale (LAN).

În 1997, organizatorii au lansat o ligă profesionistă de ciberatletic, iar jucătorii de sport s-au bucurat de o popularitate crescândă, unii câștigând sume semnificative de bani din joc și promoții. Johnathan „Fatal1ty” Wendel este un pionier care a atras peste jumătate de milion în timpul carierei sale de jocuri.

Succesele timpurii au pregătit scena pentru ca popularitatea pariurilor esporturilor din Marea Britanie să crească vertiginos în următorii ani. În 1999, Counter-Strike s-a lansat și a continuat să se bucure de popularitate pe tot globul. Până în 2000, jucătorii Xbox s-au jucat unul împotriva celuilalt pe Halo 2, precursorul altor jocuri video populare cu împușcături la persoana întâi, precum Call of Duty.

Istoricul pariurilor eSports în Regatul Unit
Jocuri de noroc recente în Marea Britanie

Jocuri de noroc recente în Marea Britanie

Cu jucătorii care joacă de la distanță cu prietenii și străinii online, industria continuă să crească. De fapt, universitățile din Marea Britanie integrează sporturile în curriculum. Evoluția sporturilor în educație a dus la lansarea de cursuri la nivel de colegiu, de formare profesională și competiții pe echipe.

Recent, creșterea masivă a pariurilor pe sporturi din Marea Britanie s-a răspândit în media tradițională, iar publicațiile proeminente acoperă competiții și difuzează programe de esports pe rețelele majore. Piața din Marea Britanie a site-urilor de pariuri esports a trecut în viața de masă.

De-a lungul ultimilor câțiva ani, industria britanică de pariuri esports a crescut masiv și continuă să înflorească. Cu o acoperire mai mare în publicațiile majore difuzate pe rețele masive precum ESPN, esports-ul și-a avut impact și trece în curentul mainstream. Cu un venit anticipat de aproape 6 miliarde de dolari până în 2027 de la doar 776 de milioane de dolari în urmă cu un deceniu, creșterea globală indică cât de influentă devine piața pentru generațiile viitoare.

Jocuri de noroc recente în Marea Britanie
Viitorul lumii esporturilor

Viitorul lumii esporturilor

Pe măsură ce industria britanică de pariuri pe sporturi continuă să atragă fani, viitorul pare promițător. De fapt, Campionatele Mondiale Legende din 2021 au atras aproape la fel de mulți spectatori ca Superbowl. Până în 2023, experții anticipează că piața se va bucura de o rată de creștere anuală de 15%. În Marea Britanie, site-urile de pariuri pe sporturi din Marea Britanie vor declanșa o creștere exponențială în industriile creative și digitale, reprezentând 8% din piața globală a pariurilor pe esports din Marea Britanie.

Pentru unitățile de pariuri, creșterea extremă aduce venituri substanțiale de la fani care sunt dornici să adauge și mai multă emoție gameplay-ului și audienței. Brandurile globale aduc legitimitate pe piață. De exemplu, Levi, Marvel Entertainment și Red Bull investesc milioane în sponsorizarea echipelor și a turneelor.

Cu un număr de aproape 460 de milioane la nivel global și o creștere anticipată la aproape 650 de milioane până în 2023, jucătorii populari de sporturi atrag fani dornici să parieze bani pe câștigători frecventi individuali și de echipă.

Pariorii au o gamă largă de opțiuni de pariere. De la pariuri simple la pariuri mai complexe, jucătorii pot alege să combine multe pariuri sau să parieze pe un cupon acumulator, o propunere mai riscantă. Opțiuni de pariere mai specifice le permit jucătorilor să parieze pe ce jucător de echipă înregistrează cel mai mare număr de ucideri sau câștigă harta în Counter Strike-Global Offensive. Observarea meciurilor live îi ajută pe pariori să aleagă pariurile pentru pariurile în joc.

Pe măsură ce piața de pariuri rămâne în pas cu popularitatea largă a sporturilor, autoritățile de reglementare lucrează pentru a asigura siguranța milioanelor de britanici care pariază pe jocurile de esports.

Viitorul lumii esporturilor
Sunt cazinourile legale în Regatul Unit?

Sunt cazinourile legale în Regatul Unit?

Pariorii din Marea Britanie trebuie să inspecteze licența unei case de pariuri pentru a se asigura că funcționează legal. De obicei, un site web afișează în mod predominant informații despre licența sa de jocuri pe pagina de pornire și secțiunea de ajutor. Pentru a vă asigura că un parior pariază în mod legal, este esențial să găsiți informațiile de licențiere înainte de a deschide un cont online la un anumit pariu sportiv din Marea Britanie.

Deoarece pariurile pe sporturi se află în stadii incipiente în comparație cu alte pariuri sportive, cum ar fi cursele de cai, mai multe site-uri oferă site-uri de pariuri pe sporturi în Marea Britanie oportunități fără a obține licența corespunzătoare pentru a funcționa.

Legile din Marea Britanie pentru pariuri

Pentru ca o unitate să ofere pariuri esport-uri din Marea Britanie, managerii săi trebuie să obțină o licență British Gambling Commission. Din 2005, Legea privind jocurile de noroc reglementează pariurile comerciale din Regatul Unit, inclusiv loteria. Dacă un parior nu poate găsi informații despre licență, ar trebui să cerceteze alte unități de jocuri eSport, care sunt licențiate corespunzător și funcționează în mod legal.

Comisia are cerințe stricte de aprobare. Instituțiile trebuie să demonstreze că nu manipulează cotele meciului pentru a asigura pariuri corecte pentru participanți. Pariurile cu proprietăți de pariuri sportive, cum ar fi avatarele, sunt interzise. Utilizarea monedei de plată legală asigură că casa nu profită de parior.

Unitățile autorizate trebuie să verifice identificarea jucătorului cu un act de identitate emis de guvern, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere. Identificarea îi împiedică pe minori să participe la jocuri de noroc și îi protejează pe jucători de escroci.

Sunt cazinourile legale în Regatul Unit?
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Pasionații de sporturi și pariorii caută răspunsuri despre unde și cum să parieze. Iată răspunsurile la câteva întrebări frecvente. Alegerea unei case de pariuri și depunerea de fonduri este primul pas pentru pariorii care aleg să participe la pariuri sportive, una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din lume.

Ce sunt pariurile eSports?

Deoarece sporturile sunt o piață de mai multe miliarde de dolari, popularitatea sa continuă să crească zilnic. Jucătorii de noroc se alătură rândurilor pasionaților de sporturi. Jucătorii profesioniști pun abilitățile unul împotriva celuilalt pentru a câștiga milioane de premii în bani disponibile anual.

În același timp, pariorii fac pariuri pe care jucător sau echipă are cea mai bună acuitate mentală și expertiză în joc pentru a prevala. Folosind un portofel digital, pariorii plasează pariuri monetare pe echipe de esports și pe jucători individuali. Dacă jucătorul este corect, acesta poate primi o plată, conform cotelor disponibile la momentul pariului.

Cum să alegi o casă de pariuri?

Cercetarea unităților de pariuri autorizate este cea mai bună modalitate de a alege o casă de pariuri online. Majoritatea caselor de pariuri sportive vor oferi stimulente atractive pentru a înregistra noi parori. În Marea Britanie, casele de pariuri trebuie să prezinte dovada licenței. Citiți cu atenție termenii, cotele și promoțiile site-ului. Comparați diferite site-uri în timp ce citiți cu atenție recenziile online.

Se aplică restricții pentru anumite promoții. Este un loc obișnuit ca pariorii care nu citesc literele mici să înțeleagă greșit condițiile legate de bonusuri și stimulente. Este mai probabil ca unitățile cu licență să respecte legile, regulile și liniile directoare stabilite. Asigurați-vă că o casă de pariuri este autorizată înainte de a depune fonduri.

Este sigur să depui bani la o casă de pariuri eSports?

Casele de pariuri fără licență nu sunt sigure. Verificați pentru a vă asigura că site-ul web este autorizat de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie. Comisia urmează reglementări stricte în aprobarea unităților de jocuri de noroc. O platformă cu licență va afișa cu îndrăzneală dovada licenței pe pagina de pornire. Dacă nu este sigur, un parior poate contacta Comisia pentru a confirma dacă afacerea de pariuri esport-uri din Regatul Unit funcționează legal.

Jocurile de noroc pe eSport creează dependență?

La fel ca toate activitățile de jocuri de noroc, experții recomandă participanților, care pariază bani pe meciuri de sport, echipe, jucători și rezultate, să aleagă să-și monitorizeze comportamentul de pariuri. Recunoașteți semnele de avertizare ale jocurilor de noroc excesive, inclusiv incapacitatea de a opri jocurile de noroc sau de a paria mai mult decât își permite jucătorul să cheltuiască. Site-urile licențiate de pariuri esports din Marea Britanie pot oferi vizitatorilor informații despre organizații, care ajută jucătorii cu probleme.

Întrebări frecvente