Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Skrill

Skrill este un furnizor remarcabil de portofel digital care deservește peste 130 de țări din întreaga lume. Utilizatorilor le place să folosească serviciile sale de transfer de bani, deoarece este rapid, fiabil și uimitor de ușor de utilizat. În plus, acceptă o multitudine de metode de plată, inclusiv transfer bancar și carduri de credit și debit.

În special, Skrill facilitează plățile digitale rapide din 2001, când a fost înființată ca Moneybookers. Creșterea sa rapidă a fost remarcabilă – până în 2007, a fost recunoscut drept unul dintre primele trei portofele electronice din Europa. Popularitatea Skrill a continuat să crească, explicând de ce nenumărate mărci și persoane reputate și-au creat conturi cu acesta. Acestea includ pariorii sportivi din jurisdicțiile deservite de Skrill.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Skrill
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Cum se face o depunere cu Skrill

Presupunând că un parior are deja un cont Skrill, iată cea mai simplă procedură pe care o pot adopta atunci când depune cu Skrill:

 1. Înregistrați-vă pe un site convenabil de jocuri de noroc Skrill
 2. Accesați secțiunea de depunere a site-ului web
 3. Alegeți Skrill ca metodă preferată de utilizat
 4. Introduceți suma pe care doresc să o transfere din contul Skrill în contul de pariuri
 5. Confirmați tranzacția

Ținând cont de faptul că Skrill este un portofel electronic cu o reputație pentru viteza sa, pariorii în sporturi își pot verifica soldurile contului de jocuri de noroc imediat ce depozitele lor sunt verificate. În mod remarcabil, acesta nu este singurul avantaj de care se bucură atunci când se bucură utilizați această metodă de depunere. De exemplu, utilizarea Skrill atrage un bonus care variază de la o platformă la alta și este determinat de suma mutată în contul unui membru.

În plus, Skrill se mândrește cu un site web intuitiv disponibil în mai multe limbi, inclusiv:

 • Engleză
 • Spaniolă
 • limba germana
 • Italiană
 • Lustrui
 • ceh
 • Rusă
 • portugheză

Dacă un parior nu cunoaște o limbă, poate alege liber o altă opțiune pentru a oferi detalii precise în timpul procesului de depunere. De asemenea, deoarece Skrill are o aplicație mobilă, pariorii o pot descărca pentru a-și finanța conturile de pariuri în timp ce călătoresc sau fac alte sarcini departe de casă.

Avantaje și dezavantaje ale Skrill

Consultați avantajele și dezavantajele Skrill.

Pro

 • Permite pariorilor de sporturi să facă depuneri și retrageri rapide
 • Oferă utilizatorilor multe opțiuni de plată
 • Acceptat pe nenumărate site-uri de pariuri esports
 • Disponibil în multe țări la nivel global
 • Oferă servicii pentru clienți de top
 • Vine cu diverse funcții de securitate/antifraudă
 • Aplicația Skrill este incredibil de ușor de utilizat
 • Suportă mai multe dispozitive, inclusiv iOS, bazate pe web și Android

Contra

 • Unele țări precum Afganistan, Capul Verde, Cuba și Japonia sunt restricționate.
 • Prin urmare, pariorii ar trebui să viziteze site-ul web Skrill pentru a verifica dacă această poartă de plată acceptă jurisdicțiile lor. Dacă nu, este recomandabil să căutați o metodă de depunere/retragere la fel de reputată și de încredere.

Cum evaluăm metodele bancare

Lista metodelor bancare disponibile pentru pariori la scară globală este incredibil de lungă. De aceea, ei ar trebui să ia în considerare diverse lucruri atunci când decid metodele de plată pe care să le folosească. Așa că haideți să ne aprofundăm în principalele funcții pe care le folosim pentru a clasifica opțiunile bancare.

Accesibilitate

Unul dintre factorii pe care îi luăm în considerare atunci când evaluăm o opțiune de depunere/retragere este accesibilitatea. În mod impresionant, Skrill este disponibil în peste 130 de țări la nivel global. Unele dintre aceste jurisdicții sunt Albania, Germania, Kenya, Australia, Polonia, Africa de Sud, Letonia, Suedia și Chile. Chiar și așa, unele țări sunt restricționate, iar rezidenții lor nu pot folosi acest portofel electronic.

Securitate

Securitatea merită, de asemenea, luată în considerare atunci când clasați metodele de plată. Skrill merită unul dintre primele locuri, deoarece utilizează criptarea de înaltă securitate pentru a ține hackerii la distanță.

Popularitate printre eSportbooks

Mulți pariori de sporturi aleg Skrill în detrimentul altor opțiuni de plată. Aceasta înseamnă că serviciile sale sunt excelente, ceea ce o face una dintre cele mai bune metode bancare pentru pariori.

A sustine

Asistența Skrill este disponibilă prin telefon (+1 855-719-2087) și rețelele sociale. Site-ul său are, de asemenea, o secțiune detaliată de întrebări frecvente pentru a oferi utilizatorilor răspunsuri la unele dintre întrebările lor.

Experiența utilizatorului

Utilizabilitatea Skrill este remarcabilă, datorită aplicației sale compatibile cu mai multe dispozitive și disponibilă în mai multe limbi. Combinat cu celelalte caracteristici dorite, cum ar fi viteza și nenumăratele țări deservite, promite o experiență excelentă pentru utilizator.

Pe baza acestor factori, Skrill se numără printre cele mai bune portofele electronice pe care pariorii le pot folosi pentru a depune pe site-urile lor de pariuri preferate.

Popularitate în industria de pariuri pe sporturi

Peste trei sferturi dintre cărțile de esportare din întreaga lume acceptă Skrill. Parierii din țările deservite de Skrill pot lua în considerare transferul de fonduri în conturile lor de pariuri și retragerea câștigurilor. Cu toate acestea, înainte de a alege această poartă de plată populară, este prudent să înțelegeți regulile unui anumit site de pariuri privind efectuarea depunerilor și retragerilor prin Skrill. Acest lucru previne inconveniente, cum ar fi întârzierile sau cererile de retragere nereușite, care le-ar putea distruge experiențele de pariere.

De asemenea, pariorii de esports care folosesc Skrill ar trebui să-și ia timpul când aleg cărțile de esports pe care să le folosească. În timp ce unii oferă Skrill ca metodă de depunere, ei nu l-au enumerat ca opțiune de retragere și invers.

Procesul de deschidere a contului Skrill

Crearea unui cont Skrill este ușoară. Mai jos sunt pașii simpli pe care ar trebui să-i urmeze pariorii pentru a face acest lucru cu succes:

 1. Vizitați pagina principală Skrill.
 2. Apăsați butonul de înregistrare din colțul din dreapta sus al paginii.
 3. Completați detaliile solicitate. Acestea includ numele complet, țara de reședință, moneda preferată, adresa de e-mail și codul de acces.
 4. Faceți clic pe „Înregistrare” după ce ați citit condițiile de utilizare a acestei metode de plată.
 5. Furnizați detalii suplimentare, cum ar fi orașul, adresa, codul poștal, data nașterii și numărul de telefon.

Un Punter ar trebui să își verifice contul Skrill după ce l-a creat. Unele dintre documentele necesare pentru procedura de verificare sunt permisul de conducere valabil, pașaportul și cartea de identitate. De asemenea, trebuie să furnizați dovada adresei, cum ar fi un extras de cont bancar sau o copie a facturii de utilități. De obicei, procesul de verificare Skrill durează 1-2 zile pentru a fi finalizat după ce utilizatorul a trimis toate detaliile necesare.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu