Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Neosurf

Peste 20.000 de site-uri web din întreaga lume folosesc Neosurf ca metodă de plată. De asemenea, puteți depune fonduri cu Neosurf pe mai multe site-uri de pariuri esport-uri bine respectate, disponibile în aplicațiile mobile. Spre deosebire de alte metode de plată, depunerile Neosurf sunt imediate, așa că puteți adăuga bani în conturile dvs. de pariuri și puteți juca imediat sporturile preferate.

Am efectuat cercetări de piață extinse pentru a vă aduce lista noastră de top zece cu cele mai bune case de pariuri Neosurf în 2022. Puteți accesa toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe pe această pagină. Descoperiți chiar acum ce site-uri acceptă plăți Neosurf pentru pariurile dvs. și cum puteți face depuneri folosindu-l. Veți învăța chiar și cum să vă creați un cont cu Neosurf.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Neosurf
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Neosurf

Neosurf este un metoda alternativa de plata la portofele electronice care au fost lansate pentru prima dată în 2004 în Franța de Nicolas Saubie. Scopul a fost de a face plățile pe internet cât mai ușoare posibil pentru toată lumea, inclusiv pentru cei fără card de credit sau cont bancar. Astăzi, puteți cumpăra vouchere Neocash preplătite în numerar pentru utilizare online.

Metoda de depunere este disponibilă în aproximativ 40 de țări și este deosebit de popular în Franța, Marea Britanie, Canada, Austria, Spania, Italia, Belgia, Germania, Australia, Țările de Jos și Polonia. A devenit recent disponibil și în Africa. Peste 350.000 de clienți au încredere în acest card preplătit reputat pentru cumpărături din magazinele online și site-uri web de jocuri și divertisment.

Numeroase case de pariuri oferă Neosurf ca opțiune de plată în secțiunea esports. Înainte de a tranzacționa cu un site de esports, trebuie să cumpărați carduri de voucher preplătite de la punctele de vânzare acceptate. Alte opțiuni de plată oferite de Neosurf includ cardurile Neosurf și conturile online MyNeosurf. Ambele pot fi încărcate cu bani și utilizate în scopuri online. În funcție de țara dvs., se poate aplica o taxă conform cursului de schimb curent.

Cum se face o depunere cu Neosurf

Depunerea de bani la o casă de pariuri Neosurf este gratuită. Mai întâi, aveți un voucher Neosurf sau MyNeosurf cu fonduri suficiente. Apoi urmați aceste instrucțiuni:

 1. Conectați-vă la contul dvs. de casa de pariuri
 2. Accesați pagina bancară și selectați Neosurf
 3. Veți fi direcționat către o nouă pagină Neosurf
 4. Introduceți cât să depuneți
 5. Urmați instrucțiunile și introduceți codul Neosurf preplătit
 6. Confirmați și faceți clic pe „Trimite

Fondurile ar trebui să se reflecte imediat în contul tău de esports.

Utilizarea Neosurf în casele de pariuri online

Neosurf oferă un nivel ridicat de securitate atât pentru datele dumneavoastră personale, cât și pentru cele financiare. Deoarece nu este conectat la un cont bancar, este o opțiune bună pentru pariorii care iubesc anonimatul. Deoarece plata este concepută pentru utilizare mobilă, o puteți accesa din orice locație când jucați sporturi pe smartphone-urile dvs.

Când plătiți cu site-ul web de pariuri Neosurf în sporturi, asigurați-vă că alegeți o valoare a cardului care se va potrivi cu suma depozitului. Voucherele preplătite vin în 10, 15, 20, 50 și 100 USD. Fiecare voucher are un cod PIN unic de 10 cifre pe care trebuie să îl introduceți în pașii menționați mai sus. Cu MyNeosurf, puteți utiliza mai multe vouchere pentru pariuri esport. Utilizarea Neosurf pentru pariuri sportive ar trebui să vă ușureze viața, deoarece nu este nevoie să memorați numărul cardului de credit/debit.

Cum să faci o retragere cu Neosurf

Cel mai semnificativ dezavantaj al unei metode de plată preplătită este incapacitatea acesteia de a facilita retragerile pe site-urile de pariuri esport. Pariorii Neosurf trebuie să găsească alte opțiuni pentru a încasa, deoarece niciunul dintre serviciile Neosurf disponibile nu este potrivit pentru asta. Portofelele electronice sunt unele dintre cele mai populare alternative, de exemplu, Neteller, Skrill și PayPal.

Cu un portofel electronic, poate fi necesar să-l conectați la un cont bancar sau la un card. Este incredibil de sigur, cu un risc mai mic de fraudă online decât cardurile de credit. Transferul bancar direct este o altă opțiune viabilă, deși nu este potrivită pentru jucătorii care doresc să-și păstreze identitatea online ascunsă. În plus, aceste tranzacții pot fi lente, fiind procesate între 3 și 7 zile lucrătoare.

Alte opțiuni populare de retragere sunt cardurile de credit de la giganți din industrie precum MasterCard, Visa, Amex și Maestro. Chiar dacă aceste carduri nu oferă anonimat, puteți conta pe securitatea lor de top la casă. Tranzacțiile cu cardul de credit sunt și mai sigure atunci când jucați la o casă de pariuri online de renume.

Nu este ușor să vă compromiteți detaliile cardului dacă alegeți un site licențiat. Jucătorii canadieni vor fi încântați să afle că multe case de pariuri Neosurf oferă Interac pentru retrageri. Această metodă este direct legată de un cont bancar și oferă o poartă de plată sigură și rapidă.

Avantaje și dezavantaje cu Neosurf

Ca și în cazul oricărei metode de depunere online, Neosurf are atât avantaje, cât și dezavantaje.

Pro

 • Depuneri instantanee pe site-uri de esports
 • Vă permite să vă verificați soldul online
 • Nu sunt necesare aprobări prealabile din partea băncii
 • Păstrează informațiile personale confidențiale
 • Voucherele pot fi achiziționate cu numerar

Contra

 • Nu acceptă plăți de la casele de pariuri
 • Poate să nu fie potrivit pentru rolele înalte din cauza sumelor mici de voucher

Procesul de deschidere a contului Neosurf

Vă puteți înscrie pentru un cont Neosurf online, vizitând myNeosurf.com. Vi se vor cere aceste acreditări atunci când faceți clic pe butonul „Creați cont”:

 • Adresa de email
 • Numele complet
 • Data de nastere
 • Parola

Ar trebui să terminați într-un minut, după care veți primi un e-mail cu linkul de activare. După activarea contului, puteți adăuga numărul de telefon, adresa curentă și puteți accepta termenii și condițiile. Chiar dacă Neosurf nu necesită verificarea identității, contul dvs. va fi limitat dacă omiteți câteva detalii personale.

Pentru a evita eșecurile, trimiteți dovada identității și reședinței echipei de asistență Neosurf. Luați în considerare un act de identitate oficial cu fotografie, pașaport sau permis de conducere pentru dovada identității și o factură de utilități sau un extras bancar pentru a vă dovedi adresa. Majoritatea acestor documente necesită să fi împlinit vârsta minimă legală în țara dumneavoastră. Din acest motiv, este posibil ca contul myNeosurf să nu fie disponibil pentru minori. Dar un cont bancar nu este obligatoriu pentru a deschide un cont Neosurf.

Ai grijă mereu de voucherele Neosurf pentru că sunt ca bani de hârtie. Odată ce îl pierzi, nu ai cum să-l înlocuiești. Dar puteți face o fotografie a codului PIN al voucherului și îl puteți salva pentru utilizare ulterioară. Cu toate acestea, un portofel online vă poate ajuta să vă urmăriți soldul.

Opțiuni de asistență pentru clienți Neosurf

Există motive de bani pentru a contacta asistența Neosurf. Poate că plata dvs. a fost întârziată sau aveți o dispută. Pentru orice problemă apărută, este esențial să contactați site-ul partener ca un site de sport online doar ca să fiu sigur. Echipa de asistență Neosurf este angajată să rezolve problemele clienților. Acestea oferă următoarele opțiuni de comunicare:

 • Pagina de întrebări frecvente
 • Formular web
 • E-mail
 • Chat live

Formularul web este locul unde puteți introduce întrebări specifice la care secțiunea generală de întrebări frecvente nu poate răspunde. Aici veți completa adresa de e-mail și numărul de telefon, care vor fi folosite pentru a răspunde. Dacă sunteți interesat să vorbiți direct cu un agent online, utilizați caseta de chat din colțul din dreapta jos pe pagina oficială. Deoarece Neosurf este o metodă de plată globală, site-ul este disponibil în diferite limbi.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu