Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Klarna

Pariurile Esports au luat cu asalt lumea jocurilor de noroc, iar Europa nu face excepție. Unul dintre factorii esențiali pe care îi caută jucătorii înainte de a se înscrie la o casă de pariuri online este ușurința opțiunilor de plată în eSports. Cei care locuiesc în țările elvețiene, austriece și germane știu deja despre Klarla, care este asociat cu Sofort.

Multe site-uri de pariuri eSports din această regiune oferă opțiunea de a utiliza această metodă de plată pentru depuneri și retrageri. Poate fi relativ nou în teritoriile nevorbitoare de germană, cum ar fi Statele Unite. Ca atare, acest articol va oferi o introducere excelentă despre Klarna și beneficiile utilizării acestuia ca opțiune de plată pentru pariurile eSports.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Klarna
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Klarna

Klarna a fost fondată în Stockholm, Suedia în 2005 de către compania fintech Klarna Bank AB. Inițial, firma a funcționat în Suedia, dar sa extins rapid în Danemarca, Finlanda și Norvegia. A fuzionat cu Sofort Überweisung, o soluție germană de banking instant, în 2014. Astăzi, Klarna Group este disponibil și în Belgia, Elveția, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Ungaria, Italia, Țările de Jos, Polonia, Spania, Franța și Austria.

În ultimii ani, Klarna a achiziționat diverse companii pentru a crea produse și servicii financiare specializate. Toate soluțiile sale de plată sunt orientate spre consumator, sigure și convenabile. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori financiari din Europa, Klarna Group se mândrește cu 60 de milioane de utilizatori. Până în 2015, compania și-a extins rădăcinile în SUA. În plus, Klarna este acum disponibilă pe o gamă largă de platforme de pariuri pe web, o dezvoltare importantă pentru fanii jocurilor de noroc.

Klarna este populară?

Klarna oferă servicii financiare pentru magazinele online, transfer bancar direct instantaneu, planuri de rate lunare și opțiuni de livrare post-cumpărare. Este utilizat pe scară largă ca a metoda de depunere pentru pariuri esport. Spre deosebire de portofelele electronice și plățile mobile, Klarna combină viteza serviciilor bancare online cu atracția cardurilor de credit, oferind tot ce este mai bun din ambele lumi. Dacă un utilizator dorește să parieze pe eSports, dar nu are suficienți numerar, poate face o depunere și poate plăti soldul mai târziu.

Cum să faci o depunere cu Klarna

Cu Klarna, pariorii de sporturi transferă bani direct de la banca lor în conturile de pariuri. Utilizatorii băncii nu au nevoie de un cont Klarna separat; portalul online banking poate fi suficient cu o conexiune stabilă la internet. Metoda de depunere va avea succes atâta timp cât site-ul de pariuri esports are un cont la Klarna.

Procesarea transferurilor bancare directe tradiționale durează câteva ore și, uneori, trei zile lucrătoare. Din fericire, Klarna colaborează cu băncile pentru a face tranzacții instantanee. De exemplu, toate băncile germane care sprijină Sofort facilitează transferuri imediate în timp real.

Toate depunerile prin Klarna sunt instantanee, fără taxe suplimentare. Dar utilizatorii ar trebui să confirme cu băncile lor dacă există taxe aplicabile și rate de schimb valutar. Cu toate acestea, site-ul de pariuri va plăti o taxă fixă de 0,30 USD și o taxă variabilă de până la 5,99%. Nu există o limită stabilită pentru tranzacții prin Klarna, dar fiecare site de pariuri are limitele sale de depunere. Metoda de depunere este perfectă pentru pariorii eSport care sunt mereu în mișcare, deoarece este acceptată de toate sistemele de operare mobile.

Folosirea Klarna în casele de pariuri online

 1. Deschideți un cont la un site de pariuri Klarna esports
 2. Vizitați pagina casieriei, apoi la secțiunea de depozit
 3. Găsiți Klarna și bifați pentru a selecta
 4. Alegeți modul de plată, de exemplu, Plătiți acum pentru a depune cu cardul de credit/debit
 5. Introduceți cât să depuneți
 6. Alegeți țara de reședință și o anumită bancă
 7. Furnizați detaliile de conectare furnizate de bancă (număr de cont, PIN și parolă)
 8. Confirmați tranzacția cu OTP sau TAN (trimis ca mesaj text sau e-mail)

După o depunere cu succes, site-ul își amintește detaliile, astfel încât jucătorul să nu mai fie nevoie să le introducă data viitoare.

Cum să faci o retragere cu Klarna

Jucătorii pot retrage câștigurile prin Klarna, dar ar trebui să aștepte câteva zile lucrătoare pentru ca banii să ajungă în conturile lor bancare. Metoda de plată permite utilizatorilor să retragă cât doresc. Plățile mobile sunt incredibil de sigure și convenabile. Pentru a încasa fonduri dintr-un cont de pariuri, jucătorii ar trebui să urmeze următorii pași.

 1. Deschide pagina casieriei
 2. Solicitați o plată din câștigurile disponibile
 3. Căutați Klarna și selectați-o
 4. Într-o fereastră pop-up, introduceți detaliile contului Klarna
 5. Furnizați documente de verificare dacă vi se solicită
 6. Așteptați ca site-ul de pariuri eSports să proceseze plata

Retragerile cu Klarna au taxe de procesare zero, dar unele site-uri de pariuri esport poate percepe jucătorilor o taxă mică.

Avantaje și dezavantaje la Klarna

Numeroasele caracteristici ale Klarna facilitează pariurile eSports. Această secțiune discută avantajele și dezavantajele acestei metode de plată în legătură cu jocurile de noroc.

Pro

 • Permite utilizatorilor să tranzacționeze cu o bancă, portofele electronice și alți furnizori de plăți online
 • Foarte criptat împotriva atacurilor cibernetice
 • Istoricul tranzacțiilor de pariuri nu apare pe extrasul de cont al utilizatorului
 • Depuneri rapide pentru pariuri eSports
 • Oferă o aplicație mobilă pentru a urmări tranzacțiile de pariuri
 • Unele site-uri de pariuri oferă bonusuri speciale pentru utilizatorii Klarna

Contra

 • Disponibil doar în 14 țări
 • Nicio rambursare pentru cererea de plată eronată

Procesul de deschidere a contului Klarna

Trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a utiliza acest serviciu de plată. Există două moduri de a deschide un cont Klarna: descărcarea aplicației sau vizitarea site-ului oficial Klarna. Cei care nu au conturi bancare în țările menționate mai sus pot deschide un cont Klarna și îl pot conecta la portofelele lor PayPal. Opțiunea Afterpay este disponibilă și pentru utilizatorii PayPal, ceea ce le permite clienților să-și ramburseze creditul în patru rate lunare.

Cum se configurează un cont

 • Pe site-ul web sau aplicația Klarna, faceți clic pe butonul „Creați cont”.
 • Furnizați o adresă de e-mail
 • Introduceți un cod de verificare trimis prin e-mail
 • Furnizați un număr de telefon
 • Verificați contul cu codul SMS
 • Furnizați un act de identitate valid, o adresă fizică și un număr de cont bancar
 • Verificați identitatea cu VideoIdent sau KlarnaIdent
 • Alegeți un design de card pe care să îl utilizați cu Klarna Bank
 • Configurați un PIN

După furnizarea detaliilor de mai sus, contul este gata de utilizare pe un site de pariuri online pentru esporturi. Este important de menționat că Klarna acceptă doar euro. Alte monede trebuie convertite în EUR înainte de a putea fi utilizate. Finanțarea contului este la fel de simplă. Unii utilizatori îl încarcă cu Google Pay, Apple, Pay și PayPal.

Dacă utilizatorul solicită cardul bancar Klarna, acesta sosește în termen de o săptămână la adresa desemnată. Acesta este de obicei un card de debit Vida, care este acceptabil oriunde operează Visa. Deși cardul nu permite retrageri de la bancomate, acesta poate fi utilizat online. Contul Klarna oferă o înregistrare în timp real a tranzacțiilor.

Opțiuni de asistență pentru clienți Klarna

Asistența pentru clienți Klarna este la câteva minute distanță cu:

 • Număr gratuit
 • Număr de telefon local
 • Mesagerie instantanee în aplicație
 • Secțiunea de întrebări frecvente

Ajungerea la reprezentanții clienților este mai ușoară în zilele lucrătoare și în orele active. De asemenea, pot fi disponibile la anumite ore în weekend. Aplicația Klarna oferă asistență pentru clienți 24/7.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Descoperiți avanpostul ascuns al lui Bukit Candi în Skull and Bones
2024-02-16

Descoperiți avanpostul ascuns al lui Bukit Candi în Skull and Bones

Bukit Candi este un avanpost ascuns din Indiile de Est, cunoscut pentru comorile sale și punctul convenabil de călătorie rapidă. În acest ghid, vă vom arăta cum să localizați acest avanpost și ce vă puteți aștepta să găsiți acolo.

Învingerea Silver Bokoblins: Îmbunătățiți-vă jocul în Tears of the Kingdom
2024-02-15

Învingerea Silver Bokoblins: Îmbunătățiți-vă jocul în Tears of the Kingdom

In joc Legenda lui Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK), jucătorii vor întâlni o varietate de inamici, inclusiv bokoblinii obișnuiți. Cu toate acestea, există o variantă mai rară și mai periculoasă cunoscută sub numele de Silver Bokoblin.

Optimizați-vă colecția de insigne de aur în Granblue Fantasy: Relink
2024-02-15

Optimizați-vă colecția de insigne de aur în Granblue Fantasy: Relink

Dacă doriți să aduni insigne și bilete de aur Dalia în Granblue Fantasy: Relink, iată cel mai bun mod de a face acest lucru.

Eveniment Monopoly GO Golden Blitz: Câștigați seturi de autocolante și completați albume
2024-02-15

Eveniment Monopoly GO Golden Blitz: Câștigați seturi de autocolante și completați albume

Evenimentele Golden Blitz Monopoly GO sunt oportunitatea perfectă de a câștiga noi seturi de stickere și de a completa albume. Următorul eveniment Golden Blitz din Monopoly GO va avea loc în perioada 15 februarie, la ora 22:00 CT, până pe 16 februarie, la ora 4:00 CT.