Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu GiroPay

Site-urile de pariuri pentru esports GiroPay sunt mai populare acum ca niciodată printre fanii germani ai pariurilor esports. Această metodă de depunere este rapidă, sigură și accesibilă. Ce e mai mult? Este printre cele mai de încredere mărci fintech, deservind peste jumătate din populația Germaniei. Toate acestea sunt motivele pentru care GiroPay este o opțiune de plată pe care fanii eSports le plac.

Astăzi, există multe site-uri germane de pariuri sportive cu GiroPay. Unele oferă o experiență de pariuri fantastică. Dar pariorii ar trebui să evite pe alții. Din fericire, experții au făcut toate eforturile, listând toate cele mai bune site-uri de pariuri GiroPay. Asta după un proces riguros de testare care a analizat aspecte precum licențierea, piețele și cotele de pariuri pe sporturi, suport, bonusuri și multe altele.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu GiroPay
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre GiroPay

GiroPay este o companie germană fintech care facilitează plățile online prin utilizarea codului PIN și TAN al serviciilor bancare online. Deși compania a început în 2005, operațiunile au început în 2006. Modelul de afaceri al GiroPay este similar cu iDEAL din Olanda sau cu Interac Online din Canada.

Fondatorii GiroPay sunt Deutsche Postbank, GAD, Fiducia IT și Star Finanz-Software Entwicklung und Vertriebs GmbH.

Astăzi, brandul este unul dintre ale Germaniei cele mai dominante soluții de plăți online. Potrivit Wikipedia, GiroPay a procesat peste 3,2 milioane de transferuri în valoare totală de 185 de milioane de euro în 2008. Astăzi, GiroPay este lider de piață deservind peste 45 de milioane de clienți, echivalentul a 54% din populația Germaniei.

Unul dintre motivele succesului GiroPay îl reprezintă partenerii săi. Compania lucrează cu peste 1.500 de bănci din Germania, ceea ce reprezintă peste 60% din toate băncile germane. GiroPay oferă utilizatorilor transferuri de bani rapide, convenabile și accesibile. Acesta este un alt motiv pentru care este un favorit printre consumatori (cumpărători) și comercianți (vânzători).

În ciuda pandemiei, GiroPay continuă să crească. În 2021, compania a fuzionat cu alte două fintech, paydireckt și Kwitt, pentru a deveni New GiroPay. Aceasta este o mișcare pentru a consolida serviciile actuale de plată online ale companiei, bazate pe cont.

Cum se face o depunere cu GiroPay

Finanțarea unui cont de pariuri esports folosind GiroPay este destul de simplă. Dar mai întâi de toate - un cont bancar german cu fonduri este o necesitate. Banca ar trebui să fie, de asemenea, printre instituțiile financiare care au colaborat cu GiroPay. Jucătorii ar trebui, de asemenea, să se asigure că site-ul de pariuri a colaborat cu GiroPay.

În primul pas, jucătorii ar trebui să se înregistreze la un site de pariuri esports cu GiroPay sau să se conecteze la contul lor de pariuri esports, dacă au deja unul. Apoi, navigați la secțiunea bancar/casier și selectați opțiunea „depunere”.

Al doilea pas este să selectezi banca din listă. Sistemul redirecționează către pagina de conectare a gateway-ului bancar online a băncii. Introduceți acreditările bancare online, apoi suma și finalizați tranzacția. Vă rugăm să rețineți că majoritatea băncilor folosesc în prezent autentificarea cu doi factori. Banca le poate cere jucătorilor să introducă un cod unic trimis la numerele lor de telefon. Există, de asemenea, o limită minimă și maximă de depunere stabilită de operatorii de pariuri pe sporturi.

Depunerile GiroPay sunt rapide. Așteptați-vă ca fondurile să se reflecte instantaneu în contul de pariuri esport. Dar totul depinde de site-ul de pariuri - majoritatea procesează depuneri instantaneu, în timp ce tranzacția poate dura câteva minute. Un lucru grozav despre GiroPay este că nu există taxe de depozit.

Cum se face o retragere cu GiroPay

Toate GiroPay site-uri de pariuri esport pe această pagină sunt gestionate de operatori de pariuri sportive de încredere care plătesc câștigătorii. Acest lucru este spre deosebire de unele site-uri fără scrupule care încep să implice jucătorii într-un joc cu pisica și șoarecele atunci când câștigă.

Din păcate, GiroPay nu acceptă retrageri. Deși pariorii pot folosi acest sistem de plată online pentru a-și încărca conturile de pariuri esport, ei nu pot retrage câștigurile. Totuși, acest lucru nu înseamnă că jucătorii își vor pierde fondurile; mai jos sunt discutate mai multe alternative.

Prima alternativă este un transfer bancar. Dacă site-ul de pariuri are acest lucru Modalitate de plată, fondurile vor fi transferate direct în contul bancar preferat. Singurul neajuns este că retragerea poate dura mai mult.

O altă modalitate de a vă retrage pe site-urile de pariuri GiroPay este prin Trustly. Aceasta este o metodă de plată open-banking suedeză de încredere, care sa extins recent în Germania. Trustly oferă retrageri rapide și tranzacții sigure. Ce e mai mult? Înregistrarea unui cont este gratuită.

Câștigătorii norocoși își pot retrage fondurile și pe MasterCard sau Visa. Primul este lider în plățile globale și oferă servicii bancare fără întreruperi. Visa, pe de altă parte, este cea mai mare rețea de carduri la nivel global.

Avantaje și dezavantaje ale lui GiroPay

GiroPay este un nume cunoscut în industria germană de plăți online. Cu toate acestea, nicio soluție de plată online nu este perfectă.

GiroPay Pro

  • Utilizarea GiroPay este destul de ușoară. Se bazează pe transfer bancar direct, eliminând necesitatea de a avea un card.
  • GiroPay este, de asemenea, accesibil. Depunerea este complet gratuită.
  • GiroPay este rapid. Acest sistem de plată online oferă depozite instantanee.
  • Toate platformele GiroPay sunt securizate folosind cea mai recentă criptare de nivel militar.
  • GiroPay a colaborat cu toate băncile populare din Germania.

GiroPay Cons

  • Soluția de plată online este disponibilă numai în Germania
  • GiroPay nu acceptă retrageri

Procesul de deschidere a contului GiroPay

Unul dintre motivele popularității GiroPay este parteneriatele largi cu băncile din Germania. Asta înseamnă că ajunge la mai mulți consumatori germani, inclusiv pasionații de pariuri pe sporturi. Un alt lucru grozav despre GiroPay este că înregistrarea unui cont nu este doar gratuită, ci și foarte ușoară.

După cum am menționat mai devreme, un cont german este o condiție prealabilă. În plus, jucătorii trebuie să se asigure că banca lor participă la GiroPay. Există un simplu verificator bancar în care utilizatorii pot verifica dacă banca lor este parteneră, introducând numele băncii și sistemul.

Mai jos sunt pașii simpli de urmat atunci când înregistrați un cont GiroPay.

Accesați Site-ul web GiroPay. Pe această pagină, vor exista două produse principale; GiroPay pentru cumpărători și GiroPay pentru comercianți. Primul este pentru pariori, în timp ce al doilea este conceput pentru operatorii site-urilor de pariuri esport.

Alegeți GiroPay pentru cumpărători, derulați în jos și faceți clic pe fila ACTIVARE PAYDIRECT. Apoi, găsiți „Nou? Opțiunea Deblocați acum gratuit și selectați banca preferată din lista drop-down. Următoarea procedură variază de la o bancă la alta, dar este simplă.

Fondurile sunt transferate de la bancă la GiroPay printr-un transfer bancar. Durata tranzacției este instantanee.

Opțiuni de asistență pentru clienți GiroPay

GiroPay este un brand care înțelege vitalitatea relațiilor cu clienții. A investit într-o infrastructură robustă pentru a oferi clienților o experiență remarcabilă. Pentru operațiuni fără întreruperi, există două echipe de asistență pentru clienți; unul pentru cumpărători și altul special pentru vânzători.

Când vine vorba de opțiunile de asistență pentru clienți, GiroPay are o linie telefonică. Agenții sunt disponibili de luni până vineri de la 8:00 la 22:00 În weekend și de sărbătorile legale, serviciul este de la 8:00 la 18:00. Există, de asemenea, un sistem de e-mail de bilete.

Pe lângă opțiunile de asistență de mai sus, GiroPay are o secțiune detaliată de întrebări frecvente.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu