Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu FastPay

FastPay este o metodă de plată care poate fi folosită pentru pariuri pe sporturi. Metoda de plată este disponibilă momentan numai pentru persoanele care locuiesc în Irak. Este o modalitate foarte sigură și populară de a depune bani în marile platforme de pariuri eSports. Unul dintre motivele pentru care a devenit cea mai populară metodă de plată este că este atât de ușor de utilizat. Portofelul este folosit mai ales pentru procesele de plată fără contact.

Este o opțiune de plată pe care site-urile de pariuri esports o folosesc și pentru a plăti câștigurile. De asemenea, are multe alte caracteristici care facilitează pentru toată lumea să înceapă să folosească banii electronici. FastPay este acceptat pe aceste renumite site-uri de pariuri esport: ComeOn, BetWinner, 22BET, BetVictor, 888 Casino, 10bet, Casumo, Parimatch.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu FastPay
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Este metoda FastPay populară la casele de pariuri?

The metodă de plată populară a fost lansat în 2017 de Next-Generation Communications, care operează în regiunea Kurdistan-Erbil din Irak. Mulți oameni din regiunea kurdă a Irakului folosesc plățile mobile. Compania a devenit rapid cel mai important jucător de pe piața de acolo. FastPay este singurul jucător major cu o distribuție largă a dispozitivelor sale POS. Un alt mod în care compania a reușit să convingă mai mulți oameni să-și folosească serviciul este prin parteneriate puternice și prin acordarea de vouchere speciale prin platforma lor.

FastPay este cel mai rapid, mai convenabil și mai sigur portofel mobil din Irak. Milioane de oameni îl vor folosi pentru cumpărături, reîncărcare mobilă, reîncărcare pe internet, transferuri de bani, plăți de facturi și pariuri pe sporturi. Metoda de plată a devenit astfel populară pe site-urile de pariuri ale esportului.

În prezent, poate fi folosit doar în Irak deoarece utilizatorul trebuie să aibă un număr de telefon mobil în Irak pentru a se înregistra. Din această cauză, a fost greu să se răspândească în afara Irakului. Compania lucrează pentru a rezolva problema, astfel încât să poată intra și pe piața globală.

Cum se face o depunere cu FastPay

FastPay este o metodă de depunere care vă permite să depuneți convenabil orice sumă de bani în contul dvs. de pariuri. Nu te costă nimic să depui bani într-un cont de pariuri prin această metodă de plată. De asemenea, paritorii pot face câte tranzacții doresc în fiecare zi, cu orice sumă doresc, pentru că nu există limite.

Folosind metoda FastPay în casa de pariuri online

Banii pot fi trimiși către FastPay prin mai mulți agenți din Irak. Cele mai multe dintre aceste afaceri lucrează din magazine alimentare sau din alte afaceri care oferă servicii financiare. Aplicația are toate informațiile de care aveți nevoie despre rețeaua disponibilă de agenți. De asemenea, este ușor pentru utilizatori să găsească un agent în apropiere. Dacă utilizatorii doresc să efectueze o depunere sau o retragere, ar trebui să aducă ID-ul pe care l-au folosit pentru înscriere.

Persoanele care doresc să utilizeze acest serviciu de plată trebuie să găsească un serviciu online bun care să facă acest lucru. Ei trebuie să aibă telefonul lor cu aplicația FastPay pe el în orice moment pentru a depune rapid bani. Aplicația poate fi găsită în cele mai populare magazine de aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS. Utilizatorii pot obține aplicația imediat dacă merg pe site-ul dezvoltatorului.

Când aveți un cont FastPay, puteți utiliza simultan o mulțime de servicii diferite pentru lucrurile de zi cu zi. Deci, atunci când un utilizator scoate bani din contul său de pariuri, nu va mai fi nevoie să-i mute într-o altă metodă de plată.

Cum se face o retragere cu FastPay

Înainte de a retrage bani dintr-un site de pariuri esport, ar trebui să se asigure că au suficienți bani pentru a face acest lucru. Utilizatorul va merge apoi la fila de retragere de pe site-ul de pariuri și va solicita o retragere.

Majoritatea tranzacțiilor sunt procesate imediat, cu excepția cazului în care există o problemă cu sistemul, despre care FastPay vă va anunța. Când se efectuează o plată pentru o tranzacție, se face o actualizare în activitatea Contului FastPay și primiți o confirmare despre tranzacție. Acest mesaj va fi chitanța dvs.

Serviciul FastPay îi ajută pe clienți să plătească pentru lucruri atât online, cât și offline, în loc să plătească cu cardul de credit sau contul bancar. Această metodă este menită să accelereze procesul de trimitere a banilor. Scurtă timpul necesar pentru a trimite bani de la o bancă la alta.

Este serviciul prestabilit pentru toate serviciile bancare online și mobile, iar tranzacțiile sunt de obicei eliminate imediat, deși poate dura până la două ore. Mulți oameni din Irak folosesc FastPay pentru a depune bani pe site-urile lor preferate de pariuri online și pentru a începe să parieze pe jocurile lor preferate.

Avantaje și dezavantaje cu FastPay

Pro

  • În cele mai multe cazuri, tranzacția va fi instantanee.
  • FastPay este o opțiune de plată sigură și securizată pentru clienții săi.
  • Puteți dezactiva oricând conexiunea dintre contul dvs. și conturile dvs. terță parte, trimițând un e-mail.
  • Dacă aveți mai mult de un număr legal de telefon mobil, puteți avea mai multe conturi pe platformă.
  • Nu există taxe de reîncărcare și limite de depozit.

Contra

  • Cereri de documente de identificare
  • Este disponibil doar pentru irakieni.
  • Transferul de fonduri din Irak în altă țară este dificil.
  • FastPay poate fi accesat prin internet sau o conexiune de date.

Procesul de deschidere a contului FastPay

Tot ce aveți nevoie este un smartphone cu un număr de telefon funcțional, acces la internet și o adresă de e-mail.

Cum se configurează un cont

Locuitorii din Irak care au peste 18 ani pot accesa site-ul web al portofelului (www.fast-pay.cash). Ei își vor alege apoi limba dintre cele trei opțiuni disponibile: arabă, kurdă sau engleză. După aceea, ei vor face clic pe fila de înregistrare, care le va cere să introducă numărul lor de telefon mobil irakian, numele și prenumele, numărul național de identificare și adresa de domiciliu.

Apoi aplicația va trimite un mesaj text cu un cod de confirmare, care trebuie introdus imediat în aplicație pentru a verifica contul. Dacă jucătorii nu pot accesa niciun site de pariuri, ei pot folosi un serviciu VPN. Este posibil să vă puteți înregistra la FastPay conectându-vă cu un cont valid pe un serviciu de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter sau Google.

După confirmare, utilizatorii vor avea acum contul lor FastPay și îl vor putea accesa prin site-ul portofelului sau prin aplicația mobilă. Este important de reținut că, dacă orice informație furnizată în timpul procesului de înregistrare sau ulterior se dovedește a fi inexactă, falsă sau înșelătoare, FastPay își rezervă dreptul de a suspenda sau de a închide contul, precum și de a revendica orice nume de utilizator creat prin intermediul serviciului care le încalcă. termeni.

Opțiuni de asistență pentru clienți FastPay

Datorită simplității acestei metode de plată, FastPay a devenit o metodă de plată populară pentru pariurile esports. Cu toate acestea, apar unele probleme la utilizarea serviciului. Majoritatea reclamațiilor sunt legate de întârzieri sau eșecuri ale tranzacțiilor.

Pentru a evita deranjarea utilizatorilor, compania are o echipă puternică de asistență pentru clienți, care este întotdeauna disponibilă pentru a rezolva orice probleme care apar. Pentru că își prețuiesc clienții, contactarea asistenței lor este simplă. Serviciul lor pentru clienți este disponibil prin telefon, rețele sociale și e-mail. Utilizatorii pot rezolva singuri unele probleme, accesând secțiunea Întrebări frecvente a site-ului lor (www.fast-pay.cash).

Interacțiunile clienților cu asistența FastPay

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu