Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu ePay

Persoanele fizice pot folosi ePay pentru a-și plăti facturile de utilități sau pentru a trimite bani online. La crearea unui cont ePay, utilizatorii trebuie să-și înregistreze cardul de debit sau de credit. Apoi, aceștia pot efectua o plată folosind fie eWallet-ul, fie cardul de credit sau de debit asociat contului lor. ePay este simplu de utilizat și oferă o varietate de opțiuni de plată în plus față de depozitele de bani, cum ar fi plata facturilor și efectuarea de achiziții din magazinele online de top la nivel mondial. Metoda de plată a fost utilizată pe scară largă încă de la început.

Următoarele sunt unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSports care acceptă metoda de plată ePay: Melbet, 22bet, BetWinner, Betandyou, SlotV, Unibet, Megapari, 5plusbet, Linebet și Fansport.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu ePay
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

ePay a fost fondată în 2014 de un grup de experți în domeniul procesării plăților. Datorită tehnologiei sale de ultimă oră, compania sa extins rapid pentru a deveni un jucător de top în plăți. Platforma ePay este concepută pentru transferuri internaționale de plăți care sunt sigure, securizate și rapide. Este potrivit pentru uz personal și de comerț electronic. ePay este unul dintre cele mai bune pentru împrumuturi peer-to-peer, cumpărături globale și tranzacționare. Este simplu de utilizat.

Metoda de plată este adoptată în majoritatea țărilor importante din lume, iar utilizatorii pot trimite și primi bani folosind computerele desktop sau aplicațiile mobile, rapid și în siguranță. Această companie multinațională este recunoscută de toate casele de pariuri importante, așa că știți că este o marcă de renume. Este logic ca binecunoscutele case de pariuri sportive să permită ca ePay să fie folosit pentru a face depuneri și a retrage bani.

Este ePay popular?

Metoda de plată este foarte populară pentru pariurile eSports. Este folosit în Asia de Sud-Est, precum și în alte părți ale lumii, inclusiv Europa și America de Nord. Serviciile sunt oferite în peste 70 de țări și regiuni, dintre care multe au legalizat pariurile online.

Are o reputație solidă, a atras noi adepți și a captivat clienții cu versatilitatea și transparența sa. Clienții pot tranzacționa în toate valutele majore, inclusiv în lira sterlină, dolarul american și euro. De fiecare dată când pariezi, poți depune bani și începe să pariezi imediat.

Cum se face o depunere cu ePay

Depunerile se fac prin alegerea metodei de depunere ePay dintre metodele disponibile pe site-ul de pariuri eSports. Site-ul vă redirecționează către o filă ePay unde vă conectați, introduceți suma și faceți clic pe confirmare.

Toate depunerile ePay în contul tău de pariuri sunt instantanee. Toate depunerile apar instantaneu în contul tău de pariuri, permițându-ți să adaugi fonduri și să pariezi pe eSports și sporturi tradiționale, inclusiv fotbalul din Premier League, fără întârziere. Este ideal pentru cei care pariază din mers sau care caută cele mai bune cote de pariuri sportive.

Retragerile sunt, de asemenea, rapide și de încredere. Cele mai bune case de pariuri pe internet sunt de obicei cele care oferă o gamă largă de opțiuni. Casele de pariuri ar trebui să poată susține numeroasele lor sporturi și piețe relevante cu cote bune, transmisii în direct, o ofertă excelentă de bun venit și retrageri rapide.

Utilizarea ePay în casele de pariuri online

Ori de câte ori ePay este o alegere pentru dvs., atunci pariurile eSports cu metoda sunt foarte simple. Mai întâi trebuie să aveți un cont, pe care îl puteți crea pe site-ul lor în câteva minute, dacă nu aveți deja unul. Este gratuit și simplu să vă înscrieți la ePay. Pentru a începe, tot ce au nevoie utilizatorii este o adresă de e-mail și un număr de telefon mobil pentru a se înregistra pentru un cont ePay.

Persoanele fizice pot folosi ePay pentru pariuri online într-un mod similar cu un card de credit sau de debit, atât pentru depunerea, cât și pentru retragerea de fonduri, după ce v-ați înregistrat și l-ați conectat la o metodă de plată. Pentru a primi un pariu gratuit, multe dintre aceste case de pariuri vă permit să depui bani cu ePay.

Cum se face o retragere cu ePay

Majoritatea site-urilor care acceptă ePay ca a Modalitate de plată au o sumă minimă de retragere de 10 USD sau 20 USD, cu o sumă maximă de depunere/retragere de 10.000 USD pe zi. Atunci când depuneți prin transfer bancar, nu există taxe, iar tranzacțiile între conturile ePay sunt, de asemenea, fără taxe. Alte tranzacții pot fi supuse unor comisioane, care variază în funcție de moneda și metoda de plată utilizată.

Deschideți pagina de retragere sau faceți clic pe butonul Retrage din opțiunea de cont a site-ului de pariuri eSports pentru a retrage folosind această metodă de plată. Dacă sunt disponibile o varietate de valute, trebuie selectată moneda corespunzătoare și trebuie introdusă o sumă.

Apoi, înainte de a face clic pe retrage, selectați ePay ca opțiune de plată și verificați din nou dacă toate celelalte detalii necesare sunt corecte. Utilizatorilor li se poate cere să confirme o operațiune cu un cod 2FA înainte ca fondurile să fie trimise în contul lor ePay. Serviciul de asistență va putea rezolva orice probleme care apar.

Modulul ePay elimină introducerea dublă a datelor și permite procesarea plăților în timp real. Acesta integrează fără probleme plățile în sistemul de contabilitate și aplică automat plățile facturilor.

Avantaje și dezavantaje cu ePay

Pro

ePay este o metodă de plată care Site-uri de pariuri eSports iar pariorii iubesc pentru că:

  • Depunerile și retragerile sunt instantanee.
  • Sunt acceptate toate monedele majore.
  • ePay nu are taxe de tranzacție la casele de pariuri.

Contra

  • Limitele maxime ale tranzacțiilor.
  • Trebuie să aveți un card sau un cont bancar pentru a conecta.

Procesul de deschidere a contului ePay

Este rapid și simplu să vă înscrieți la ePay. Un utilizator poate prefera să facă acest lucru prin aplicația sau site-ul său mobil. Site-ul web include un link de descărcare pentru aplicația mobilă. O singură proprietate poate avea un singur cont bancar care poate trimite și primi plăți online. Autentificarea cu doi factori adaugă un alt nivel de securitate unei aplicații ePay, asigurându-se că persoana care o completează este cine spune că este.

ePay verifică acest lucru trimițând o parolă unică prin mesaj text sau apel vocal către utilizator sau permițându-i să răspundă la întrebări de securitate.

Autentificarea în doi factori împiedică utilizatorii neautorizați să acceseze conturile bancare ale managerului de afaceri prin ePay.

Cum se configurează un cont

O conexiune la internet, o adresă de e-mail validă și un număr de telefon valid sunt tot ceea ce este necesar pentru ca utilizatorii să creeze un cont cu metoda de plată. După ce ați verificat totul, accesați site-ul web și completați formularul simplu de înregistrare online. Apoi urmați instrucțiunile simple de activare a portofelului.

Pentru a confirma numărul de mobil, veți primi un cod de confirmare. De asemenea, va fi trimis un e-mail la adresa de e-mail prezentată pentru a o confirma. După verificarea acestora, contul dumneavoastră va fi aprobat. Utilizatorii își pot folosi cardurile bancare pentru a retrage bani în orice monedă doresc.

Dacă au probleme cu aplicația sau au nevoie de mai multe informații, ar trebui să contacteze serviciul de asistență pentru clienți.

Opțiuni de asistență pentru clienți ePay

Pentru a avansa aplicația, asistența pentru clienți vă va contacta prin e-mail de câteva ori pe săptămână. Problemele privind depunerea și retragerea pot fi făcute și prin e-mail sau apelând linia de asistență pentru clienți a companiei.

Deoarece serviciul de asistență pentru clienți răspunde atât de rapid și este util pentru utilizatori, orice problemă întâlnită în timpul utilizării serviciului ar trebui să fie transmisă rapid unuia dintre reprezentanții serviciului pentru clienți. Pe de altă parte, unele probleme pot fi minore și pot fi rezolvate privind întrebările frecvente ale site-ului.

Interacțiunile clienților cu suportul ePay

E-mail: Support@Epayservices.com
Call Center: +44 (20) 81-3333-12

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu