Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Barion

În fiecare an, industria de pariuri online eSports crește într-un ritm impresionant. Nu s-ar putea întâmpla totul fără abundența de opțiuni de plată online. Cel mai incredibil fior al oricărui parior de eSports este abilitatea de a paria instantaneu și de a câștiga. Din păcate, mulți pariori au probleme în a-și retrage câștigurile.

Atunci când selectează metoda corectă de plată, jucătorii ar trebui să ia în considerare opțiunile disponibile local, printre alte facilități. Cei care provin din Cehia, Finlanda, Danemarca, Ungaria și alte țări din Europa Centrală nu ar trebui să aibă probleme în alegerea unei metode de plată, având în vedere numeroasele servicii de plată electronică pe care le au la dispoziție. Unul dintre ei este Barion. Iată o prezentare generală a acestei opțiuni de plată eSports.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Barion
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Barion este un mod electronic de plată care permite utilizatorilor să transfere fonduri de pe cardul lor bancar sau de pe un portofel preplătit Barion către un comerciant online sau alt utilizator. A fost dezvoltat în 2015 de către Barion Payment Zrt și licențiat de Banca Națională a Ungariei. Conturile Barion funcționează perfect cu Visa, Visa Electron, MasterCard și Maestro. Tot ceea ce este nevoie este o adresă de e-mail și o parolă pentru a transfera bani. Acest lucru face ca Barion să fie atât convenabil, cât și sigur, deoarece nu implică introducerea de informații sensibile ale cardului.

Barion este popular?

În timp ce Barion își are sediul în Budapesta, Ungaria, este disponibil și în toate țările EAA. Consumatorii pot tranzacționa în USD, EUR, HUF și CZK. Deci, trebuie să aibă conturi active în oricare dintre aceste monede. Cu o echipă de peste 30 de experți, serviciul are o bază de clienți de peste 2,5 milioane și colaborează cu peste 8.000 de comercianți din 20 de țări europene. Metoda de plată web receptivă funcționează bine pe browserele mobile și pe interfețele desktop. Acest lucru îl face o opțiune ideală pentru pariurile mobile eSports, prin care jucătorul plasează pariurile în timp ce este în deplasare.

Cum se face un depozit la Barion

Înainte de a reîncărca un cont de pariuri eSports prin Barion, jucătorul trebuie să se asigure că are suficiente fonduri în cardul de credit, cardul de debit sau portofelul Barion. Portofelul virtual poate fi finanțat gratuit cu un transfer bancar sau cu un card la o taxă nominală. Dar nu se conectează direct la banca clientului.

Utilizarea Barion în casele de pariuri online

Procesul de depunere a banilor pe un site de pariuri eSports prin Barion poate fi descris în opt pași.

 1. Jucătorul se îndreaptă către secțiunea de depozit a casei de pariuri.
 2. În categoria plăți electronice, ei aleg Barion ca a metoda de depozit.
 3. Ele indică cât să depună.
 4. Serverul site-ului de pariuri eSports inițiază tranzacția cu Cheia POS a sistemului API.
 5. Barion oferă un ID de tranzacție, iar site-ul păstrează o evidență a detaliilor.
 6. Jucătorul este redirecționat către o interfață de utilizare a gateway-ului de plată securizat prin ID-ul dat.
 7. Suma va fi dedusă fie printr-o aplicație mobilă (aplicația Barion), fie printr-o pagină web receptivă.
 8. Jucătorul confirmă detaliile și le trimite.

Fondurile ar trebui să fie disponibile imediat după finalizarea pașilor de mai sus. Dacă jucătorul nu are un portofel Barion care să poată deține numerar, își poate folosi datele cardului, dar acest lucru este necesar doar în timpul primei tranzacții cu casa de pariuri. Nu există comisioane asociate cu depozitele.

Cum să faci o retragere cu Barion

Site-urile de pariuri Barion eSports permit utilizatorilor Barion să retragă oricând câștigurile din portofel. Apoi, clienții pot transfera acele fonduri în conturile lor bancare (locale sau internaționale) prin transfer bancar. Procesul de retragere este următorul.

 1. Jucătorul își confirmă câștigurile și verifică soldul contului pentru a vedea dacă a atins limita de retragere (aceasta diferă de la site la site).
 2. Ei deschid pagina de plăți și selectează plăți.
 3. Dintre metodele de retragere disponibile, ei aleg Barion.
 4. Barion va anunța serverele casei de pariuri despre plata în așteptare.
 5. Site-ul aprobă cererea de retragere și apelează gateway-ul de plată pentru a iniția un transfer.
 6. Barion trimite banii în portofelul jucătorului.
 7. Site-ul va tine o evidenta a tranzactiei.
 8. Câștigătorul primește un mesaj de confirmare că are fonduri în cont dacă plata a reușit.

Nu există taxe de retragere pentru utilizarea Barion. Dar se vor aplica taxe atunci când se transferă soldul portofelului Barion într-un cont bancar sau card. Dacă cardul din dosar legat de portofelul Barion poate efectua plăți VPOS, pariorul eSports își va primi câștigurile direct pe cardul de credit/debit, fără un pas suplimentar.

Pro și contra cu Barion

Adăugând carduri bancare la un portofel Barion, clienții se vor bucura de mai multe beneficii, după cum este evidențiat mai jos.

Pro

 • Simplu de lansat pe mobil
 • Siguranța datelor cardului, deoarece este menținută într-un seif pentru carduri compatibil PCI
 • Aplicația Barion permite urmărirea tranzacțiilor online și a detaliilor
 • Taxe de tranzacție rezonabile

Contra

 • Limitat doar la patru valute

Procesul de deschidere a contului Barion

Nu aveți nevoie de un cont bancar pentru a vă înregistra pentru un Barion personal. Au nevoie doar de e-mailul, numărul cardului de credit/debit, codul CVC din trei cifre și data de expirare. Pentru a se înregistra ca companie, Barion va cere numele înregistrat, numărul de înregistrare, numărul fiscal, natura afacerii și datele bio ale reprezentantului autorizat, inclusiv e-mailul și numărul de telefon al acestuia. De asemenea, au nevoie ca clientul să completeze țara de reședință, adresa fizică și adresa poștală. Deoarece cardurile bancare sunt emise persoanelor fizice care au împlinit vârsta minimă legală, oricine dorește să deschidă un cont Barion ar trebui să aibă cel puțin 18 ani.

Cum se configurează un cont

Oricine poate deschide un cont și poate începe procesarea plăților cu cardul prin Barion Smart Gateway.

 1. Vizitați barion.com.
 2. Urmați linkul „Creați cont”.
 3. Alegeți un cont personal sau de afaceri.
 4. Selectați moneda.
 5. Introdu adresa ta de e-mail.
 6. Creaza o parola unica.
 7. Acceptați termenii și condițiile.
 8. Faceți clic pe butonul de înregistrare.
 9. Un mesaj de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată mai sus.
 10. Activați portofelul Barion sau conectați contul cu carduri bancare.

Limita anuală de cheltuieli pentru orice tip de cont Barion este stabilită la 260.000 HUF/ 800 USD/ 800 EUR/ 20.000 CZK.

Opțiuni de asistență pentru clienți Barion

Deoarece lui Barion îi pasă de clienții săi care provin din diverse țări, ei au personalizat site-ul oficial pentru a citi în șase limbi diferite: engleză, olandeză, cehă, maghiară, germană și slovacă. Asistența pentru clienți, pe de altă parte, este disponibilă în opt limbi. Pentru reclamații, clienții pot apela la:

 • Centrul de ajutor
 • Linie telefonică
 • E-mail
 • Formular de contact

La completarea formularului de contact, există o opțiune de a furniza un număr de telefon. Clientul trebuie să specifice momentul ideal pentru a primi un apel telefonic. Acest serviciu este disponibil în zilele lucrătoare între orele 9:00 și 12:00 CET.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu