Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu American Express

AmEx a fost fondată la 18 martie 1850, la New York. Compania este specializată în plăți cu cardul și servicii de călătorie. În 1958, au introdus primul card American Express, iar de atunci și-au inovat ofertele. Ei furnizează carduri preplătite, carduri cadou, carduri de credit, carduri de credit pentru afaceri, programe corporative, certificate de depozit (CD-uri) și conturi de economii.

Este American Express popular?

Inițial, American Express a lucrat cu comercianții online din SUA, dar astăzi, serviciile acestora sunt disponibile în peste 160 de state și teritorii din întreaga lume. Începând cu 2020, compania înregistrase aproximativ 10,6 milioane de comercianți numai în SUA. American Express oferă cardul Platinum și alte oferte excelente, cum ar fi servicii de concierge. Compania emite, de asemenea, carduri care nu sunt de călătorie la taxe anuale mici. Majoritatea cardurilor Amex vin cu recompense profitabile pe trecere.

Cu o reputație de excelență, Amex este foarte recomandată pentru jocurile de noroc esport. Tranzacțiile sunt protejate cu securitate avansată a cardului, cum ar fi numărul de identificare a cardului (CID). Orice site de esports American Express afișează cu mândrie sigla AmEx la secțiunea casieriei.

Un alt mod de a ști dacă asta Modalitate de plată este acceptat este să se bazeze pe sugestiile experților postate pe această pagină. Cardurile Amex câștigă puncte suplimentare pentru utilizarea lor pe mobil. Aplicația favorizează pariorii care preferă să parieze prin smartphone-urile lor.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu American Express
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Utilizarea American Express în casele de pariuri online

American Express Bank este o bancă strict online și permite conectarea cardurilor Amex la contul de economii. Deținătorii de carduri se pot conecta și la alte conturi bancare externe. Dar conturile legate trebuie să fie personale și active, purtând același nume pe cardul Amex.

Când se conectează la un cont bancar extern, clientul va trebui să furnizeze numărul de cont și numărul de rutare. Jucătorii de noroc se bucură de limite tranzacționale mai mari atunci când își finanțează pariurile cu Amex, permițându-le să acceseze oferte VIP pe care platformele eSport le anunță în mod regulat.

Cum se face o depunere cu American Express

Vitezele incredibile de procesare și ușurința procesării merg mână în mână cu depozitele American Express, care procedează după cum urmează.

 1. Înregistrați-vă la una dintre cele mai bune case de pariuri American Express
 2. Mergeți la zona bancar/plăți/casier
 3. Căutați sigla Amex printre opțiunile de plată oferite și faceți clic pe el
 4. Pentru prima depunere, site-ul va solicita numărul cardului Amex
 5. Alegeți țara (din care funcționează site-ul de pariuri)
 6. Introduceți suma de numerar de plasat ca depozit
 7. Urmați instrucțiunile OTP și de verificare în doi factori
 8. Faceți clic pe Trimiteți, iar banii sunt transferați imediat

Înainte de a efectua transferul, este crucial să verificați limita de depunere a casei de pariuri, deoarece aceasta variază de la un site la altul. Amex percepe între 2,5% - 3,5% din suma depozitului. Casele de pariuri de top American Express nu percep comisioane de depozit, deoarece tranzacțiile sunt fundamentale pentru creșterea site-urilor lor.

De multe ori, operatorul eSports este cel care plătește pentru transfer. Adesea, casele de pariuri oferă bonusuri speciale pentru utilizarea American Express. Acest lucru se poate întâmpla dacă platforma plătește taxe mai mici pentru suportarea acestei metode de plată.

Cum se face o retragere cu American Express

American Express retrageri la casele de pariuri online sunt destul de rare. Este perfect să retrageți câștigurile prin telefonul mobil. Iată ce este nevoie pentru a încasa.

 1. Faceți clic pe butonul de retragere din secțiunea casieriei
 2. Alegeți American Express pentru plată
 3. Introduceți cât să retrageți
 4. Finalizați verificarea
 5. Faceți clic pe butonul de trimitere

Retragerile nu sunt imediate, dar sunt relativ mai rapide decât majoritatea cardurilor de credit. Timpul de retragere diferă de la o pariuri sportive la alta. Dar banii ar trebui să fie disponibili pentru jucător în 24 de ore de la aprobarea casei de pariuri. Taxele de retragere sunt stabilite de casa de pariuri eSports și de tipul exact de card Amex utilizat.

Dacă casa de pariuri American Express eSports nu acceptă retrageri directe către cardurile Amex, vor exista o varietate de metode din care să alegeți. Indiferent dacă este vorba de un card de credit, portofel electronic, eCheck sau transfer bancar direct, există întotdeauna o soluție convenabilă. Clienții trebuie să deschidă un cont la acești furnizori și să transfere câștigurile de la casa de pariuri.

Avantajele și dezavantajele American Express

De la protecția online de ultimă oră până la asigurarea de călătorie, cardurile Amex sunt renumite pentru beneficii extraordinare. Oferă puncte bonus care pot fi răscumpărate în numerar la cumpărături cu anumiți comercianți.

Cardul de credit Amex utilizează tehnologia cip care este actualizată în mod regulat. Aceasta este o opțiune mai sigură decât banda magnetică tipică încorporată pe spatele majorității cardurilor. Pe de altă parte, American Express nu oferă servicii bancare complete, iar clienții nu pot deschide un cont curent.

Pro

 • Dobândă competitivă la contul de economii
 • Fără taxe lunare
 • Fără cerințe de echilibru
 • Punct bonus și cashback pentru cumpărături
 • Protocoale de securitate high-end

Contra

 • Lipsa unei opțiuni de cont curent

Procesul de deschidere a contului American Express

Cei care doresc să folosească American Express pentru pariuri eSports ar trebui să deschidă un cont de economii și să îl finanțeze. Pentru că American Express aderă la combaterea spălării banilor, compania solicită informații detaliate de la persoanele care doresc să deschidă un cont.

Conform legii federale, Amex trebuie să obțină și să autentifice datele de identificare personală pe care le trimite fiecare utilizator. Toți solicitanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani. Următoarele informații sunt necesare pentru a deschide un cont la American Express.

 • Număr de identificare fiscală - TIN, SSN sau ITIN
 • Adresă fizică
 • Data de nastere
 • Informații despre angajare
 • Adresa de email
 • Numar de telefon

Cum se configurează un cont

Un cont online este util pentru tranzacții online, cum ar fi pariurile eSports. Oricine are un card Amex sau un cont de economii poate deschide un cont online în acești pași simpli:

 1. Vizitați pagina oficială a American Express
 2. Faceți clic pe „creați un cont online”
 3. Furnizați informații personale
 4. Introduceți numărul de 15 cifre afișat în fața cardului
 5. Introduceți ID-ul cardului din 4 cifre

Există mai multe conturi pe care clienții le pot deschide cu American Express: cont de economii cu randament ridicat, cont cu certificat de depozit și conturi individuale de pensionare. Aceste conturi trebuie finanțate în termen de 60 de zile și, respectiv, 30 de zile după aprobare. Nefinanțarea acestora va duce la închidere.

Opțiuni de asistență pentru clienți American Express

American Express își pune clienții pe primul loc și, ca atare, au o varietate de canale de comunicare:

 • Chat live
 • Centru de ajutor
 • Motor de căutare
 • Apel telefonic
 • Poștă

Centrul de ajutor este centrul principal de informații despre Amex, unde clienții găsesc răspunsuri la majoritatea întrebărilor frecvente. Secțiunea extinsă oferă instrucțiuni privind deschiderea contului, inițierea unei dispute, înlocuirea cardului și interogarea scorului de credit.

De asemenea, se poate vorbi cu un agent online prin intermediul funcției de chat live, dar ar trebui să se conecteze cu ID-ul de utilizator și parola. În partea de jos a paginii Contactați-ne este o listă de numere de telefon pentru întrebări despre diferite servicii.

Majoritatea lucrează 24/7, în timp ce câteva sunt accesibile în anumite momente ale zilei. Mai mult, fiecare card Amex are un număr de telefon pe spate, iar utilizatorul îl poate apela oricând pentru asistență.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu