Totul despre pariurile pe Astralis

Astralis, cunoscut și sub numele de AST, este, fără îndoială, una dintre cele mai bune echipe de eSports din lume. Trupa daneză a escaladat înălțimile pentru a deveni o forță dominantă în turneele și competițiile de eSport de top. În această rezumat, află fiecare detaliu despre Astralis, de la înființarea sa până la diferitele jocuri în care are liste. De asemenea, află despre realizările și realizările echipei în arena globală eSports și, mai important, cum să pariezi pe Astralis.

Astralis este o echipă faimoasă de eSport fondată în 2019 după ce fondatorii săi au cumpărat RFRSH Entertainment, o companie de eSports începută în 2016 de Nikolaj Nyholm și Jakob Lund Kristensen. RFRSH Entertainment avea echipe în două divizii, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) și League of Legends. După achiziția RFRSH Entertainment, cele două echipe au început să joace sub brandul Astralis. Drept urmare, la Astralis s-au mutat și jucătorii din echipele respective, precum și personalul cheie.

Totul despre pariurile pe Astralis
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Astralis

Deținută de Astralis Group Management ApS, Astralis deține recordul ca prima franciză eSports listată public după listarea sa pe Nasdaq First North Growth Market în decembrie 2019. Potrivit celor mai recente rapoarte financiare ale companiei, venitul net al Astralis pentru 2021 anul fiscal a fost de aproximativ 10 milioane de dolari, o creștere cu 45% față de anul precedent.

Astăzi, Astralis este printre cele mai populare echipe de eSports. Colaborează cu unele dintre mărcile de top din lume, inclusiv GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading și Bang & Olufsen, pentru a menționa doar câteva.

echipele Astralis

În timp ce Astralis a început ca o echipă de sport de top în CS: GO, s-a extins la alte divizii. Începând cu 2022, ținuta eSports are liste în Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA și Rainbow Six: Siege.

După cum am menționat mai devreme, cele două echipe de pionier au participat la CS: GO și League of Legends. Imediat după achiziționarea celor două echipe RFRSH Entertainment, Astralis a continuat și a înființat o echipă FIFA cunoscută anterior ca Future FC și mai târziu a lansat o listă Rainbow Six: Siege, cunoscută anterior ca Disrupt Gaming. Pe de altă parte, echipa Astralis Fortnite s-a format în 2021 după semnarea lui 'Th0masHD', unul dintre cei mai buni jucători profesionişti din joc battle royale la momentul.

Astăzi, toate cele cinci echipe joacă sub umbrela Astralis în culorile oficiale ale echipei, negru și roșu, cu sigla Astralis.

Cele mai puternice jocuri ale lui Astralis

În timp ce Astralis are echipe în cinci divizii de eSports, dominația sa este în Counter-Strike: Global Offensive. Succesul echipei în CS: GO poate fi atribuit achiziției listei RFRSH Entertainment, care includea câteva dintre fotografiile shooter-ului la persoana întâi, inclusiv René „cajunb” Borg, Andreas „Xyp9x” Højsleth, Finn „karrigan” Andersen, Nicolai „dev1ce”. Reedtz și Peter „dupreeh” Rasmussen. Pe lângă lista bogată, rolul antrenorului echipei, Danny „zonic” Sørensen, nu poate fi ignorat. Fostul jucător profesionist CS: GO a fost esențial în succesul echipei Astralis CS: GO. A câștigat „Cel mai bun antrenor Esports” la The Games Award 2020.

Cu patru CS: GO Majors în cabinetul său de trofee și peste 20 de alte campionate, Astralis este, fără îndoială, cea mai bună echipă CS: GO. Acestea fiind spuse, shooterul multiplayer la persoana întâi de la Valve și Hidden Path Entertainment, CS: GO, este cel mai puternic joc al lui Astralis.

Alte echipe de top Astralis

Unul dintre ceilalți de urmărit este echipa Astralis FIFA. Recent, Stephanie „Teca” Luana a devenit prima femeie care s-a calificat în râvnitul mod Challenger al FIFA. Acesta este un semn că echipa Astralis FIFA este pregătită pentru măreție. Revenirea lui Andrei „Xerxe” Dragomir în lista Astralis League of Legends și semnarea lui Kiss „Vizicsacsi” Tamás înseamnă, de asemenea, că Astralis va fi o echipă de urmărit în turneele LoL.

Premiile și rezultatele Astralis

Astralis este una dintre cele mai decorate echipe de eSports, în special în Counter-Strike: Global Offensive. Echipa a acumulat un total de 9.347.284,71 USD din 127 turnee. Mai jos sunt câteva dintre cele mai mari victorii ale ținutei daneze.

  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis a plecat cu trofeul ELEAGUE Major: Atlanta 2017 în cel de-al 10-lea Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, învingând celelalte 15 echipe pentru a pleca cu premiul în bani de 500.000 USD. Astralis era în prima finală, care a înfruntat echipa integral daneză cu Virtus.pro. După o luptă aprinsă, AST a devansat Virtus.pro în al treilea meci al celui mai bun din trei finale pentru a câștiga primul său Major.

  • Major FACEIT: Londra 2018: Al doilea Major al lui Astralis a venit în cel de-al 13-lea Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, care a atras 24 de echipe. După ce a trecut de FaZe Clan și Team Liquid, Astralis sa întâlnit cu Natus Vincere, care a învins BIG în sferturi și MIBR în semifinale. Chiar dacă era de așteptat să fie un meci plin de adrenalină, Astralis a reușit să treacă de Natus Vincere învingând echipa ucraineană pentru a câștiga al doilea campionat major și premiul în bani de 500.000 de dolari.

  • Intel Extreme Masters Sezonul XIII: Katowice Major 2019: Al treilea Astralis Major a venit în al 14-lea Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, care a avut și 24 de echipe. Astralis și-a dovedit încă o dată dominația în CS: GO învingând Ninjas în pijama și MIBR în playoff pentru a-l întâlni pe ENCE, care a surprins lumea învingând Team Liquid și Natus Vincere pentru a ajunge în finală. Dar, așa cum toată lumea se aștepta, ENCE nu a fost pe măsură pentru Astralis. Danezii au plecat acasă cu al treilea lor campionat major și 500.000 de dolari pentru a deveni a treia echipă care a câștigat competiții majore consecutive.

  • StarLadder Major: Berlin 2019: În cel de-al 15-lea Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, Astralis a continuat să demonstreze lumii că a fost cea mai bună echipă CS: GO, învingând celelalte 23 de echipe pentru a-și păstra titlul de campion mondial. După o serie de treceri, Astralis a învins în mod convingător echipa kazahă de eSports AVANGAR pentru a câștiga a patra competiție majoră. Victoria din Germania a fost monumentală, deoarece Astralis a devenit singura echipă care a câștigat patru majore, făcând-o în cele din urmă cea mai bună echipă Counter-Strike: Global Offensive din istorie.

Cele de mai sus sunt cele mai semnificative realizări ale Astralis. Echipa a câștigat peste 20 de alte campionate, inclusiv IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals și BLAST Pro Series: São Paulo 2019, pentru a menționa doar câteva.

Cei mai buni și mai populari jucători Astralis

Unul dintre factorii cheie ai succesului Astralis este recolta sa de talent. Echipa a investit semnificativ în achiziționarea de talente, aducând cei mai buni jucători ai lumii în diferite divizii. Mai jos sunt câțiva dintre cei mai buni jucători Astralis.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh a fost esențial în succesul listei CS: GO a lui Astralis, ajutând echipa daneză să cucerească cele patru Majore și multe alte campionate. După o perioadă de succes la Astralis, Dupreeh s-a alăturat echipei Vitality în 2022.
  • Andreas „Xyp9x” Højsleth (CS: GO): Un alt hotshot este „Xyp9x”, care a făcut, de asemenea, parte din echipa care a câștigat cele patru majore ale lui Astralis. Fostul jucător al echipei Solomid și al echipei Dignitas a fost votat drept unul dintre cei mai buni jucători CS: GO în 2018 și continuă să-și învingă adversarii cu Astralis.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander este, de asemenea, unul dintre cei mai buni și mai populari jucători Astralis. De asemenea, a câștigat patru majore și continuă să-și desfășoare comerțul cu Astralis.
  • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis a resemnat recent "Xerxe" pentru a-și consolida lista LoL. Junglerul aduce o mulțime de experiență și va fi cu siguranță esențial în 2022 LEC Summer Split.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): După ce a devenit prima jucătoare care s-a calificat în Modul Challengers FIFA, „Teca” va deveni într-adevăr favorita fanilor.

Unde și cum să pariezi pe Astralis

Pentru cei pasionați de pariuri eSports, Astralis este una dintre cele mai bune echipe pe care să parieze. Dar există câteva lucruri pe care pariorii trebuie să le știe.

În primul rând, care este cea mai bună echipă Astralis pe care să te bazezi. După cum am discutat mai devreme, Counter-Strike: Global Offensive este divizia în care Astralis este dominantă. Acestea fiind spuse, pariorii care doresc să parieze pe Astralis au o șansă mai mare atunci când pariază pe echipa Astralis CS: GO. Lista Astralis are unii dintre cei mai buni jucători CS: GO. Dar asta nu înseamnă că pariurile pe alte echipe Astralis nu sunt o idee bună. Acest lucru este atâta timp cât pariorii iau în considerare adversarul și, mai important, șansele. Regula de bază este că, cu cât șansele sunt mai mari, cu atât șansele de câștig sunt mai mici și invers.

Următorul aspect este despre găsirea cele mai bune site-uri de pariuri eSports. Joacă pe un site de pariuri fără depunere și bonusuri de depunere pentru a crește bankrollul. O autoritate reputabilă de reglementare a pariurilor ar trebui, de asemenea, să licențieze site-ul. În sfârșit, verificați caracteristicile de utilizare; de exemplu, streamuri live ale diferitelor meciuri și turnee eSports. Această caracteristică fantastică permite pariorilor să urmărească acțiunea direct de pe site-ul de pariuri.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu