Știri

August 4, 2022

Un ghid pentru pariori: viitoare evenimente Rocket League 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Industria jocurilor eSports este o atracție remarcabilă de ani de zile. Și, în timp ce există tot felul de titluri de shooter, majoritatea jucătorilor de eSports devin un pic înțelepți de titluri generice și moduri de joc previzibile. Rocket League jucătorii sunt foarte norocoși. Acest titlu eSports se remarcă în genul său pentru că oferă o atracție solidă, datorită conceptului său fascinant. Înainte rapid, Rocket League se mândrește cu o listă impresionantă de evenimente competitive.

Un ghid pentru pariori: viitoare evenimente Rocket League 2022

Cum a devenit Rocket League forță în lumea Esports

Majoritatea oamenilor sunt oarecum intrigați de ceea ce face ca Rocket League să fie o forță de luat în seamă în lumea eSports. Simplu, simplitatea sa atât pentru jucători, fani, cât și pentru pariori eSports.

Pentru început, jocurile Rocket League oferă jucătorilor flexibilitatea de a intra și de a juca după cum le convine. Jucătorii care au norocul să folosească instrumentele jocului și tacticile lor mai bine decât restul nu ar trebui să le fie greu să joace la niveluri superioare.

Pe de altă parte, fanii Rocket League se pot conecta oricând și pot urmări acțiunea fără a-și face griji cu privire la regulile complexe. Premisa fundamentală a jocului este simplă – mașinile lovesc o minge de fotbal în zona de poartă adversă. Acesta este, fără îndoială, un concept ușor de înțeles și de început pentru orice echipă.

Nici cei care doresc să parieze pe evenimentele și turneele Rocket League nu sunt lăsați pe lângă. Este nevoie doar de câteva priviri, cu diligența necesară, pentru a începe să plasați pariuri eSports pe piețele de pariuri Rocket League.

Vizionarea evenimentelor Rocket League în 2022

Majoritatea turneelor eSports din Rocket League sunt online. Acest lucru înseamnă în esență că nu există locuri dedicate sau audiențe live. În cele mai multe cazuri, acțiunea este transmisă în flux pe platforme de streaming populare, cum ar fi Twitch și Youtube.

Anii 2021-2022 Rocket League Championship Series (RLCS) a fost unic. Pentru început, jucătorii vor concura pentru un fond de premii mai mare, mai multe regiuni și un nou format. Odată cu încheierea despărțirilor de toamnă, iarnă și primăvară, jucătorii și fanii Rocket League și-au pus ochii pe Campionatele Mondiale.
Iată datele viitoarelor evenimente RLCS din 2022:

 • Wildcard: 4 - 7 august
 • Evenimentul principal: 4 - 14 august

Vă rugăm să rețineți că datele turneelor sunt adesea supuse modificărilor

Wildcardul

Wildcard este prima dintre cele două etape din Campionatul Mondial. În noul format, 16 echipe au șansa de a se califica pentru Wildcardul Campionatului Mondial. Acest eveniment va vedea echipe din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Oceania (OCE), America de Sud, Africa Sub-Sharan, Asia-Pacific de Nord și Asia-Pacific de Sud să concureze pentru Marea Finală
Cu etapele de calificare încă în curs, următoarele echipe au reușit să rezerve un loc în WildCard:

 • Generalul NRG
 • Jocuri pe stația spațială
 • Versiunea 1 / OpTic Gaming
 • Dignitas
 • Punctul final CeX
 • FURIA Esports
 • Gladiatori Gaimin
 • Șoimii Tam
 • Veloce Esports
 • Tokyo Verdy Esports
 • Orlando Pirates Exdee
 • Secretul echipei
 • Bravado Gaming
 • Karmine Corp
 • Pionierii
 • Renegati

Wildcard-ul va folosi un format elvețian. În acest format, toate concursurile vor fi un concurs cu cel mai bun din cinci (BO5), în care prima echipă care câștigă trei jocuri se califică în runda următoare. Doar primele opt echipe de la World Championship Wildcard au un loc garantat în fazele grupelor Main Event. Aceasta înseamnă că alte opt echipe cu cele mai bune performanțe așteaptă deja câștigătorii Wildcard în faza grupelor.

Marea Finală

Marea finală va fi cel mai bun din șapte serii. Deși cu o resetare a parantezei. În mod ideal, rădăcinile sunt aplicate atunci când o echipă pierde pentru prima dată. În mod ideal, bracket-ul este de obicei resetat atunci când câștigătorul unui bracket superior pierde în marea finală.

Alte ligi de rachete care merită luate în considerare

În timp ce RLCS pretinde mândrie că este cel mai mare turneu Rocket League, este obișnuit să găsești fani eSports, în special pariori, care caută evenimente alternative Rocket League care merită luate în considerare. Din păcate, RLCS este în esență toți fanii Rocket League au. În plus, mai multe turnee de nivel A sunt jucate la nivel regional (turnee regionale) afiliate la RLCS.

Deși ar putea exista turnee de nivel inferior, cele mai multe dintre ele nu sunt de obicei acoperite de site-urile de pariuri eSport. Așa că oricine dornic să plaseze pariuri la turneele eSports Rocket League ar trebui să se concentreze pe RLCS.

Rocket League Esport Sfaturi de pariuri

Pentru început, piețele Rocket League sunt foarte acoperite de majoritatea site-urilor de pariuri eSport. Deci, cel mai bun mod de a începe este să parcurgeți aceste opțiuni și să alegeți cel mai bun jucător de pariuri eSports.

De obicei, nu este înțelept ca un jucător să sară și să înceapă imediat să plaseze pariuri. În primul rând, pariorii, pentru un moment, ar trebui să treacă pe bancheta din spate și să acorde atenție sfaturilor de pariuri eSport. În acest fel, devine mai ușor să identifici echipele cu mâna de sus.

Un alt sfat util pentru pariuri online eSports ar trebui să fie înțelegerea mecanicii jocului. Parcurgerea regulilor jocului ar putea fi o modalitate excelentă de a începe. Desigur, pariarea pe o echipă cu cele mai multe victorii pare adesea genială, dar aceasta nu este de obicei o asigurare adecvată a alegerii corecte.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri