Știri

September 8, 2022

Cel mai recent pachet de îngrijire comunitară de la PUBG

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PUBG este unul dintre cele mai faimoase jocuri de pariuri esport în acest moment și există o mulțime de site-uri de pariuri esport unde jucătorii pot paria pe joc. Faptul că echipa din spate PUBG introduce în mod continuu modificări pentru a îmbunătăți jocul este unul dintre motivele pentru care a câștigat o mulțime de urmăritori.

Cel mai recent pachet de îngrijire comunitară de la PUBG

Apropo de asta, PUBG are câteva vești interesante pentru jucători! Există un nou Pachet de îngrijire comunitară pe drum, și totul este despre sistemul anti-cheat al jocului. Tranziția recentă a jocului la free-to-play a provocat un pandemoniu în comunitatea PUBG. Mulți sunt îngrijorați că intrarea gratuită în joc ar duce la creșterea numărului de trișori. În cel mai recent blog de pe site-ul Battlegrounds, echipa a recunoscut că jucătorii s-au confruntat cu „metode nedrepte și ilegale în joc”

Eforturile echipei PUBG Anti-Cheat

Echipa PUBG Anti-Cheat a lucrat zi și noapte pentru a se asigura că jocul nu va cădea pradă trișorilor. După introducerea soluției anti-cheat de la PUBG „Zakynthos”, echipa a văzut îmbunătățiri semnificative în valorile meciurilor normale și clasate, echipa Anti-Cheat interzicând peste 200.000 de conturi semnalate ca trișoare.

Zakynthos are mai multe tehnici de învățare automată care îl ajută să se îmbunătățească și să devină mai bun la detectarea trișorilor.

În ciuda eforturilor neobosite ale PUBG de a pune capăt înșelăciunii, echipa, după ce a observat că o parte considerabilă de trișori din meciurile clasificate foloseau conturi piratate, a simțit că trebuie să facă mai mult.

Echipa implementează în prezent soluții pentru blocarea conturilor piratate. Totuși, nu au împărtășit încă niciun progres. Dar având în vedere cât de repede echipa introduce modificări pentru a scăpa de trișori și de conturile piratate, jucătorii pot fi siguri că ceva va fi anunțat în curând.

PUBG a anunțat, de asemenea, că ia în considerare interzicerea permanentă a conturilor și interzicerea hardware-ului pentru a împiedica o persoană să creeze mai multe conturi pe același dispozitiv.

În cel mai recent blog, PUBG a menționat că nu poate extinde detaliile „tacticilor” sale de a reduce înșelăciunea, deoarece trișorii pot profita de el, dar intenționează să renunțe la mai multe dintre aceste pachete de îngrijire comunitară.

PUBG și pariuri Esports

PUBG este în prezent al doilea cel mai bine vândut joc, vândut în peste 24 de milioane de copii. Pe Twitch, este al doilea joc cel mai vizionat, după League of Legends. Nu există nicio îndoială că popularitatea jocului va continua să crească în peisajul pariurilor online pe sporturi. Jocul a avut primul eveniment de pariuri online în mai 2017, unde compania care l-a găzduit a strâns peste 100.000 USD în donații.

Jocul a avut un fond de premiere cuprins între 30.000 USD și 200.000 USD și, văzând cât de repede crește numărul de noi jucători, vor exista fonduri de premiere și mai mari în viitor. În ciuda faptului că este relativ nou în lumea pariurilor online, PUBG a reușit să construiască o comunitate mare de pariuri.

Pariul pe PUBG pare dificil la început, dar urmează sfaturi pentru pariuri esport iar ascultarea celor mai buni cu experiență poate ajuta.

Unul dintre cele mai importante sfaturi de pariuri pe esport de care trebuie să țineți cont este să știți mereu ce se întâmplă în joc. Rămâneți la curent cu cele mai recente știri și căutați case de pariuri care oferă promotii si bonusuri, și vei fi mereu înaintea jocului.

Când cunoști toate dezavantajele jocului, pariurile devin mult mai ușoare. Pariurile pe PUBG îți oferă șansa de a câștiga skin-uri și mod-uri rare. Jocul are patru tipuri de metode de pariere:

  • Jackpot - În acest tip de pariuri, jucătorii își pariază skin-urile într-un jackpot, iar un câștigător este decis printr-o rotire aleatorie. Câștigătorul poate lua toată prada.
  • Coin Flips - Coin flip este un pariu unu-la-unu în care ambii jucători au 50% șanse de câștig.
  • Ruleta PUBG - Ruleta PUBG este aceeași cu omologul său tradițional, în care jucătorii câștigă în funcție de ce compartimente colorate sau numerotate aterizează mingea.
  • Prăbușire - După cum sugerează și numele, acest tip de pariuri se termină prin „crash” și jucătorii trebuie să-și retragă prada înainte să se întâmple asta.

Concluzie

PUBG este acum un fenomen global care are milioane de jucători. În ultimii cinci ani, a crescut în popularitate pe scena pariurilor pe sporturi și, având în vedere cât de mare este baza de fani, numerele nu se vor opri din creștere.

Echipa PUBG a distribuit recent o postare pe blog în care a anunțat un pachet de îngrijire comunitară, subliniind unele dintre lucrurile pe care le fac pentru a face față numărului în creștere de trișori după ce jocul a trecut la free-to-play. Echipa lor Anti-Cheat a făcut multe pentru comunitate pentru a reduce numărul de trișori și pentru a face jocul corect și distractiv pentru toată lumea.

Cum le vor afecta strategiile și tacticile clasamentul în lumea jocurilor online? Numai timpul va spune. Un lucru este sigur, totuși. PUBG pare hotărât să nu dezamăgească comunitatea și să permită jocului să devină infestat de conturi piratate și trișori, deoarece va afecta experiența de pariuri PUBG esports.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri