Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Q Card

Qcard Mastercard este un produs interesant din Noua Zeelandă. Acesta combină un card pentru plăți fără dobândă la comercianții selectați din Noua Zeelandă cu un Mastercard. Acest lucru are avantaje evidente pentru persoanele care se bucură de un pariu pe un site de pariuri eSport. Qcard Mastercards oferă accesibilitatea, siguranța și confortul obișnuit ale unui Mastercard.

Despre QcardCum se face o depunere cu QcardCum se face o retragere cu QcardAvantaje și dezavantaje cu QcardOpțiuni de asistență pentru clienți Qcard
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Qcardul Metoda de depunere oferă acces online ușor la informațiile de plată de pe site și aplicație. Asistența pentru clienți este, de asemenea, oportună, iar clienții vor fi surprinși de versatilitatea cardului. De asemenea, oferă utilizatorilor recompense și promoții. Cu toate acestea, unele limite și taxe cruciale se aplică cardului, așa că să ne uităm la opțiunea de plată Qcard.

Despre Qcard

Qcard a fost fondat în Noua Zeelandă și a fost deținut anterior de Fisher & Paykel Finance Ltd. Cardul a început ca o modalitate prin care clienții pot cumpăra bunuri de la comercianți cu amănuntul și apoi le rambursează mai târziu.

O perioadă fără dobândă a permis clienților să efectueze o plată Qcard mai ieftină înainte de a fi efectuate modificări suplimentare ale dobânzii. O companie australiană numită FlexiGroup a preluat compania în 2015, iar compania a continuat cu modelul de afaceri al companiei.

Clienții pot folosi produsul QMastercard ca orice alt Mastercard. Poate fi folosit pentru a face achiziții online și depuneri la comercianți sau un Qcard Site de pariuri eSport la alegere. Cardul poate fi folosit și la comercianții selectați din Noua Zeelandă. Paritorii pot cumpăra de la orice magazin doresc din țară și pot profita de perioada fără dobândă. Cardul poate fi utilizat la bancomate și la comercianții Mastercard din străinătate.

Utilizatorii pot plăti prin Debit Direct, Bpay și plăți automate de pe platforma online. Un cec poate fi folosit și pentru a achita contul. Cu toate acestea, poate dura cinci zile pentru a curăța.

Cum se face o depunere cu Qcard

Depunerea pe un site de pariuri Qcard eSport necesită câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie obținut un Qcard pentru a face o depunere. Acest lucru poate fi aplicat prin intermediul site-ului web sau la comercianții cu amănuntul selectați.

Depunerea pe un site web eSport începe prin accesarea unui site de pariuri Qcard eSport și navigarea la pagina bancară sau casierie. Apoi, selectați Mastercard din opțiunile de depunere. Betters vor fi direcționați să adauge suma depozitului.

Următorul pas este să răspundeți la câteva întrebări de securitate, cum ar fi numele de pe cardul dvs. și numărul cardului. Persoanele fizice pot adăuga data de expirare și codul CVC pe spatele cardului.

Specificați suma de depus pe Qcard. Răspundeți la alte întrebări de securitate, cum ar fi numele de pe cardul de credit, numărul cardului, data de expirare și codul CVC al cardului. Rețineți că va exista și o limită minimă și de depozit. Acest lucru va depinde de fiecare site de pariuri Qcard eSports. Se aplică și taxe.

Cum se face o retragere cu Qcard

O victorie pe un site de eSports înseamnă că este timpul să faci o retragere. Mastercard este folosit frecvent de cazinourile online, dar nu toate. Un jucător navighează la casieria sau secțiunea bancară a unei pagini web și alege Mastercard ca a

Metoda de plată cu Qcard. Cazinourile online cer de obicei detaliile cardului de credit din față și din spate, cum ar fi depozitele. Retragerile trebuie verificate de cazinoul online, ceea ce poate dura câteva zile sau mai mult.

Contactați asistența pentru mai multe informații despre cerințele de retragere ale cazinoului. Există, de asemenea, limite minime și maxime pentru retragerea dintr-un cazinou online. De asemenea, este ușor să te retragi pe telefoane mobile mergând la un cazinou online și retrăgându-te din secțiunea relevantă. Acest lucru poate fi completat pe versiunea desktop a site-ului web sau prin utilizarea unei aplicații și accesând Pagina de retragere.

Avantaje și dezavantaje cu Qcard

Pro

 • Obțineți un Mastercard pentru depuneri și retrageri de la site-urile de pariuri eSports
 • Primiți produse în avans fără taxă și efectuați plăți fără dobândă timp de trei luni la comercianții selectați
 • Mod sigur și securizat de a face depuneri site-uri web eSports
 • Efectuați achiziții de la comercianții cu amănuntul din întreaga lume și efectuați retrageri la bancomatele de peste mări

Contra

 • Dobânzi mari
 • Unele achiziții ajung să fie mai scumpe decât prețul inițial odată ce dobânda este adăugată
 • Comercianții cu amănuntul oferă oferte de trei luni fără dobândă pentru produse precum alimente, care promovează cheltuielile slabe
 • Taxe exhaustive

Opțiuni de asistență pentru clienți Qcard

Qcard are o platformă sigură și criptată pentru efectuarea unei plăți Qcard. De asemenea, are o mulțime de asistență pentru clienți. Serviciul pentru clienți este adecvat, iar asistența pentru clienți este disponibilă în Noua Zeelandă și în străinătate. Serviciul pentru clienți este mai mult decât suficient pentru a se asigura că întrebările pot fi luate în serios. Iată mai multe detalii;

 • Telefon comerciant: 0800 22 22 55
 • Telefon client: 0800 119 100
 • Client de peste mări: +64 9 580 7399

Scrisul este, de asemenea, o altă metodă de trimitere a corespondenței.

Columbus Financial Services Ltd – Echipa de soluționare a litigiilor Private Bag 94013 Auckland 2241

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu