Știri

February 10, 2022

Dominanța lui Betsson în pariurile eSports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Betsson este una dintre casele de pariuri tradiționale care și-au îndreptat atenția către pariurile eSports, una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din industria jocurilor de noroc online.

Dominanța lui Betsson în pariurile eSports

Potrivit unui raport din 2020 al lui Eilers & Krejcik, peste 6,5 milioane de jucători pariau pe meciurile eSports. Acest număr a cunoscut o creștere suplimentară, deoarece eSporturile au crescut exponențial în 2021.

Având în vedere cât de vastă și puternică este industria pariurilor eSports, BML Group Ltd, operatorul site-ului de pariuri, este dornic să domine scena pariurilor eSports, la fel ca în pariurile sportive tradiționale. Strategia pe patru piloni oferă jucătorilor o mulțime de opțiuni de pariere și confort.

Acoperire largă de eSports

Betsson nu este casa de pariuri obișnuită de eSports care acoperă doar turneele de eSport de elită; acoperă toate jocurile eSport competitive din întreaga lume. Fie că este vorba de o luptă Dota 2 pentru calificari de nivel inferior sau de Campionatele Mondiale LoL, Betsson i-a acoperit pe pariori. În prezent, unele dintre competițiile pe care jucătorii pot paria includ Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER și FIFA eSports Battle.

Piețe vaste de pariuri

Pe lângă acoperirea cuprinzătoare a turneelor și competițiilor eSports, Betsson merge mai departe, oferind o mare varietate de piețe din care să aleagă. Pentru eSporturile de simulare sportivă, de exemplu, FIFA, piețele de pariuri sunt la fel ca și pariurile tradiționale pe fotbal. Cu toate acestea, pentru jocurile cu împușcături în prima persoană (FPS), majoritatea site-urilor de pariuri eSports au doar piețele de bază. Dar Betsson are o mulțime de piețe. 

În CS: GO, de exemplu, jucătorii pot paria pe câștigătorul meciului, scor corect, fără pariu remiză, câștigătorul rundei pistol 1, câștigătorul rundei pistol 2, handicapuri, runde totale jucate pe o hartă, prelungiri pe o hartă, runde câștigate pe o hartă (handicap), hărți jucate într-o serie, câștigători specifici hărții și așa mai departe.

Cote mari la eSports

Cotele sunt un factor cheie atunci când alegeți un site de pariuri bun. Jucătorii sunt mereu în căutarea celor mai mari cote; Betsson înțelege clar acest lucru. Pentru a se asigura că este în vârful jocului, Betsson oferă unele dintre cele mai mari cote de pe piață în toate cele trei formate de cote. De exemplu, când altele Site-uri de pariuri eSport au cota de câștig ale unei echipe de eSports la 1,66, Betsson va avea cota stabilită la 1,70 sau chiar mai mare.

Depozite rapide, sigure

În sfârșit, Betsson și-a optimizat infrastructura bancară și și-a extins parteneriatele cu metode de plată online pentru a facilita rapid și depozite. Nu este site-ul obișnuit de pariuri eSports care amână depunerile cu până la ore după încheierea meciului pe care un parior a vrut să parieze. 

Ce e mai mult? Betsson accelerează retragerile atâta timp cât jucătorii și-au verificat conturile. În plus, casa de pariuri a colaborat cu toate sistemele populare de plată online, de la eWallets la carduri de debit și de credit și multe altele.

Într-adevăr, Betsson are un plan clar de a se afirma în lista celor mai bune site-uri de pariuri eSports. Pe lângă acoperirea cuprinzătoare eSports, varietatea de piețe de pariuri, cote mari și depuneri rapide, Betsson are unul dintre cele mai bune bonusuri eSports din jur. Ce e mai mult? Site-ul de pariuri oferă o experiență excepțională pentru clienți.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri