Știri

September 15, 2022

Cele mai recente știri de pariuri pe StarCraft II

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

EchipaLiquid StarLeague9

Competiția TeamLiquid StarLeague9 pentru StarCraft II a fost anunțată în iunie 2022. Aceste evenimente vor începe pe 29 iulie și vor dura până pe 4 septembrie. Vor avea loc online și offline la Team Liquidunitatea de antrenament a lui. După turneul online inițial, primii 12 concurenți vor fi transportați cu avionul în Țările de Jos pentru a participa offline la centrul de antrenament al Team Liquid.

Cele mai recente știri de pariuri pe StarCraft II

StarLeague9 are o categorie de dublă eliminare cu 32 de jucători. Meciurile Bo3 se vor juca în rundele 1 și 2 ale câștigătorilor, sferturile de finală ale câștigătorilor și rundele 1 până la 5. Meciurile Bo5 se joacă în semifinala câștigătorului, sfertul de finală al învinșilor și semifinala învinșilor.

Meciurile Bo7 vor fi jucate pentru finala câștigătorilor și finala învinșilor. În mod similar, se vor juca marile finale Bo7, câștigătorul grupului de câștigători începând cu un avantaj 1-0. Echipele vor concura pentru un fond de premii în valoare de 40.000 USD, câștigătorii primind 14.000 USD. Pasionații StarCraft pot găsi cotele la turneu la site-uri populare de pariuri online esports.

Global StarCraft II League Sezonul 3: Cod S 2022

Versiunea Legacy of the Void a jocului va fi prezentată în evenimentul offline din Coreea de Sud. Echipele vor concura pentru un fond de premii de 123.000 USD, câștigătorii luând acasă 30.000 USD. În timp ce echipele de pe locurile al treilea și al patrulea primesc fiecare 9.000 de dolari, cele secunde primesc 12.000 de dolari. Competiția se va desfășura în perioada 22 august până pe 13 octombrie.

Toate jocurile în format dublu turneu din faza grupelor 1 sunt concursuri Bo3. Primii doi jucători din fiecare grupă se vor califica pentru Faza de grupă 2, care este o confruntare Round Robin Bo3. Jucătorul de top din fiecare grupă merge în semifinalele playoff-ului. Locurile secunde și trei ale fiecărei grupe trec în optimile de finală.

Diferența generală de meci, diferența de joc și cap la cap sunt folosite pentru a rupe egalitățile. Dacă există încă egalitate, vor fi luate în considerare victoriile cumulate ale participanților la meci și diferențele dintre acestea pe hărțile participanților la egalitate. Un meci de departajare și o monedă sunt singurele metode rămase de a sparge o egalitate.

GSL Super Tournament 2 din 2022 își va clasa semifinaliștii. Viitorul ESL Pro Tour 2022–23 Masters Atlanta a fost clasat pentru primii șase clasați. Câștigătorul evenimentului i se garantează un loc la IEM Katowice 2023.

Cum să pariezi pe viitoarele evenimente StarCraft2

Câștigătorul tipic de joc este cel mai popular tip de Pariuri StarCraft 2 posibilități care pot fi găsite pe site-urile de pariuri esport. Ideea este la fel de simplă pe cât vin. Jucătorii aleg concurentul despre care cred că va prevala. Când cineva este începător, trebuie să rămână cu această metodă, deoarece este cea mai simplă până când înțelege cum funcționează totul.

Scorul corect

Cele mai populare site-uri de pariuri StarCraft 2 oferă pariuri cu scorul corect pentru cele mai bune meciuri. Aceste pariuri prezintă un risc destul de mare, dar au o plată bună. Cu toate acestea, deoarece pariorii trebuie să prezică corect scorul precis al unui anumit meci, nu ar trebui să mizeze mulți bani în ei.

Hărți Total peste/sub

Hărțile totale peste/sub sunt stilul pariorului mai favorabil dacă pariurile cu scor corect sunt prea periculoase pentru ei. Indivizii trebuie doar să ghicească numărul total de hărți jucate pentru aceste pariuri; mai degrabă decât să prezică scorul final. Concursul se va încheia fie cu două sau trei hărți, iar casele de pariuri le vor oferi jucătorilor o estimare aproximativă, să zicem 3, în care jucătorii pot face o predicție de peste 3 sau sub 3.

Acumulatoare

Starcraft 2 este un joc 1v1 care face din acumulatori o alegere fantastică pentru pariuri cu risc ridicat, cu recompense mari. Acest pariu este o alegere excelentă pentru jucătorii cu obiectivul de a câștiga bani pariând pe StarCraft 2. Cu toate acestea, va trebui să vă familiarizați cu dezavantajele peisajului competitiv actual prin sfaturile de pariuri esport disponibile online. Jucătorii au un avantaj atunci când pariază pe SC2 datorită acestor sfaturi.

Deoarece mai multe meciuri sunt disponibile aproape în mod constant, oamenii pot lega rapid câteva pariuri pentru a obține un multiplicator semnificativ. Șansele de a câștiga biletul scad semnificativ cu fiecare pariu ulterior. Din fericire, câștigarea unui acumulator de cinci ori cu cote bune va merita.

De ce sunt populare pariurile Starcraft2?

Fundamentul atractivității StarCraft 2 rezidă în elementele sale de joc. Jocul este unul dintre cele mai competitive și egale jocuri de esports vreodată. RTS-ul care a început mișcarea esporturilor și este încă puternic în prezent, chiar dacă comunitatea esports și-a mutat atenția către alte genuri, este regele tuturor jocurilor RTS.

Deși competițiile de top pot fi găsite în întreaga lume, Coreea de Sud este locul unde jocul este cel mai popular. StarCraft 2 este binecunoscut în comunitatea de pariuri online în esports și este popular printre pariorii esports.

Obiectivul principal al jocului este de a construi o bază cu diferite structuri în jurul unor noduri formate din zăcăminte de minerale și gaze. Pentru a cheltui pentru crearea de trupe ale armatei și dezvoltarea unor facilități mai complexe, care oferă acces la unități mai puternice, jucătorii colectează minerale și gaze. 

Obiectivul final este ca un jucător să-și folosească unitățile pentru a distruge baza și unitățile adversarului, protejându-se în același timp de aceeași soartă care se întâmplă cu partea lor.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri