Știri

August 11, 2022

Anunțul participanților pentru DreamHack 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Potrivit Twin Galaxies și Guinness Book of Records, DreamHack este cea mai mare petrecere LAN și festival de computere la nivel global. Evenimentul prezintă cel mai rapid și cel mai mare trafic de internet din lume. Pasionații pot anticipa mai multe evenimente semnificative viitoare prin pariuri online pe sporturi. Aceste turnee sunt transmise în direct pe diverse platforme.

Anunțul participanților pentru DreamHack 2022

DreamHack Melbourne 2022

Evenimentul este programat la Melbourne și Parcurile Olimpice între 2 și 4 septembrie. Counter-Strike: Global Offensive revine pe scena principală din Australia pentru trei zile intense de competiție pentru prima dată de la IEM în 2019.

Echipele participante

Pe măsură ce competiția se apropie, concurenții vor fi oficializați. De obicei, trei echipe sunt câștigătoare ale calificărilor închise, în timp ce cinci echipe primesc invitații directe la eveniment.

Formatul constă din două grupe cu dublă eliminare (GSL) și o etapă de grupe. Fiecare grupă are patru echipe, iar meciurile de deschidere și câștigătoare sunt Bo1. Meciurile pentru eliminare și finală sunt Bo3. Primele două echipe ale fiecărei grupe avansează în playoff.

Toate jocurile din categoria cu eliminație simplă a playoff-urilor sunt Bo3. Opt echipe care concurează în Global Offensive vor concura offline pentru o pungă cu premii de 100.000 USD. Câștigătorul premiului principal va primi 50.000 de dolari, iar cel de-al doilea va primi 20.000 de dolari. Echipele care se situează pe locul al treilea și al patrulea vor primi fiecare o recompensă de 10.000 USD. Fondul de premiere pentru echipele de pe locurile cinci și șase sunt de 3.000 USD, respectiv 2.000 USD.

Alte jocuri la eveniment

Duminică, 4 septembrie, DreamHack Melbourne va găzdui marea finală LCO Split 2. Concursul va prezenta echipele de top din League of Legends din Oceania. Halo Infinite va fi jucat și la DreamHack Melbourne. Evenimentul regional HCS ANZ va avea loc pe tot parcursul weekendului.

DreamHack Rotterdam 2022

Evenimentul emblematic al RTM Games Week va fi DreamHack Rotterdam, care se va întoarce la Rotterdam Ahoy între 14 și 16 octombrie. Mai multe evenimente de sport, o rețea LAN considerabilă, un studio de streaming, scene de divertisment și o expoziție de jocuri considerabilă la care participanții pot vedea cele mai noi echipamente și jocuri vor face parte dintr-un festival de sport și jocuri care va avea loc anul acesta.

Echipele participante

Opt echipe se vor angaja în luptă offline contra-lovitură în ESL Challenger Series. O etapă de grupă cu două grupe cu dublă eliminare (GSL) este o caracteristică de format. Fiecare grupă este formată din patru echipe, iar primele meciuri victorioase sunt Bo1. Primele două cluburi din fiecare grupă avansează în playoff după jocurile de eliminare și de campionat, care sunt afaceri Bo3. Parantezele cu o singură eliminare cu meciuri Bo3 alcătuiesc formatul playoff-ului.

În urma calificărilor, participanții vor fi confirmați. În special, unele echipe primesc invitații directe. Câștigătorul premiului principal va primi 50.000 de dolari, iar cel de-al doilea va primi 20.000 de dolari. Echipele care se situează pe locul al treilea și al patrulea vor câștiga fiecare o recompensă de 10.000 USD. Fondul de premiere pentru echipele de pe locurile cinci și șase sunt de 3.000 USD, respectiv 2.000 USD.

Cum să pariezi pe turneele DreamHack

Deși există multe case de pariuri DreamHack Esports, alegerea celei mai bune pentru nevoi speciale poate fi o provocare. Jucătorii ar trebui să verifice cu un site de pariuri esports pentru a confirma cotele oferite pentru piața pe care doresc să parieze. Majoritatea site-urilor de pariuri pentru esporturi DreamHack oferă cote excelente.

Tipuri comune de pariuri la turneele DreamHack

  • Pariuri în ziua meciului: Pariurile înainte de meci au de obicei cote bune. Acesta este cel mai popular mod de a paria înaintea competiției. Cele mai multe site-uri de pariuri esport postează înaintea meciului cote de pariuri de îndată ce calificările închise se încheie. Majoritatea pariurilor unice sunt accesibile numai în timpul pariurilor înainte de meci.

  • Pariuri directe: În acest pariu, jucătorii vor paria pe rezultatul întregului turneu, mai degrabă decât pe un anumit joc. De obicei, aceste pariuri sunt accesibile înainte de începerea evenimentului.

  • Pariuri live: Jucătorii experimentați familiarizați cu sportul și cu structura de cote aleg frecvent acest pariu. O înțelegere aprofundată a echipelor și a jucătorilor individuali prin sfaturi de pariuri esport este necesară pentru pariurile live. Jucătorii au nevoie să înțeleagă cum să profite de anumite cote. Prin urmare, această piață nu este cea mai bună pentru începători.

Strategii pentru a paria pe turneele DreamHack

Câștigător definitiv

În acest pariu simplu, indivizii vor paria pe echipa care va câștiga DreamHack Open în noiembrie. Totuși, șansele pentru acest pariu pe site-urile de pariuri DreamHack variază ușor.

Set de hărți redate

Majoritatea meciurilor de calificare DreamHack Open sunt cele mai bune din trei. Pariurile pe numărul total de hărți jucate cu un Handicap peste și sub 2,5 sunt cele mai răspândite. Când jocul trece la trei meciuri, pariul Over câștigă. În mod similar, atunci când orice echipă câștigă cu 2-0, pariul Under câștigă. Unele case de pariuri oferă și alternative de pariuri Par/Impar, pe lângă opțiunile Peste/Sub.

Rezultat final

Pariotorii pot prognoza scorul final în seria cele mai bune din trei sau cele mai bune din cinci, mai degrabă decât să selecteze doar câștigătorul. Acest pariu poate oferi o valoare excelentă atunci când o persoană are norocul de a ghici corect rezultatul.

Numărul total de hărți câștigate de o echipă

Site-urile de pariuri online DreamHack oferă pariul exact pe scorul final în diferite metode. Jucătorii trebuie să selecteze câte hărți cred că fiecare echipă va câștiga pe parcursul competiției pentru a plasa pariurile. Pariorii pot alege o echipă pentru a câștiga zero, una sau două hărți.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri