Știri

March 17, 2022

A fost lansat un nou instrument de instruire pentru Valorant

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fanii site-urilor de pariuri esports vor juca adesea jocurile pe care fac pariuri. Acest lucru le permite să înțeleagă mai bine ce să caute într-un potențial campion. Un bun exemplu în acest sens este shooterul gratuit la persoana întâi Valorant. Site-ul, EsportRanker, conține o mulțime de informații despre acest titlu, precum și despre alte titluri de esports. De când a fost lansat de Riot Games în 2019, Valorant a fost îmbrățișat de comunitatea de pariuri online pe sporturi.

A fost lansat un nou instrument de instruire pentru Valorant

Conceptul pentru Valorant a fost inspirat de CS: GO. Prin urmare, cei doi trăgători tactici au multe asemănări. Aceasta include tipurile de echipe profesioniste care participă la turnee cu mize mari. Valorant Champions Tour (VCT) este o competiție relativ nouă. Planul este ca acesta să aibă loc anual și constă din trei niveluri diferite. Regionalele decid cine va ajunge în Masters. Există mai multe etape până la Masters și doar cei mai buni jucători se vor califica la nivelul Campionilor.

În 2021, finala a fost găzduită de Berlin pe 12 decembrie. Echipa Gambit Esports a fost învinsă cu puțin de Acend. Acest lucru i-a făcut primii campioni Valorant esport din lume. Deoarece VCT este atât de nou, poate părea dificil pentru fanii de pariuri Valorant să prezică potențialii câștigători. Cu toate acestea, dacă pariorii își fac timp să cerceteze cele mai bune echipe, această sarcină va fi mult mai ușoară.

Retrăind momente iconice

Cel mai bun mod de a analiza jucătorii profesioniști este urmărirea celor mai memorabile meciuri ale acestora. Acest lucru a fost facilitat de Aim Lab, partenerul oficial de instruire pentru VCT. Este disponibil pentru descărcare de pe Steam. Cu Aim Lab, jucătorii își pot exersa abilitățile Valorant și își pot verifica statisticile de joc.

Șapte sarcini noi au fost lansate recent. Ele se bazează pe momente emblematice din ultimul Valorant Champions Tour 2021. Jucătorii amatori pot vedea cât de bine se situează în comparație cu profesioniștii. Aceste sarcini ajută oamenii și atunci când vine vorba de pariuri online Valorant. Ei arată care campioni au șansa de a se descurca bine la turneul de anul viitor. În consecință, utilizatorii Aim Lab ar putea să prezică mai bine pe cine să parieze.

O nouă perspectivă

Pariurile sportive și numărul de spectatori sunt foarte diferite de participarea reală. Este ușor să subapreciezi presiunea absolută la care se află jucătorii profesioniști. Noua lansare de pe Aim Lab oferă publicului larg o nouă perspectivă punându-le în pielea campionilor. Au fost alese șapte momente deosebit de puternice. Există, de asemenea, o sarcină exclusivă bazată pe ritm disponibilă. Folosește imnul oficial al VCT, „Die For You” de Grabbitz.

Principalul atracție al noii lansări pentru fanii pariurilor pe sporturi este faptul că îi va prezenta unora dintre cei mai puternici concurenți de acolo. Ei pot intra în pielea jucătorului Lakai în timpul jocului lor 1v2 pe Ascent. Pe harta Icebox, Hiko reușește să înfrunte cu succes trei inamici. Această hartă este, de asemenea, locul în care TenZ și-a prezentat tehnica impecabilă de a învinge inamicii. Într-un alt moment Aim Lab, Asuna trimite rapid cinci rivali pe harta Bind. Există, de asemenea, un moment epic 1v4 de la Derke la experiență. Jucătorii profesioniști Heat și Deffo reușesc ambii fapte îndrăznețe în timpul meciurilor Ace.

Toate aceste momente combinate îi vor învăța pe pasionații de pariuri online ce să caute la un campion. În Valorant, nu contează doar scorul general. Atingerea neașteptată într-un mod rapid și incitant este, de asemenea, importantă.

Un nou tip de jucător de noroc

Apariția esporturilor a schimbat industria pariurilor în mai multe moduri. A fost creată o nouă generație de jucători de noroc. Acești oameni vor fi fost suficient de tineri pentru a juca jocuri video la o vârstă fragedă. Prin urmare, aceștia au un nivel valoros de expertiză care îi va ajuta să-i ghideze pentru a face un pariu câștigător. Uneori, sfaturile de pariuri pe sporturi pot fi strălucite din experiență.

Este obișnuit ca jucătorii de sport tradițional să urmărească pur și simplu meciuri. Făcând acest lucru, le oferă o idee despre ce jucători să aibă grijă. Cu toate acestea, mediul jocurilor video este mai unic. Practic oricine poate juca Valoran. Chiar dacă nu sunt foarte pricepuți, experiența le oferă totuși o perspectivă asupra jucătorilor profesioniști. Sperăm că acest lucru le va oferi un avantaj atunci când vine vorba de a face un pariu.

Cât de utilă este noua lansare?

Dacă jucătorii încearcă să analizeze avantajele și dezavantajele pariurilor pe un anumit jucător, atunci noua versiune de la Aim Lab va avea o utilitate limitată. Acest lucru se datorează faptului că arată doar bucăți de aptitudinile lor. În schimb, este mai bine pentru pariori să urmărească un meci întreg. Acest lucru îi va ajuta să obțină o imagine de ansamblu mult mai detaliată a fiecărui campion în parte.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri