Știri

February 16, 2024

Viitorii Twisted Fate Nerfs și alte modificări în patch-ul 14.4 din League of Legends

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Dezvoltatorii Riot Games au anunțat modificări suplimentare care vor fi implementate în Patch-ul 14.4, vizând în mod special campionul Twisted Fate.

Viitorii Twisted Fate Nerfs și alte modificări în patch-ul 14.4 din League of Legends

Twisted Fate Nerfs

Twisted Fate, un mag popular din League of Legends, urmează să primească nerf semnificative. Modificările, publicate de Spideraxe pe 15 februarie, includ o reducere a creșterii vitezei de atac de la trei procente la 2,5 la sută. Raportul AP pe cardul Albastru al lui Twisted Fate va fi, de asemenea, redus de la 115 la sută la 100 la sută. În plus, raportul AP asupra capacității sale E va fi redus de la 50 la sută la 40 la sută.

Motivul pentru Nerfs

Nerfurile viitoare ale Twisted Fate nu sunt o surpriză pentru jucătorii obișnuiți din Liga. Pe banda de mijloc, Twisted Fate se mândrește în prezent cu o rată de câștig de 51,91% în rândurile Emerald+, conform U.GG. Cu toate acestea, el nu este campionul cel mai performant în acest rol. În mod surprinzător, Twisted Fate domină pe banda de sus și AD are roluri, făcându-l probabil cea mai puternică alegere din patch-ul actual.

Alte modificări în Patch-ul 14.4

Patch-ul 14.4 va aduce o serie de modificări League of Legends. Pe lângă nerfii Twisted Fate, alți campioni precum Lulu, Aurelion Sol, Renekton și Volibear vor primi atât avantaje, cât și nerf. Diverse articole și sisteme, în special articolele de asistență, vor suferi, de asemenea, modificări minore.

Impact asupra Cozii Solo

Modificările viitoare din Patch-ul 14.4 sunt de așteptat să aibă un impact semnificativ asupra cozii solo. Jucătorii vor avea ocazia să experimenteze aceste schimbări atunci când actualizarea va fi lansată joi, 22 februarie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri