Știri

February 14, 2024

Ultima epocă: microtranzacții și joc corect

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, un RPG de acțiune, poate să nu fie clasificat ca un titlu de serviciu live, dar este important să înțelegem dacă include sau nu microtranzacții.

Ultima epocă: microtranzacții și joc corect

Există microtranzacții în Last Epoch?

Last Epoch are un preț de 34,99 USD pe Steam și include microtranzacții. Jucătorii au opțiunea de a schimba bani reali pentru o monedă din joc numită Epoch Points, care poate fi folosită pentru a achiziționa produse cosmetice din magazinul din joc.

Dezvoltatorul Eleventh Hour Games oferă în prezent pachete diferite de puncte Epoch pentru cumpărare pe Steam. Aceste pachete variază de la 50 de puncte Epoch pentru 4,99 USD până la 200 de puncte Epoch la 19,99 USD, cu articole suplimentare incluse în pachetele mai scumpe.

Eleventh Hour Games a asigurat jucătorii că nu vor exista elemente de plată pentru câștig în Last Epoch. Jocul nu va oferi niciodată avantaje de joc prin achiziții cu bani reali. Toate articolele disponibile pentru cumpărare vor fi pur cosmetice.

Perspectiva dezvoltatorului

Directorul jocului, Judd Cobler, a explicat includerea microtranzacțiilor într-o postare pe forum în mai 2023. El a afirmat că prețul de 35 USD nu a fost intenționat să fie singura sursă de venit pentru Last Epoch. Studioul are nevoie de alte căi pentru a genera venituri și pentru a acoperi costurile de dezvoltare. De asemenea, Cobler a recunoscut greșelile făcute în timpul perioadei de acces timpuriu a jocului în gestionarea microtranzacțiilor.

Ajustări și feedback

În urma feedbackului de la fani, Eleventh Hour Games a făcut ajustări la rata de conversie între Epoch Points și USD. Acum, 10 Epoch Points echivalează cu un dolar, iar prețurile produselor cosmetice au fost reduse. În plus, toate articolele din magazin sunt vândute în trepte de 50 de puncte, asigurându-se că jucătorii cheltuiesc doar suma de care au nevoie.

În concluzie, Last Epoch prezintă microtranzacții sub formă de Puncte Epoch, care pot fi achiziționate cu bani reali. Cu toate acestea, aceste microtranzacții sunt limitate doar la articole cosmetice, iar jocul nu oferă niciun avantaj de joc prin achiziții cu bani reali. Dezvoltatorul a ținut cont de feedback și a făcut ajustări pentru a asigura o experiență corectă și echilibrată pentru toți jucătorii.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri