Știri

February 14, 2024

Ultima epocă: explorează Eterra cu prietenii în acest joc captivant Dungeon-Crawler

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch este un joc captivant de dungeon-crawler, plasat în lumea fermecătoare Eterra. Jucătorii se lansează în aventuri palpitante, înfruntând inamici în diferite perioade de timp. Deși jocul poate fi savurat solo, strălucește cu adevărat atunci când este jucat cu o grupă de prieteni.

Ultima epocă: explorează Eterra cu prietenii în acest joc captivant Dungeon-Crawler

Dimensiunea maximă a petrecerii

În Last Epoch, poți forma un grup de până la patru jucători. Aceasta înseamnă că poți aduce cu tine alți trei aventurieri în timp ce explorezi lumea vastă și captivantă a Eterra. Invitând pe alții la petrecerea dvs., aceștia se vor alătura instanței dvs. active, permițându-vă să deschideți portaluri și să călătoriți împreună.

Crearea unei petreceri

Pentru a crea o petrecere în Last Epoch, pur și simplu apăsați tasta „H” pentru a deschide panoul social. De acolo, poți trimite invitații altor jucători online sau prieteni de pe lista ta. Este important de reținut că adăugarea de jucători în grupul tău crește sănătatea și daunele inamicilor, oferind o provocare mai mare pentru grupul tău. Cu toate acestea, toți jucătorii din grup primesc aceeași experiență pentru a învinge inamicii din apropiere, ceea ce îl face o modalitate excelentă de a crește nivelul.

Moduri multiplayer

Last Epoch oferă patru moduri multiplayer interactive. Pe lângă petreceri, jucătorii se pot angaja în tranzacții la Bazar, pot participa la bătălii PvP sau pur și simplu se pot relaxa și socializa în zonele publice. Fiecare mod oferă o experiență multiplayer unică, adăugând profunzime și varietate jocului.

Îmbunătățiri multiplayer

Multiplayerul online a fost lansat inițial în formă beta în martie 2023 și de atunci a suferit îmbunătățiri semnificative, ducând la actualizarea majoră 1.0 din februarie 2024. Este esențial să vă asigurați că toți jucătorii pe care doriți să-i invitați sunt în același mod, cum ar fi modul hardcore. , pentru a asigura compatibilitatea.

Pentru informații mai detaliate despre funcțiile multiplayer, inclusiv restricțiile pentru petreceri și alte detalii importante, Eleventh Hour Games a oferit o postare cuprinzătoare pe blog pe pagina web oficială a Last Epoch. Vizitați site-ul web pentru a afla mai multe și pentru a vă îmbunătăți experiența multiplayer.

Bucurați-vă de aventurile palpitante din Last Epoch împreună cu prietenii dvs. și cuceriți provocările care vă așteaptă în lumea Eterra!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri