Știri

February 13, 2024

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest în Enshrouded

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

În jocul Enshrouded, explorarea joacă un rol important în călătoria ta. Una dintre misiunile interesante care implică vânătoarea de comori este misiunea Raportul construcției podului.

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest în Enshrouded

Începând misiunea

The Carpenter, un personaj important în joc, vă oferă un pont valoros. El dezvăluie că a ascuns un cufăr de comori în interiorul unui pod și vă oferă toate instrucțiunile necesare pentru a-l recupera. Deși aceste instrucțiuni pot părea inițial clare, ele pot induce în eroare odată ce ajungi la pod.

Pași pentru a finaliza misiunea

Finalizarea misiunii secundare a Raportului de construcție a podului în Enshrouded este atât plină de satisfacții, cât și relativ rapidă. Urmați acești pași pentru a finaliza cu succes misiunea:

  1. Mergeți la Podul Braelyn urmând cursorul de locație a misiunii de pe hartă.
  2. La pășirea pe pod, veți primi o notificare care indică faptul că cufărul de comori se află dedesubt. Cufărul este ascuns în fundațiile podului.
  3. Sari direct către indicația de locație și alunecă la pământ lângă stâlp. Rețineți că solicitarea poate apărea mai sus decât locația dvs. actuală, dar puteți ignora această discrepanță.
  4. Înconjurați stâlpul cel mai apropiat de prompt, care este cel mai apropiat stâlp de Turn.
  5. Pe cealaltă parte a stâlpului, veți găsi moloz. Folosește-ți târnăcoapele pentru a săpa printre dărâmături și a descoperi cufărul ascuns.

Recompense

Prin localizarea și deschiderea cu succes a cufărului de comori, puteți solicita diverse recompense. Aceste recompense pot include arme rare, epice sau legendare, precum și puncte de experiență pentru finalizarea misiunii secundare.

Nu ratați misiunea secundară a Raportului de construcție a podului în Enshrouded. Este o aventură utilă, care oferă recompense valoroase și o oportunitate de a-ți testa abilitățile de vânătoare de comori!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri