Știri

November 8, 2023

The Legend of Zelda: Live-Action Adaptation provoacă speculații

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Nintendo a anunțat că dezvoltă o adaptare live-action a popularei sale francize de jocuri video, The Legend of Zelda. Proiectul este co-finanțat de Sony Pictures și va fi regizat de Wes Ball, cunoscut pentru munca sa la trilogia „Maze Runner”. Această știre incitantă a stârnit speculații cu privire la cine va fi ales în rolul personajului iconic, Link.

The Legend of Zelda: Live-Action Adaptation provoacă speculații

Căutarea originală

Jocul inițial Zelda din 1986 prezenta o căutare simplă în care jucătorul îl controla pe Link, un erou cu păr blond, într-o misiune de a o salva pe Prințesa Zelda de Prințul Întunecat Ganon. Link a explorat regatul Hyrule, a adunat comori și, în cele din urmă, a restaurat Triforța în mâinile binelui. Această poveste clasică a pus bazele iubitei francize.

Aventuri în evoluție

De-a lungul anilor, seria Legend of Zelda a evoluat, fiecare nouă parte oferind un gameplay mai expansiv și mai captivant. Cel mai recent joc, „The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, lansat în 2017, a introdus jucătorii în vasta lume Hyrule, permițându-le să exploreze liber și să se îmbarce în misiuni epice. Continuarea sa, „Tears of the Kingdom”, a extins și mai mult tradiția francizei și a captivat fanii.

Revitalizarea francizei

Succesul recentelor jocuri Zelda a reaprins interesul pentru franciză și a stârnit discuții despre posibilitatea unei adaptări live-action. Fanii și chiar celebritățile, precum starul „Euphoria”, Hunter Schafer, și-au exprimat dorința de a fi implicați într-un film Zelda. Cu Nintendo acum angajată în proiect, este doar o chestiune de timp până când publicul întâlnește versiunea live-action a Link.

Posibilitati de casting

Pe măsură ce proiectul avansează, au început speculațiile cu privire la alegerile de casting pentru film. Va trage Wes Ball din colaborările sale anterioare, cum ar fi actorii din franciza „Maze Runner”? L-am putea vedea pe Thomas Brodie-Sangster preluând rolul lui Link? Alternativ, dacă povestea explorează un arc Dark Link, poate exista o oportunitate pentru un duel Jacob Tremblay contra Jacob Tremblay. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar fanii așteaptă cu nerăbdare anunțul distribuției.

Concluzie

Călătoria lui Legend of Zelda pe marele ecran este o perspectivă incitantă pentru fanii îndrăgitei francize de jocuri video. Cu Nintendo, Sony Pictures și Wes Ball la bord, adaptarea live-action va surprinde cu siguranță magia și aventura care au făcut jocurile atât de populare. Pe măsură ce anticipăm cu nerăbdare lansarea filmului, nu putem să nu ne întrebăm cine va fi ales să aducă la viață personajul iconic al lui Link. Rămâneți la curent pentru mai multe actualizări și pregătiți-vă pentru a porni într-o nouă aventură în lumea Hyrule.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri