Știri

May 5, 2022

Team Liquid - Echipa de învins în Esports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team Liquid cu siguranță va flexa mai mult mușchii în încercarea de a-și afirma poziția de cea mai de succes echipă de eSports. De când au apărut pariurile online eSports, aceasta a fost una dintre cele mai bune echipe de eSport pe care să pariezi. Cu cele mai bune facilități din clasă și un bazin bogat de talente, nu există nicio îndoială că dominația Team Liquid esport este aici pentru a rămâne.

Team Liquid - Echipa de învins în Esports

Dacă pare o idee în calitate de parior de eSports, iată tot ce trebuie să știți despre Team Liquid și la ce să vă așteptați de la campionii din 2022. Dar mai întâi, puțină istorie despre Team Liquid.

De la începuturi umile la glorie

Team Liquid a fost fondată în anul 2000 de jucătorul profesionist StarCraft: Brood War, Victor „Nazgul” Goossens, care este actualul CEO și coproprietar, împreună cu Steven „LiQuiD112” Arhancet și aXiomatic. A început ca o echipă StarCraft II: Wings of Liberty eSports, dar și-a extins rapid aripile în alte divizii.

Începând cu 2020, Forbes a enumerat Team Liquid drept a treia cea mai bogată echipă de eSports, cu o evaluare de 310 milioane USD și un venit estimat la 28 milioane USD. Deși este pe locul al treilea în lista celor mai valoroase ținute, Team Liquid deține recordul pentru cele mai mari câștiguri totale ale echipelor după ce a dominat competițiile de top din mai multe divizii.

Jocuri și turnee

Unul dintre avantajele pariorilor eSports care au Team Liquid în lista albă este faptul că are roasteri în mai multe divizii și participă la mai multe evenimente. La momentul redactării acestui articol, ținuta se mândrește cu 60 de sportivi profesioniști din campionat în 14 dintre cele mai mari jocuri video din lume.

În ce jocuri se află Team Liquid Favorites?

Dar la fel ca orice altă echipă, Team Liquid nu domină toate jocurile. Acestea fiind spuse, pariorii care îl vor adăuga pe lista lor preferată ar trebui să știe în ce titluri este cel mai bine ținuta.

Pariorii nu pot greși niciodată cu echipa Dota 2 a lui Team Liquid. Lista actuală reunește cinci dintre cei mai buni jucători Dota 2 din întreaga lume, sincronizându-i cu acea mașină perfectă. Pentru cei care iubesc pariurile online pe Dota 2, aceștia sunt băieții care să pună bani în considerare ținând cont de dominația Team Liquid de când a câștigat The International 2017. În ceea ce privește Dota 2, Team Liquid urmărește premiul cel mai mare, The International XI, dar bineînțeles , există o mulțime de alte evenimente în care echipa este implicată chiar acum.

O altă arenă în care Team Liquid este dominantă este League of Legends. Echipa se mândrește cu patru titluri LCS și, deși forma sa a scăzut recent, Team Liquid este cu un pas înainte în ceea ce privește achiziția de talente. Recent, greutatea grea LoL Gabriël „Bwipo” Rau a fost înrolată. Belgianul aduce o mulțime de experiență online în arena de luptă. Deja, există mai multe turnee LoL la care Team Liquid participă, dar cele mai importante momente vor fi în timpul Campionatului LCS și, în cele din urmă, a Campionatului Mondial LoL 2022.

Nu există nicio îndoială că Valorant are o caracteristică promițătoare, deoarece jocul video FPS continuă să urce în rânduri. Team Liquid a asamblat rapid o listă când Valorant a intrat pe scena eSports. Astăzi, este printre cele mai bune echipe pe care să pariezi când vine vorba de Valorant pe scena eSports. Așteptați-vă ca Team Liquid să înfrunte greutățile grele în turneele de sport Valorant, inclusiv mult așteptatul Valorant Champions 2022.

Alte jocuri în care Team Liquid are liste formidabile includ Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft, Apex legends și Fortnite.

Pariați pe Team Liquid? Iată sfaturile

La fel ca pariurile sportive tradiționale, există câteva strategii pentru a crește șansele de a câștiga site-uri de pariuri esport și magazine de pariuri.

Cea mai importantă strategie este să urmărești echipele și turneele în curs și viitoare. În acest caz, este esențial să fii la curent cu toate activitățile din tabăra Team Liquid. Ar putea fi cele mai noi adăugări la liste, forma actuală a jucătorilor, cap la cap etc. Acordați întotdeauna atenție formei actuale a echipei și nu exploatărilor anterioare. Din fericire, Team Liquid are o comunitate activă, așa că pariorii pot fi mereu la curent cu evenimentele recente, de la rezultate la transferuri.

De asemenea, este esențial să alegi jocul pe care să pariezi cu înțelepciune. Mulți jucători tind să cadă pe orice joc. Experții îi sfătuiesc pe pariori să parieze pe eSporturi cu care sunt familiarizați. Ar trebui să înțeleagă totul despre acel joc, de la jocul și regulile sale până la piețele de pariuri și cote.

Asta este, oameni buni, o scurtă prezentare a la ce să vă așteptați de la Team Liquid ca parior. Ei bine, din toate indicațiile, Team Liquid este una dintre echipele de urmărit, deși nu în toate diviziile. Este printre cele mai bune echipe de eSports din Dota 2, CS: GO, Valorant, League of Legends și Rainbow Six Siege. Dar, deși Team Liquid este un câine de top, este important să verificați ce spun sfaturile de pariuri eSport despre asta.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri