Știri

February 14, 2024

Stăpânește comerțul cu opiu de lotus albastru cu craniu și oase

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Blue Lotus Opium este o marfă valoroasă în jocul Skull and Bones, oferind atât câștig financiar, cât și Infamie. Dacă doriți să începeți să profitați de pe urma acestei tranzacții, iată ce trebuie să știți.

Stăpânește comerțul cu opiu de lotus albastru cu craniu și oase

Obținerea Blue Lotus Opium

Pentru a obține Blue Lotus Opium în Skull and Bones, va trebui să-l faci singur. În primul rând, trebuie să deblocați Laboratorul de la cârmă din Telok Penjarah. Acest lucru se poate face prin atingerea unui anumit rang Infamy și completând o parte din misiunea principală a lui Spurlock. Odată deblocat, puteți achiziționa Poppy de la Rețeaua de aprovizionare.

Fabricarea opiumului de lotus albastru

Odată ce ați obținut Poppy, aduceți-l la Laboratorul de la Ascunzătoarea Contrabandistului din Telok Penjarah. Oferă muncitorilor macul și, pentru o mică taxă, ei vor crea Blue Lotus Opium. Fabricarea fiecărui lot durează 15 secunde.

Folosind Blue Lotus Opium

Blue Lotus Opium poate fi vândut prin Registrul comenzilor pentru bucăți de opt. Activați o comandă pentru Blue Lotus Opium în Registrul comenzilor și livrați transportul complet cumpărătorului. Fii pregătit să-ți aperi mărfurile împotriva navelor necinstite care ar putea încerca să le fure.

Amintiți-vă, comerțul cu Blue Lotus Opium în Skull and Bones poate fi profitabil, dar vine și cu riscuri. Planificați-vă strategia cu înțelepciune și culegeți roadele.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri