Știri

February 16, 2024

Spacial Rend vs. Roar of Time: Comparația efectelor de aventură Pokémon Go

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Indiferent dacă ați aflat despre aceste mișcări din jocurile Pokemon anterioare sau dacă le-ați prezentat în Pokémon Go datorită lor Go Tour: Adventure Effects, Spacial Rend și Roar of Time sunt instrumente puternice pentru Pokémon Legendar. Dar ce mișcare ar trebui să alegeți dacă aveți opțiunea?

Spacial Rend vs. Roar of Time: Comparația efectelor de aventură Pokémon Go

Spacial Rend vs. Roar of Time: Efectele de aventură Pokémon Go comparate și explicate

Randament spațial:

  • Cost: 5.000 Stardust și cinci Palkia Candy
  • Efect: Distorsionează spațiul timp de 10 minute pentru a crește zona de întâlnire pentru Pokémon sălbatic.
  • Battle Trainer: 95 Power Dragon-type Charged Attack
  • Gym and Raid Battles: 160 Power Dragon-type Charged Attack

vuiet de timp:

  • Cost: 5.000 Stardust și cinci Dialga Candy
  • Efect: Distorsionează timpul timp de șase minute, permițând jucătorilor să întrerupă temporizatoarele pentru articole precum Tămâie, Tămâie zilnică de aventură, Ouă norocoase și Bucăți de stele. Poate fi stivuit timp de două ore o dată, până la 24 de ore, folosind mai mult Stardust și Dialga Candy.
  • Battle Trainer: 150 Power Dragon-type Charged Attack
  • Gym and Raid Battles: 160 Power Dragon-type Charged Attack

În timp ce Spacial Rend și Roar of Time sunt mișcări exclusive cunoscute doar de Palkia și, respectiv, Dialga, nu trebuie să te limitezi la doar una - cel puțin atunci când vine vorba de a avea un Pokémon care le cunoaște.

Iată diferențele de bază dintre cele două comparate direct, astfel încât să știi exact în ce te bagi. Amintiți-vă, cel puțin în timpul Go Tour: Sinnoh, aproape că puteți garanta o întâlnire cu un Origin Forme Dialga sau Origin Forme Palkia care își cunoaște mișcarea semnătură dacă alegeți calea potrivită pentru cercetarea specială a evenimentului.

Este Spacial Rend mai bun în Pokémon Go?

Spacial Rend este mișcarea pe care ar trebui să o alegeți dacă încercați să profitați la maximum de evenimente specifice întâlnirii sau să faceți ceva de genul Shiny hunting.

Gama extinsă de întâlnire este utilă în termeni mai generali, deoarece vă ajută să găsiți mai mulți Pokémon fără a fi nevoie să munciți la fel de mult. Pentru evenimente precum Ziua Comunității, acest lucru vă va permite să obțineți mai multe întâlniri în intervalul de timp limitat pe măsură ce trimiteți spam la Poké Balls - și, de asemenea, este mai probabil să găsiți un Shiny, deoarece veți trece prin întâlniri mai unice. De asemenea, ar putea oferi ușurare jucătorilor din mediul rural care se luptă să găsească întâlniri în anumite zone din jurul unde locuiesc.

În luptă, tastarea Dragon/Water a lui Palkia îi oferă un avantaj față de Dialga când vine vorba de utilitate în potrivirile de tip, dar Spacial Rend provoacă mai puține daune decât Roar of Time. Acesta este un compromis cu care va trebui să faceți față atunci când faceți un set de mișcări, deoarece degradarea daunelor de la ceva precum Draco Meteor vă permite să puneți mai multă presiune pe scuturi.

Roar of Time este mai bun în Pokémon Go

Roar of Time este instrumentul suprem de măcinat dacă sunteți bun la planificarea când să folosiți articole precum Ouăle norocoase și Tămâia pentru a spori XP sau Stardust pe care îl obțineți. Dacă treceți la timp lucrurile în mod corespunzător, vă puteți extinde extravaganțele de evoluție Lucky Egg sau Stardust măcinați timp de două ore la un moment dat, făcând mai ușor ca niciodată să faceți lucrurile fără a utiliza mai multe articole.

Aceasta este, de asemenea, o șansă excelentă de a extinde cu ușurință Daily Adventure Incense, permițându-vă să vânați întâlniri rare prezentate în mecanicul zilnic. Dacă nu ați reușit să prindeți Galarian Articuno, Galarian Zapdos sau Galarian Moltres, acest efect de aventură s-ar putea să devină noul tău cel mai bun prieten, pe măsură ce vei continua să-i urmărești.

Dialga ar putea fi puțin mai situațional în bătălii, dar Roar of Time este o actualizare la orice set de mișcări pe care îl puteți atribui de tip Dragon/Steel. Face o gaură în aproape orice ai pus în fața ei în timp ce lovești în schimb.

Verdict

Spacial Rend este mai bun dacă sunteți în căutarea mai multor întâlniri, iar Roar of Time oferă mai multă utilitate dacă sunteți gata să măcinați XP sau doriți să profitați de elemente precum Tămâie. Ele oferă beneficii comparabile în luptă, așa că decizia ta se poate baza în întregime pe Efectele de aventură sau pe legendarul de tip Dragon pe care îl preferi.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri