Știri

November 15, 2023

Snoop Dogg se extinde în tehnologie cu jocurile Death Row: diversificarea jocurilor și împuternicirea creatorilor

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Rapperul Snoop Dogg, cunoscut pentru cariera sa muzicală de succes, și-a extins afacerile în lumea tehnologiei. Alături de fiul său, Cordell Broadus, Snoop a anunțat lansarea Death Row Games, un studio de jocuri axat pe oferirea de oportunități pentru diverși creatori și extinderea narațiunii din jurul jocurilor.

Snoop Dogg se extinde în tehnologie cu jocurile Death Row: diversificarea jocurilor și împuternicirea creatorilor

Diversificarea portofoliului de afaceri

Snoop Dogg a construit un portofoliu divers de afaceri de-a lungul anilor, cu numeroase proiecte de succes. Săptămâna aceasta, a adăugat încă o pană la șapcă, intrând în industria tehnologiei. Death Row Games își propune să creeze un spațiu pentru diverși creatori în ecosistemul jocurilor și să contribuie la procesul de luare a deciziilor din industrie.

Unreal Engine 5: Fundamentul jocurilor Death Row

Death Row Games se bazează pe Unreal Engine 5 (UE5) de la Epic Games, o platformă bazată pe comunitate care permite creatorilor să dezvolte conținut folosind cod open-source. Codul versatil permite crearea de jocuri care sunt funcționale pe diverse console, inclusiv Xbox, Playstation, PC și dispozitive VR. Epic Games percepe o taxă de redevențe de 5% pentru dezvoltatorii care își vând conținutul prin intermediul platformei.

Implicarea lui Snoop Dogg în jocuri

Snoop Dogg este implicat în industria jocurilor de noroc de ceva timp. El a făcut parte din colectivul de jocuri esports FaZe Clan și a avut chiar un skin personalizat în jocuri populare precum Call of Duty și Call of Duty: Modern Warfare. În 2019, a lansat Gangsta Gaming League, propria sa serie de turnee de esports. În plus, Snoop a lansat o colecție exclusivă NFT intitulată „A Journey with the Dogg” în 2021.

Snoop's Business Ventures

Death Row Games se alătură listei extinse de afaceri a lui Snoop Dogg, care au o valoare netă estimată la 160 de milioane de dolari. Unele dintre întreprinderile sale notabile includ o linie de produse pentru animale de companie, o firmă de capital de risc numită Casa Verde Capital, marca de canabis Leafs by Snoop, Snoopadelic Films, linia de gin Indoggo și multe altele.

Viitorul jocurilor Death Row

Deși rămâne incert dacă Snoop va susține un concert Fortnite precum Travis Scott, el și-a pus deja amprenta în metaversul jocurilor. Snoop a găzduit o performanță virtuală și a lansat NFT-uri personalizate pentru fani în metaverse de jocuri The Sandbox în 2021. Cu Death Row Games, Snoop și fiul său își propun să creeze o platformă care să prezinte cultura și poveștile diverșilor creatori, în special ale celor din comunitățile defavorizate.

În concluzie, incursiunea lui Snoop Dogg în lumea tehnologiei cu Death Row Games marchează o altă piatră de hotar în cariera sa de succes. Oferind oportunități pentru diverși creatori și contribuind la procesul de luare a deciziilor din industria jocurilor de noroc, Snoop își propune să extindă narațiunea în jurul jocurilor și să prezinte cultura comunităților deservite.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri