Știri

October 29, 2023

Ringmaster: Noul erou Dota a fost dezvăluit la TI12

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valve a anunțat oficial sosirea unui nou erou Dota, Ringmaster, la TI12. Deși detaliile sunt limitate în acest moment, se așteaptă să fie dezvăluite mai multe informații în următoarele luni.

Ringmaster: Noul erou Dota a fost dezvăluit la TI12

Ringmaster - Noul erou

Într-un videoclip lansat chiar înainte de Marea Finală a TI12, Valve a confirmat că Ringmaster va fi lansat la începutul anului 2024. Videoclipul îl prezenta pe Axe într-o pădure înfricoșătoare cu tematică de circ, urmărind un furiș mecanic din junglă de circ. Acest lucru a dus la speculații că noul erou ar putea avea un element capcană. În cele din urmă, Axe a fost atras într-un joc Test Your Strength și ucis rapid de Ringmaster care ieșea dintr-o structură asemănătoare Iron Maiden.

Rolul noului erou Dota

Imaginea promoțională pentru Ringmaster prezintă o temă de circ și batjocorește câțiva eroi, inclusiv Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana și Keeper of the Light. Deși acest lucru nu oferă multe indicii, sugerează că Ringmaster va fi probabil un erou corp la corp, posibil cu brațe mecanice extensibile. Având în vedere că eroul anterior, Muerta, era un purtător de informații la distanță, fanii Dota pot anticipa un nou erou corp la corp.

Valve are planuri interesante pregătite pentru fanii Dota în anul viitor și doar timpul va dezvălui amploarea completă a schimbărilor.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri