Știri

February 13, 2024

Reelaborarea cadoului lui Delibird: Transformarea într-un Pokémon de sprijin

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Delibird, mascota magazinelor Delibird Presents din regiunea Paldea, a câștigat popularitate în Pokémon Scarlet și Violet. Cu toate acestea, în ciuda naturii sale drăguțe și generoase, Delibird nu are viabilitate pe câmpul de luptă. Cu statistici slabe și abilități nedorite, mișcarea semnătură a lui Delibird, Prezent, este cel mai mare dezavantaj al său.

Reelaborarea cadoului lui Delibird: Transformarea într-un Pokémon de sprijin

Problema cu prezentul

Prezent este o mișcare bazată pe RNG care poate fie vindeca, fie poate deteriora ținta. Într-o luptă în care scopul este de a elimina adversarii, folosirea unei mișcări care ar putea să-i vindece este contraproductivă. În plus, puterea de bază a lui Present depinde și de RNG, cu cea mai mare șansă de a avea o putere de bază scăzută de 40. Acest lucru face ca Present să fie o mișcare ineficientă în general.

Potențialul unei reluări

Interesant este că Delibird împărtășește capacitatea de a vindeca sau de a face daune cu Pollen Puff, o mișcare foarte eficientă în jocul competitiv. Spre deosebire de Prezent, Pollen Puff vindecă întotdeauna aliații și dăunează adversarilor cu o putere de bază de 90. Această sugestie de reluare a lui AndyLaVGC pe X (fostul Twitter) propune ca Prezentul Delibird să funcționeze similar cu Pollen Puff.

Transformarea Delibird într-un Pokémon de sprijin

Dacă Prezentul ar fi reelaborat pentru a-i vindeca pe aliați, Delibird ar putea deveni un Pokémon de sprijin valoros. Combinat cu alte mișcări precum Icy Wind, Tailwind, Fake Out și Haze, Delibird ar putea excela în a-și susține echipa, mai degrabă decât a fi o forță ofensivă. Cu toate acestea, statisticile sale slabe defensive i-ar limita în continuare potențialul. Delibird și-ar putea găsi un loc într-o echipă cu tematică de zăpadă cu Aurora Veil sau poate beneficia de o evoluție și de utilizarea lui Eviolite.

Logica din spatele relucrarii

Reelaborarea propusă a prezentului se aliniază cu conceptul de a oferi cadouri bune aliaților și cadouri mai puțin dorite inamicilor. Această logică ar fi trebuit implementată atunci când au fost introduse bătălii duble în Gena III. Din păcate, Delibird este încă împovărat cu o mișcare de semnătură slabă, abilități nedorite și statistici slabe. Se speră că Delibird va primi avantaje în viitor pentru a-și îmbunătăți viabilitatea și utilitatea.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri