Știri

February 14, 2024

Rămâneți informat: Stare și actualizări ale ultimului server Epoch

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, popularul joc online, este programat să părăsească accesul anticipat și să aibă o lansare completă pe 21 februarie. Pe măsură ce jocul se pregătește pentru lansarea sa completă, va exista întreținere planificată și posibile perioade de nefuncționare a serverului. Dacă doriți să fiți la curent cu starea serverului și să raportați orice probleme, iată ce trebuie să știți.

Rămâneți informat: Stare și actualizări ale ultimului server Epoch

Timp de nefuncţionare a serverului planificat

Înainte de lansarea completă pe 21 februarie, Last Epoch va experimenta un timp de nefuncționare planificat al serverului pe 14 februarie, de la 8:00 la 10:00 CT. În acest timp, jocul nu va fi accesibil. Cu toate acestea, odată ce perioada planificată se încheie, versiunea cu acces anticipat a jocului va reveni.

Actualizări de stare a serverului

Pentru a verifica starea serverelor Last Epoch, cel mai bun mod este să folosiți platformele de social media. Puteți urmări contul oficial X (fostul Twitter) sau vă puteți alătura canalului oficial Discord pentru a primi cele mai recente actualizări. Dezvoltatorii vor anunța orice timp de întreținere planificat prin aceste platforme. Dacă există probleme care determină defectarea serverelor, aceste platforme vor fi primul loc în care se vor discuta problemele. Aceasta înseamnă că puteți afla rapid starea serverului.

Raportarea problemelor cu serverul

Dacă întâmpinați probleme cu serverul Last Epoch, platformele de socializare menționate mai sus sunt, de asemenea, cea mai bună modalitate de a raporta problemele și de a căuta asistență. Dacă întâmpinați probleme, dar comunitatea nu a raportat nicio problemă, este probabil ca problema să fie de partea dvs. Asigurați-vă că vă verificați propria conexiune și setările înainte de a raporta.

Rămâneți informat despre starea serverului Last Epoch și bucurați-vă de o experiență de joc fără probleme!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri