Știri

January 13, 2022

PSG.LGD de urmărit în pariurile Dota 2

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PSG.LGD este gata să devină următoarea cea mai bună echipă Dota 2 în pariurile online pe eSport, în urma exploiturilor lor la The International. Chiar dacă scena a fost dominată anterior de oameni ca Team Spirit, Team Secret și OG, ținuta din China va zgudui într-adevăr lucrurile puțin. Ca rezultat, va fi, de asemenea, în fruntea listei celor mai bune echipe Dota 2 pe care să pariezi.

PSG.LGD de urmărit în pariurile Dota 2

Pentru început, The International este cea mai importantă competiție de campionat mondial eSports pentru jocul video multiplayer online de luptă de la Valve, Dota 2. Deși există alte câteva turnee și competiții, The International este cel mai prestigios turneu și atrage cele mai bune echipe Dota 2 eSports din întreaga lume. 

Atunci când decide care este cea mai bună echipă Dota 2 eSports, The International joacă un rol crucial. Fiind cel mai competitiv turneu la nivel global, este de obicei un punct focal pariuri eSport site-uri.

PSG.LGD este o echipă profesionistă de eSports, specializată în Dota 2. Echipa a fost formată în urma fuziunii dintre ținuta originală, LGD Gaming, și Paris Saint-Germain FC (PSG). Formată oficial în 2018, echipa a ajuns rapid la faimă prin câștigarea Circuitului Dota Pro în sezonul 2017/18, câștigând o intrare la The International 2018. La acea vreme, PSG.LGD era nou în pariurile online Dota2, așa că mulți jucători nu au făcut-o. nu te concentra prea mult pe asta.

Dominație PSG.LGD la The International

Cunoscut și ca TI8, The International 2018 a fost primul eveniment major la care a participat PSG.LGD. În ciuda faptului că este un nou participant, PSG. Performanța LGD a fost excepțională. Echipa a depășit puterea Dota 2 Virtus.pro în sferturile de finală, câștigând 2:0 înainte de a merge în semifinale unde a întâlnit Team Liquid. 

În timp ce mulți pariori și-au pus banii pe Team Liquid, PSG.LGD i-a surprins pe mulți învingându-i pe veterani cu 2:0. În finală, însă, PSG.LGD a căzut în favoarea lui OG într-un duel fantastic de bo5 care s-a încheiat cu 3:2 în favoarea lui OG.

La The International 2019 (TI9), PSG.LGD a zguduit și scena eSports Dota 2 cu o performanță destul de mare. Echipa a învins Virtus.pro cu 2:0 în sferturi, iar Vici Gaming tot cu 2:0 în semifinale. Dar, în timp ce mulți pariori au mizat pe PSG.LGD în finală, echipa chineză de eSports a pierdut din nou în fața OG cu 1:2.

În 2020, The International a fost anulat, dar, judecând după forma lui PSG.LGD la acea vreme, era probabil să fie încă printre cei mai buni pretendenți la titlu. 

În 2021 The International, PSG.LGD a pierdut în fața Team Spirit într-una dintre cele mai bune finale Dota 2 bo5, unde PSG.LGD a pierdut pentru a treia oară în turneu. În thrillerul 3:2, totuși, PSG.LGD aproape a finalizat o revenire. A fost un eveniment remarcabil în scena de pariuri online live Dota 2, unde tabelele au continuat să se schimbe. Chiar și sfaturile de pariuri eSport la acea vreme erau extrem de inexacte.

Din toate indicațiile actuale, PSG.LGD va rămâne o forță de luat în seamă în Dota 2 eSports și, în consecință, în pariurile Dota 2. În ciuda faptului că nu a câștigat cel mai prestigios titlu din Dota 2, este pe drumul cel bun. Lista actuală pare promițătoare, așa că pasionații de pariuri Dota 2 ar trebui să aibă PSG.LGD în lista celor mai bune echipe pe care să parieze, nu numai la The International, ci și la toate celelalte evenimente la care participă echipa.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri