Știri

February 13, 2024

Prindeți forma încarnată a lui Enamorus în Pokémon Go: Lansarea strălucitoare, în curând!

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Când vine vorba de prinderea Pokémonului în Pokémon Go, nu există nimic mai bun decât să vânezi o formă strălucitoare și să o adaugi la colecția ta. Dar nu fiecare Pokémon din jocul mobil are o formă strălucitoare și s-ar putea să vă întrebați dacă puteți prinde una pentru Forma Încarnată Enamorus.

Prindeți forma încarnată a lui Enamorus în Pokémon Go: Lansarea strălucitoare, în curând!

Versiunea strălucitoare a lui Enamorus Incarnate Forme

Enamorus Incarnate Forme urmează să apară în timpul evenimentului Carnaval of Love din Pokémon Go. Cu toate acestea, nu are o formă lucioasă disponibilă în timpul acestui eveniment. Jucătorii care încearcă să-l provoace în timpul bătăliilor limitate Elite Raid nu vor avea șansa să prindă o versiune Shiny. Niantic, dezvoltatorul Pokémon Go, reține de obicei lansarea formei Shiny a unui Pokémon pentru un an sau doi, uneori chiar mai mult. Se așteaptă ca Enamorus Incarnate Forme să aibă o lansare Shiny într-un eveniment viitor.

Excepția pentru Pokémon Raid

În timp ce majoritatea Pokemonilor trebuie să aștepte ca forma lor Strălucitoare să fie lansată, unii Pokémon de raid special, cum ar fi Hisuian Decidueye, au avut o lansare Shiny în aceeași zi. Din păcate, Enamorus Incarnate Forme nu a reușit să ocolească această excepție. Este probabil ca Enamorus să aibă versiunea sa Shiny lansată data viitoare când apare în raiduri, în special în întâlnirile standard de cinci stele.

Prinderea formei încarnate de Enamorus

Dacă vrei să adaugi echipei tale Enamorus, un puternic tun de sticlă de tip Zână, evenimentul Carnival of Love este momentul să o faci. Aveți un timp limitat pentru a-l prinde în Elite Raids. Cu toate acestea, dacă preferați să așteptați până când devine mai disponibil pe scară largă, ar trebui să apară în raiduri de cinci stele în Pokémon Go. Similar altor Pokémon Raid de elită, cum ar fi Regidrago și Regieleki, nu este de așteptat ca Enamorus să aibă versiunea sa Shiny lansată în această a doua rundă de raiduri. Este probabil ca versiunea Shiny a lui Enamorus să fie lansată alături de un eveniment unic în viitor.

Concluzie

Pe scurt, Enamorus Incarnate Forme nu are o versiune Shiny disponibilă în timpul evenimentului Carnival of Love din Pokémon Go. Jucătorii vor trebui să aștepte un eveniment viitor pentru a-și prinde forma strălucitoare. Dacă doriți să adăugați Enamorus în echipa dvs., asigurați-vă că participați la Elite Raids în timpul evenimentului Carnival of Love sau așteptați lansarea lui în raiduri de cinci stele.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri