Știri

October 27, 2023

Pregătește-te pentru GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Versiunea beta online GranBlue Fantasy Versus Rising este o oportunitate pentru jucători de a testa noile modificări aduse personajelor și înaintea datei de lansare a Granblue Fantasy Versus Rising. Iată ce știm despre versiunea beta și cum puteți obține acces la joc devreme prin această încercare.

Pregătește-te pentru GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

A doua versiune beta pentru GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising se apropie de data lansării sale la sfârșitul lunii noiembrie. Cu toate acestea, jucătorii nu trebuie să aștepte până atunci pentru a juca jocul. A doua perioadă beta începe în curând, cu opțiuni mai extinse de jucat.

A doua versiune beta pentru GranBlue Fantasy Versus Rising va avea loc în perioada 9 noiembrie - 12 noiembrie. De data aceasta, versiunea beta va fi mai largă și va include chiar și jocul încrucișat. Jucătorii pot testa jocul pe PlayStation 4 și 5, precum și pe Steam. Vor fi deblocate 26 de personaje, permițând jucătorilor să încerce o parte mai mare din distribuție.

Pe lângă meciurile online, jucătorii vor avea acces și la modul de antrenament și la mini-jocuri din Grand Bruise Legends. Această versiune beta finală va oferi o oportunitate excelentă de a vă familiariza cu personajele înainte de lansarea completă.

Prima beta online GranBlue Fantasy versus Rising

Prima beta online GranBlue Fantasy Versus Rising a fost o versiune beta închisă, preînregistrarea fiind deschisă în iunie pe site-ul oficial. Beta a avut loc în perioada 28 iulie - 30 iulie, oferind jucătorilor șansa de a încerca noul titlu.

Dacă ești interesat să vezi cum se compară jocul cu gameplay-ul la nivel profesional, au existat deja turnee cu jucători profesioniști care concurează în versiunea beta deschisă. Aceste turnee oferă o privire asupra echilibrului jocului pentru joc competitiv.

GranBlue Fantasy Versus Rising este foarte așteptat ca o continuare a unuia dintre cele mai bune jocuri de luptă anime. Cu Arc System Works la cârmă, ne putem aștepta la un alt titlu fantastic din serie.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri