Știri

October 27, 2023

Pregătește-te pentru GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Versiunea beta online GranBlue Fantasy Versus Rising este o oportunitate pentru jucători de a testa noile modificări aduse personajelor și înaintea datei de lansare a Granblue Fantasy Versus Rising. Iată ce știm despre versiunea beta și cum puteți obține acces la joc devreme prin această încercare.

Pregătește-te pentru GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

A doua versiune beta pentru GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising se apropie de data lansării sale la sfârșitul lunii noiembrie. Cu toate acestea, jucătorii nu trebuie să aștepte până atunci pentru a juca jocul. A doua perioadă beta începe în curând, cu opțiuni mai extinse de jucat.

A doua versiune beta pentru GranBlue Fantasy Versus Rising va avea loc în perioada 9 noiembrie - 12 noiembrie. De data aceasta, versiunea beta va fi mai largă și va include chiar și jocul încrucișat. Jucătorii pot testa jocul pe PlayStation 4 și 5, precum și pe Steam. Vor fi deblocate 26 de personaje, permițând jucătorilor să încerce o parte mai mare din distribuție.

Pe lângă meciurile online, jucătorii vor avea acces și la modul de antrenament și la mini-jocuri din Grand Bruise Legends. Această versiune beta finală va oferi o oportunitate excelentă de a vă familiariza cu personajele înainte de lansarea completă.

Prima beta online GranBlue Fantasy versus Rising

Prima beta online GranBlue Fantasy Versus Rising a fost o versiune beta închisă, preînregistrarea fiind deschisă în iunie pe site-ul oficial. Beta a avut loc în perioada 28 iulie - 30 iulie, oferind jucătorilor șansa de a încerca noul titlu.

Dacă ești interesat să vezi cum se compară jocul cu gameplay-ul la nivel profesional, au existat deja turnee cu jucători profesioniști care concurează în versiunea beta deschisă. Aceste turnee oferă o privire asupra echilibrului jocului pentru joc competitiv.

GranBlue Fantasy Versus Rising este foarte așteptat ca o continuare a unuia dintre cele mai bune jocuri de luptă anime. Cu Arc System Works la cârmă, ne putem aștepta la un alt titlu fantastic din serie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri