Știri

October 31, 2023

Preîncărcarea MW3: dimensiunea descărcării, acces anticipat și multe altele

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Modern Warfare 3 este programat să fie lansat în doar zece zile, iar fanii francizei Call of Duty așteaptă cu nerăbdare jocul. Însă înainte de lansarea oficială, cei care au precomandat jocul vor avea ocazia să acceseze capitolul final al sagăi rebootate Modern Warfare. Dacă vă întrebați când puteți preîncărca MW3 și care va fi dimensiunea de descărcare, citiți mai departe.

Preîncărcarea MW3: dimensiunea descărcării, acces anticipat și multe altele

Preîncărcarea MW3

Dacă aveți acces anticipat la campanie, puteți începe să preîncărcați jocul de la 10:00 PT pe 1 noiembrie. Jocul se va debloca douăzeci și patru de ore mai târziu, la 10:00 PT pe 2 noiembrie. Odată deblocat, te vei putea cufunda în povestea crudă care are loc în Verdansk.

Dimensiune descărcare

Dimensiunea de descărcare a Modern Warfare 3 variază în funcție de platforma dvs. În medie, veți avea nevoie de aproximativ 150 GB de spațiu de stocare pentru a instala și a juca jocul. Aceasta include jocul de bază în sine și HQ-ul Call of Duty. Dacă aveți deja sediul COD, cerințele dvs. de descărcare și instalare vor fi reduse la jumătate. Este important de reținut că dimensiunea de descărcare poate diferi semnificativ între platforme și pentru actualizări și corecții.

Aveți suficient spațiu de stocare?

Înainte de a preîncărca MW3, asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare pe dispozitiv. Cu o dimensiune de descărcare de aproximativ 150 GB, este crucial să vă asigurați că aveți suficient spațiu disponibil.

Cum să obțineți acces timpuriu la campania MW3

Pentru a obține acces anticipat la campania MW3, va trebui să precomandați orice copie a jocului. Acest lucru se poate face cu ușurință prin vitrinele digitale de pe platformele Xbox, PlayStation și PC. După ce ați precomandat, puteți începe să preîncărcați MW3 și să fiți gata să jucați când se deblochează. Campania este de așteptat să fie una dintre cele mai întunecate din seria Call of Duty, prezentând scene intense care depășesc infama misiune din aeroport din Modern Warfare 2.

Profită de accesul timpuriu

Campania MW3 are o durată de aproximativ cinci până la șase ore, permițându-vă să o jucați de mai multe ori înainte ca porțiunea multiplayer a jocului să fie lansată la nivel global pe 10 noiembrie. În timpul campaniei, puteți debloca realizări, obiecte de colecție și recompense pentru multiplayer. Profită la maximum de accesul anticipat și începe să joci!

Nu uitați să rămâneți la curent pe Esports.net pentru mai multe știri despre eSports Call of Duty.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri