Știri

October 31, 2023

Preîncărcarea MW3: dimensiunea descărcării, acces anticipat și multe altele

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 este programat să fie lansat în doar zece zile, iar fanii francizei Call of Duty așteaptă cu nerăbdare jocul. Însă înainte de lansarea oficială, cei care au precomandat jocul vor avea ocazia să acceseze capitolul final al sagăi rebootate Modern Warfare. Dacă vă întrebați când puteți preîncărca MW3 și care va fi dimensiunea de descărcare, citiți mai departe.

Preîncărcarea MW3: dimensiunea descărcării, acces anticipat și multe altele

Preîncărcarea MW3

Dacă aveți acces anticipat la campanie, puteți începe să preîncărcați jocul de la 10:00 PT pe 1 noiembrie. Jocul se va debloca douăzeci și patru de ore mai târziu, la 10:00 PT pe 2 noiembrie. Odată deblocat, te vei putea cufunda în povestea crudă care are loc în Verdansk.

Dimensiune descărcare

Dimensiunea de descărcare a Modern Warfare 3 variază în funcție de platforma dvs. În medie, veți avea nevoie de aproximativ 150 GB de spațiu de stocare pentru a instala și a juca jocul. Aceasta include jocul de bază în sine și HQ-ul Call of Duty. Dacă aveți deja sediul COD, cerințele dvs. de descărcare și instalare vor fi reduse la jumătate. Este important de reținut că dimensiunea de descărcare poate diferi semnificativ între platforme și pentru actualizări și corecții.

Aveți suficient spațiu de stocare?

Înainte de a preîncărca MW3, asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare pe dispozitiv. Cu o dimensiune de descărcare de aproximativ 150 GB, este crucial să vă asigurați că aveți suficient spațiu disponibil.

Cum să obțineți acces timpuriu la campania MW3

Pentru a obține acces anticipat la campania MW3, va trebui să precomandați orice copie a jocului. Acest lucru se poate face cu ușurință prin vitrinele digitale de pe platformele Xbox, PlayStation și PC. După ce ați precomandat, puteți începe să preîncărcați MW3 și să fiți gata să jucați când se deblochează. Campania este de așteptat să fie una dintre cele mai întunecate din seria Call of Duty, prezentând scene intense care depășesc infama misiune din aeroport din Modern Warfare 2.

Profită de accesul timpuriu

Campania MW3 are o durată de aproximativ cinci până la șase ore, permițându-vă să o jucați de mai multe ori înainte ca porțiunea multiplayer a jocului să fie lansată la nivel global pe 10 noiembrie. În timpul campaniei, puteți debloca realizări, obiecte de colecție și recompense pentru multiplayer. Profită la maximum de accesul anticipat și începe să joci!

Nu uitați să rămâneți la curent pe Esports.net pentru mai multe știri despre eSports Call of Duty.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri