Știri

October 28, 2023

Poți să arunci arene în Clash Royale? Înțelegerea Drumului Trofeului și a Sistemului de Progresie

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

Clash Royale este un joc mobil popular cunoscut pentru sistemul său unic de progresie. În acest articol, vom explora dacă este posibil să aruncăm arene în Clash Royale.

Poți să arunci arene în Clash Royale? Înțelegerea Drumului Trofeului și a Sistemului de Progresie

Drumul Trofeelor

Principalul sistem de progresie din Clash Royale este Trophy Road. Numărul dvs. de trofee determină adversarii dvs. și arena în care vă aflați. Pe măsură ce avansați prin arene, deblocați diferite recompense.

Arenele de avansare și renunțare

Odată ce avansezi printr-o arenă, nu te poți întoarce la cea anterioară, chiar dacă pierzi trofee. Deși nu puteți arunca arenele, Supercell poate restricționa unii jucători să avanseze dacă nivelul turnului lor este mai scăzut decât al altor jucători din acea arenă. Pentru a trece la următoarea arenă, va trebui să vă măriți numărul de niveluri.

Câștigarea de trofee

Pentru a câștiga trofee, trebuie să jucați meciuri 1v1. Numărul de trofee pe care le câștigi depinde de nivelul tău și al adversarului tău. Dacă învingi un adversar cu un număr mai mare de trofee, vei primi mai multe trofee.

Deblocarea de noi carduri

Când treceți printr-o arenă, deblocați un nou set de cărți. Aceste cărți pot fi obținute prin cufere sau prin alte mijloace. Utilizarea eficientă a noilor cărți este crucială pentru a avansa prin arenă.

Concluzie

În concluzie, nu este posibil să aruncați arene în Clash Royale. Drumul Trofeelor ​​vă determină arena în funcție de numărul de trofee și, odată ce avansați, nu vă puteți întoarce. Cu toate acestea, Supercell poate restricționa jucătorii să avanseze dacă nivelul turnului lor este mai scăzut decât al altor jucători din acea arenă. Pentru a progresa, este important să câștigi trofee câștigând meciuri și să folosești noile cărți deblocate în fiecare arenă. Continuați să jucați și să faceți strategii pentru a urca pe lista Clash Royale Arena!

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri