Știri

February 13, 2024

Patch-ul 14.4 din League of Legends: Iubitori incitanți pentru campioni și data lansării dezvăluite

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezonul 2024 al League of Legends a ajuns la a doua lună pe serverele live. Riot Games se concentrează pe campioni care ar putea folosi ceva ajutor în rolurile lor respective. Riot Phroxzon, designerul principal de gameplay pentru League, le-a oferit jucătorilor o previzualizare a viitorului Patch 14.4.

Patch-ul 14.4 din League of Legends: Iubitori incitanți pentru campioni și data lansării dezvăluite

Buff-uri pentru campioni

Patch-ul 14.4 aduce o mulțime de avantaje binevenite campionilor care nu au primit atenție de ceva timp. Aceste afecțiuni au scopul de a-și crește viabilitatea la toate nivelurile de joc.

  • Jayce, Renekton și Volibear vor primi avantaje, deschizând mai multe opțiuni pentru meta-culoarea de sus. Volibear, în special, va suferi o revizuire masivă pentru aproape toate abilitățile sale.
  • Ahri și Kai'Sa, membri ai K/DA, vor primi, de asemenea, avantaje. Ambii campioni au cunoscut scăderi neașteptate ale ratelor de victorie odată cu începutul noului sezon.
  • Thresh, Lulu și Soraka, care s-au luptat cu modificările recente ale articolelor, vor primi și beneficii. Acești campioni au fost din istorie puternici la diferite niveluri de joc.

Testare și lansare

Modificările vor fi disponibile pentru testare pe PBE în următoarele zile. Echipa de dezvoltare va dezvălui mai multe detalii și raționamentul din spatele pasionaților. Modificările, eventual modificate în comparație cu previzualizarea patch-ului, vor fi lansate oficial pe 22 februarie cu Patch-ul 14.4.

Fii atent la acești pasionați și vezi cum au impact asupra jocului!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri