Știri

February 14, 2024

Optimizarea selecției armurii în Helldivers 2: Cele mai bune alegeri pentru mobilitate, viteză și echilibru

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

În Helldivers 2, există trei tipuri de armuri: construcție ușoară, medie și grea. Fiecare tip are propriile statistici pasive care oferă avantaje de luptă pe teren. În timp ce unele statistici pasive sunt repetate pe tot parcursul jocului, există diferite combinații disponibile, cum ar fi armuri ușoare sau grele cu o reducere a daunelor explozive cu 50%.

Optimizarea selecției armurii în Helldivers 2: Cele mai bune alegeri pentru mobilitate, viteză și echilibru

Atunci când alegeți armura, este important să luați în considerare stilul dvs. de joc, armele și stratagemele. În plus, dacă jucați singur sau cu o echipă, vă va afecta și alegerea armurii corporale.

Cel mai bun tip de armură de cumpărat este armura ușoară. Nu numai că oferă statistici pasive asemănătoare tipurilor medii sau grele, dar prioritizează și mobilitatea. Acest lucru permite alunecarea, scufundarea și eschivarea gloanțelor fără efort fără a fi copleșit de inamici. Mobilitatea suplimentară permite, de asemenea, utilizarea de arme mai rigide și arme de sprijin staționare.

Iată clasamentul nostru al celor mai bune armuri din Helldivers 2:

  1. SC-34 Infiltrator (luminos)
  2. DP-53 Salvatorul liberului sau DP-40 Eroul Federației (mediu)
  3. CE-35 Inginer de șanțuri (mediu)
  4. SC-30 Trailblazer Scout (ușoară)
  5. CM-09 Bonesnapper (mediu)
  6. SA-12 Servoasistat (mediu)
  7. B-24 Enforcer (mediu)

Vă rugăm să rețineți că această listă se poate modifica pe măsură ce devine disponibilă o nouă armătură.

Atunci când alegeți armura, este important să acordați prioritate vitezei și echilibrului. Dacă jucați solo, este recomandat să alegeți armura ușoară. Cu toate acestea, dacă joci cu o echipă, este recomandabil să ai o armătură mai echilibrată, cu statisticile pasive dependente de stilul tău de joc și de alegerile Stratagemului.

Alegerea de top este armura ușoară SC-34 Infiltrator. În prezent este cel mai rapid din Helldivers 2 și vine cu statistici echilibrate. Deși nu are protecție suplimentară în cadrul pasivului său, puterea sa constă în viteza generală, ascuns și abilitățile de repoziționare. Infiltratorul este o alegere excelentă atât pentru jucătorii solo, cât și pentru cei de echipă.

DP-53 Savior of the Free și DP-40 Hero of the Federation sunt, de asemenea, alegeri excelente. Ele oferă statistici echilibrate, oferindu-vă viteză și amortizare suplimentară împotriva daunelor primite. Salvatorul liberului reduce riscul de a muri din cauza hemoragiilor și a daunelor critice, făcându-l deosebit de util în timpul roiurilor Terminide.

CE-35 Trench Engineer este o armură medie bine echilibrată. Oferă o reducere cu 30 la sută a reculului armei atunci când este ghemuit și înclinat, făcându-l ideal pentru lupte furtive sau la distanță lungă. De asemenea, oferă două grenade suplimentare, permițând eliminarea eficientă a inamicului.

SC-30 Trailblazer Scout este o altă armură ușoară care excelează în regenerarea vitezei și a rezistenței. Este cel mai potrivit pentru jucătorii foarte alerti care se bucură de mișcare constantă. Cu toate acestea, ratingul său de armură mică înseamnă că daunele pot fi luate mai repede decât cu alte armuri corporale.

CM-09 Bonesnapper acționează ca medic al grupului. Oferă stimuli suplimentare și sănătate suplimentară, creând o construcție tanchier fără a sacrifica viteza. Această armură este recomandată jucătorilor solo și celor care doresc să îndeplinească un rol de susținere.

SA-12 Servo Assisted oferă statistici echilibrate, cu protecție suplimentară a membrelor și o rază de aruncare crescută. Este o alegere excelentă pentru misiunile de sabotaj și reduce riscul de fracturi ale membrelor din cauza daunelor explozive.

B-24 Enforcer, deși este o armură Superstore, merită menționat. Include pasive rezonabile care reduc recul și cresc rezistența la daune. Este util în luptele la distanță lungă, dar regenerarea sa scăzută a rezistenței pune jucătorul în pericol dacă este prins în teritoriul inamic.

În concluzie, atunci când alegeți armura în Helldivers 2, acordați prioritate mobilității, vitezei și echilibrului. Luați în considerare stilul dvs. de joc, armele și dacă jucați singur sau cu o echipă. SC-34 Infiltrator, DP-53 Savior of the Free și DP-40 Hero of the Federation sunt printre alegerile de top. Cu toate acestea, cea mai bună armură pentru tine depinde în cele din urmă de preferințele și strategiile tale individuale.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri