Știri

February 13, 2024

Obținerea și utilizarea bucăților din opt: un ghid pentru succes în craniu și oase

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

În lumea Skull and Bones, bucățile de opt au o mare valoare ca monedă râvnită. Aceste monede valoroase le permit jucătorilor să achiziționeze articole de pe piața neagră care le pot îmbunătăți foarte mult eforturile de pirat. Pe măsură ce jucătorii navighează în apele perfide ale jocului, achiziționarea de piese de opt devine crucială pentru succesul lor.

Obținerea și utilizarea bucăților din opt: un ghid pentru succes în craniu și oase

Cum să achiziționați bucăți din opt

Pentru a obține bucăți de opt în Skull and Bones, jucătorii pot îndeplini sarcini din Registrul de ordine situat în cârma ascunzătoarei contrabandistului lor. Ascunzătoarea, situată la Le Mont Muet în Sainte-Anne, devine accesibilă după ce a atins un anumit rang Infamy și a progresat prin povestea lui Spurlock.

Odată ce jucătorii au obținut materiale pentru Helm, cum ar fi trestia de zahăr, ei pot crea aceste articole în Helm Wares. Aceste mărfuri pot fi apoi livrate prin acceptarea comenzilor la Registrul comenzilor. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să fie precauți în timpul livrărilor, deoarece vor fi vulnerabili la atacurile navelor necinstite inamice AI și nu vor putea călători rapid.

Pe lângă îndeplinirea misiunilor Helm, jucătorii pot câștiga bucăți de opt participând la diferite activități finale, cum ar fi Preluări Ostile și Rapturi Legendare. Cu toate acestea, înainte de a se angaja în aceste mari lupte, jucătorii trebuie mai întâi să captureze fabricile și să controleze rutele comerciale. Pe măsură ce programul sezonier de după lansare Skull and Bones se desfășoară, noi funcții precum Helm Wagers le vor oferi jucătorilor posibilitatea de a risca și de a câștiga piese de opt.

Pe ce se pot cheltui bucățile din opt?

Odată ce jucătorii au finalizat misiunile de pornire pentru operațiunea Helm, ei o pot vizita pe Yanita Nara la Le Pont Muet pentru a-și cheltui piesele de opt câștigate cu greu. Yanita Nara oferă o gamă largă de articole pentru cumpărare, inclusiv resurse de contrabandă, arme de navă, produse cosmetice pentru nave și jucători, mobilier, armuri, planuri și multe altele. Alți vânzători din întreaga lume acceptă, de asemenea, bucăți de opt ca plată.

Este important de menționat că unele articole, cum ar fi planurile pentru Sambuk, pot fi destul de scumpe, costând 5.000 de bucăți din opt. Jucătorii vor trebui să-și economisească moneda pentru a-și permite aceste articole de mare valoare.

În concluzie, obținerea și utilizarea eficientă a bucăților de opt este esențială pentru succesul în Skull and Bones. Prin îndeplinirea sarcinilor, angajându-se în activități de final de joc și cheltuind cu înțelepciune moneda, jucătorii pot deveni forțe formidabile în mările competitive. Așa că pornește pe navigare, adună-ți bucățile de opt și pornește în aventuri palpitante ale piraților!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri