Știri

February 14, 2024

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: Sfaturi și probleme

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O nouă provocare în sezonul doi al lui Modern Warfare 3 necesită jucătorilor să fie creativi în Gunsmith. Provocarea, care face parte din săptămâna a doua a sezonului doi, cere 20 de ucideri de operator cu un „atașament letal de sub țeavă”. Cu toate acestea, se pare că există o problemă cu provocarea care nu este urmărită corect în acest moment.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: Sfaturi și probleme

Ce este un atașament letal sub țeava în MW3?

În MW3, un atașament letal sub țeava se referă la orice atașament de armă din Gunsmith care este echipat în slotul Underbarrel și este capabil să ucidă. Acestea includ atașamente precum puști sub țeavă, aruncătoare de flăcări sub țeavă și chiar ferăstrăul cu lanț JAK Limb Ripper. Este important să rețineți că alte atașamente sub țeavă, cum ar fi mânerele, nu vor conta pentru provocare.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment ucide provocarea nu urmărește

În prezent, există o problemă cu urmărirea provocării săptămânale în multiplayer MW3. Mulți jucători au raportat pe rețelele de socializare că provocarea de a debloca JAK Limb Ripper nu numără uciderile folosite cu un atașament letal de sub țeavă. Sledgehammer Games nu a recunoscut încă problema, dar se pare că afectează mai mulți jucători.

Cum să obțineți ucideri letale ale atașamentului Underbarrel în MW3

Odată ce problema este rezolvată, există mai multe atașamente care ar trebui să conteze pentru uciderile letale ale atașamentelor sub țeava în MW3. Acestea includ Corvus Masterkey, KL40-M2, Burrow 500 Drill Charge și aruncătorul de flăcări JAK Purifier. Aceste atașamente pot fi găsite pe majoritatea puștilor de asalt. Este important de reținut că aceste ucideri trebuie făcute cu o armă recomandată în Gunsmith și în multiplayer împotriva altor jucători (operatori), nu împotriva roboților.

Dacă provocarea necesită uciderea cu atașamentul în sine, este recomandat să folosiți țeava sub țeava de flăcări Corvus Masterkey sau JAK Purifier în modurile Hardcore pentru ucideri mai ușoare.

Concluzie

În timp ce provocarea de a obține ucideri letale de atașamente sub țeava în MW3 poate avea în prezent probleme de urmărire, odată ce problema este rezolvată, jucătorii pot folosi diverse atașamente pentru a finaliza provocarea. Rămâneți pe fază pentru mai multe informații odată ce dezvoltatorii recunosc problema.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri