Știri

November 8, 2023

Modificări viitoare în Patch-ul LoL 13.23: Meta-ajustări și multe altele

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Acum că Patch-ul 13.22 este oficial pe serverele live, să aruncăm o privire la viitorul Patch 13.23 care va veni la LoL.

Modificări viitoare în Patch-ul LoL 13.23: Meta-ajustări și multe altele

Ce schimbări urmează?

Patch-ul 13.22 a introdus nerfs în alegeri puternice în meta și ajustări la campioni precum Seraphine și Janna pentru a-și îmbunătăți rolul de suport. Magii de la mijlocul benzii au primit, de asemenea, îmbunătățiri ale vitezei de atac pentru a face atacurile lor automate mai fluide și mai consistente.

O ajustare a vederii va afecta Elos înalt în scara clasată, reducând raza de dezvăluire și durata atacurilor pentru a preveni descoperirea coechipierilor în timpul curățării saloanelor.

Pe măsură ce sezonul 13 se apropie de sfârșit, pregătirile pentru noul pre-sezon din ianuarie cu Patch-ul 14.1 sunt în desfășurare. Înainte de asta, Patch-ul 13.23 va aduce înapoi LoL Arena și va introduce câteva meta-ajustări.

Data de lansare

Patch-ul 13.23 este programat să fie lansat marți, 21 noiembrie. Acesta va fi urmat de încă un patch înainte de sfârșitul sezonului 13.

Impact asupra meta

Modificările specifice ale patch-ului viitor nu au fost încă scurse. Cu toate acestea, este de așteptat ca Riot să se concentreze pe nerfing alegerile supraperformante din Patch-ul 13.22 și pe ameliorarea alegerilor subjucate.

Senna a primit deja un nerf în patch-ul actual, iar campioni precum Nilah și Jarvan IV ar putea fi, de asemenea, vizați pentru ajustări.

Schimbări provizorii

Momentan, nu există modificări pentru Patch-ul 13.23. Rămâneți la curent cu actualizările din următoarele zile!

Piele viitoare

  • Bee'Koz – 1350RP
  • Beezcrank – 1350RP
About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri