Știri

November 8, 2023

Modificări viitoare în Patch-ul LoL 13.23: Meta-ajustări și multe altele

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Acum că Patch-ul 13.22 este oficial pe serverele live, să aruncăm o privire la viitorul Patch 13.23 care va veni la LoL.

Modificări viitoare în Patch-ul LoL 13.23: Meta-ajustări și multe altele

Ce schimbări urmează?

Patch-ul 13.22 a introdus nerfs în alegeri puternice în meta și ajustări la campioni precum Seraphine și Janna pentru a-și îmbunătăți rolul de suport. Magii de la mijlocul benzii au primit, de asemenea, îmbunătățiri ale vitezei de atac pentru a face atacurile lor automate mai fluide și mai consistente.

O ajustare a vederii va afecta Elos înalt în scara clasată, reducând raza de dezvăluire și durata atacurilor pentru a preveni descoperirea coechipierilor în timpul curățării saloanelor.

Pe măsură ce sezonul 13 se apropie de sfârșit, pregătirile pentru noul pre-sezon din ianuarie cu Patch-ul 14.1 sunt în desfășurare. Înainte de asta, Patch-ul 13.23 va aduce înapoi LoL Arena și va introduce câteva meta-ajustări.

Data de lansare

Patch-ul 13.23 este programat să fie lansat marți, 21 noiembrie. Acesta va fi urmat de încă un patch înainte de sfârșitul sezonului 13.

Impact asupra meta

Modificările specifice ale patch-ului viitor nu au fost încă scurse. Cu toate acestea, este de așteptat ca Riot să se concentreze pe nerfing alegerile supraperformante din Patch-ul 13.22 și pe ameliorarea alegerilor subjucate.

Senna a primit deja un nerf în patch-ul actual, iar campioni precum Nilah și Jarvan IV ar putea fi, de asemenea, vizați pentru ajustări.

Schimbări provizorii

Momentan, nu există modificări pentru Patch-ul 13.23. Rămâneți la curent cu actualizările din următoarele zile!

Piele viitoare

  • Bee'Koz – 1350RP
  • Beezcrank – 1350RP
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri