Știri

February 16, 2024

Maximizați-vă potențialul de bază: construiți și extindeți în Palworld

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

În Palworld, construirea bazei tale este un aspect crucial al jocului. Pe măsură ce baza dvs. crește, puteți lua în considerare stabilirea unor baze suplimentare în diferite locații. Dar câte baze poți avea în Palworld?

Maximizați-vă potențialul de bază: construiți și extindeți în Palworld

Poți avea mai multe baze?

Răspunsul este da, puteți avea mai multe baze în Palworld. De fapt, poți avea baze nelimitate, atâta timp cât acestea sunt avanposturi sau baze diluate. Aceste tipuri de baze pot fi construite liber oriunde în lume. Cu toate acestea, bazele cu Palbox-uri oficiale au reguli diferite.

Niveluri de deblocare a bazei Palbox

Inițial, puteți avea o singură bază Palbox. Odată ce Palbox atinge nivelul 10, puteți plasa un al doilea Palbox într-o altă locație. Și când Palbox-ul tău atinge nivelul 15, poți plasa al treilea și ultimul Palbox.

Importanța lui Palbox

Palbox este un mecanic care vă permite să creați un design unic al clădirii de bază în Palworld. Deși este posibil să construiți o bază de dimensiune completă și funcțională fără un Palbox, nu veți putea aloca niciun prieten să lucreze la ea. Aceasta înseamnă că achiziția pasivă de resurse va fi exclusă, iar baza se va baza numai pe acțiunile jucătorului.

Numărul maxim de baze

Numărul maxim de baze pe care le puteți avea în Palworld este de trei. Fiecare slot de bază se deblochează pe măsură ce treci de nivel. A doua bază se deblochează la nivelul de bază 10, iar a treia și ultima bază se deblochează la nivelul de bază 15.

Construirea unei alte baze

Pentru a construi o a doua bază complet funcțională și autosuficientă, trebuie să ajungeți la nivelul de bază 10 pe primul vostru Palbox. Odată ce prima ta bază este nivelul 10, poți plasa un al doilea Palbox într-o altă locație. Acest al doilea Palbox va începe la nivelul 10, permițându-vă să atribuiți imediat un echipaj de 10 prieteni.

Mutarea bazei

Dacă doriți să vă mutați baza în Palworld, puteți dezasambla Palbox-ul actual și puteți crea unul nou într-o locație diferită. Toți prietenii tăi vor fi transferați automat în noul Palbox, asigurându-se că nimeni nu este lăsat în urmă. Cu toate acestea, va trebui să vă reconstruiți toate structurile pentru noua bază.

Alegerea celei mai bune locații de bază

Atunci când alegeți o locație pentru baza dvs., trebuie să luați în considerare câțiva factori:

  • O mulțime de teren plat și spațiu pentru upgrade și structuri
  • Defensibilitatea pentru a proteja împotriva raidurilor
  • Rămâneți în cercul albastru centrat în jurul Palbox-ului dvs. pentru a preveni deteriorarea structurilor și pentru a vă asigura că Pals pot lucra asupra lor
  • Evitarea apropierii de puncte de călătorie rapide
  • Acces la resurse, cum ar fi copaci și filine de minereu

Concluzie

Acum că știți totul despre bazele din Palworld, este timpul să începeți să vă construiți și să vă extindeți imperiul. Bucură-te de joc!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri