Știri

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: Predicții cu bile de cristal, format Pick'em, clasament și recompense

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

LoL Worlds Pick'em s-a întors în 2023 și vine cu o întorsătură datorită celui mai nou format Worlds. În acest articol, vom acoperi totul, de la predicțiile Crystal Ball până la recompensele turneului.

LoL Worlds Pick'em 2023: Predicții cu bile de cristal, format Pick'em, clasament și recompense

Predicții cu bile de cristal

Riot Games aduce înapoi Globul de cristal pentru Worlds 2023. Această funcție vă permite să faceți predicții despre viitorul turneului și să câștigați puncte și recompense suplimentare. Globul de cristal este împărțit în trei secțiuni:

  1. Acționați acum: puteți face predicții pentru 20 de întrebări legate de Lumi începând cu 4 octombrie. Mingea de cristal se blochează la 9:15 CEST pe 10 octombrie, așa că asigurați-vă că faceți selecțiile înainte de atunci.
  2. Sigilați-vă soarta: închideți alegerile înainte ca fereastra să se închidă. Bazându-ne pe Moneda, nu vei salva oportunitățile ratate de Minge de Cristal.
  3. Reap The Rewards: După Finala Mondială din 19 noiembrie, puteți vedea cum ați marcat și cum ați câștigat recompense pe baza performanței dvs. în Globul de Cristal.

Pick'em Format

Pick'em for Worlds 2023 se va desfășura în trei etape: Play-In, Swiss și Knockout. Fiecare etapă are propriul său set de predicții și sistem de puncte.

Etapa de joc

Etapa Play-In începe pe 10 octombrie și cuprinde opt echipe împărțite în două grupe. Primele două echipe din fiecare grupă vor trece la etapa Elvețiană. Pentru predicțiile Play-In, trebuie să ghiciți care două echipe vor trece la etapa următoare.

Scena elvețiană

Etapa Elvețiană se desfășoară în perioada 19-29 octombrie și include cele două echipe câștigătoare din etapa Play-In și alte 14 echipe. În această etapă, trebuie să preziceți care opt echipe vor avansa în faza eliminatorie. De asemenea, puteți câștiga puncte suplimentare alegând corect o echipă care merge cu 3-0.

Etapa eliminatorie

Odată ce etapa elvețiană este terminată și primele opt echipe sunt decise, puteți face predicții pentru meciurile din faza eliminatorie. Fiecare alegere corectă din sferturile de finală acordă 10 puncte, în timp ce alegerile corecte din timpul semifinalelor câștigă 15 puncte fiecare. Alegerea câștigătorului finalei mondiale vă va oferi 20 de puncte.

Clasamentul Lumii Pick'em

Dacă ești suficient de bun la predicțiile Pick'em, s-ar putea să fii prezentat în primii 100 de jucători din clasamentul global. De asemenea, vă puteți crea propriul clasament și puteți juca Pick'em cu prietenii tăi. Clasamentul vă permite să vă monitorizați progresul și să vedeți câte potențiale alegeri perfecte rămân.

Recompensele turneului

În comparație cu anii precedenți, Pick'em 2023 vine cu o varietate mai mare de recompense atât pentru participare, cât și pentru performanță. Jucătorii se pot califica pentru recompense pe baza celui mai înalt nivel din cele două categorii separate: Pick'em (tradițional) și Crystal Ball. Recompensele nu sunt cumulative și vor fi acordate pe baza celui mai înalt nivel atins în fiecare categorie respectivă.

Recompensele de participare includ emoții și capsule Worlds 2023. Recompensele nivelului bazate pe performanță variază de la jetoane și capsule de eveniment până la skinuri și emoții de campion.

Concluzie

LoL Worlds Pick'em 2023 este o oportunitate interesantă de a-ți testa priceperea predictivă și de a câștiga recompense. Faceți-vă predicții în Globul de Cristal, participați la etapele Pick'em și țintesc spre vârful clasamentului. Noroc!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri