Știri

October 27, 2023

LNG Scout reflectă asupra victoriei și se uită la Worlds 2023

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

După ce mi-am asigurat un loc în faza eliminatorie cu o victorie împotriva lui KT Rolster, am avut ocazia să vorbesc cu LNG Scout despre serie și despre performanța echipei la Worlds 2023.

LNG Scout reflectă asupra victoriei și se uită la Worlds 2023

Reflectând asupra Serii

În ciuda victoriei împotriva capului de serie LCK #3, Scout și-a exprimat nemulțumirea față de performanța echipei de la începutul jocului pe parcursul celor trei meciuri. El l-a evaluat cu 5 din 10, subliniind nevoia de îmbunătățire.

În primul joc, LNG s-a luptat inițial, dar a reușit să schimbe curentul cu un apel bine executat de baron și o luptă de echipă care a schimbat jocul. Scout l-a creditat pe GALA, bot lanerul, pentru că a făcut apelul decisiv și a lăudat excelenta sa detaliere.

Cu toate acestea, KT Rolster a revenit în al doilea joc, valorificând luptele de la începutul jocului LNG. Scout a recunoscut eforturile echipei de a aborda aceste probleme în draftul celui de-al treilea joc și a subliniat importanța de a fi mai concentrat la începutul jocului.

Creșterea la mijlocul jocului

În ciuda uciderilor timpurii ale lui KT, LNG și-a arătat puterea în luptele de echipă de la mijlocul jocului. Folosindu-și componența echipei, au executat combo-uri consistente și au creat un avans insurmontabil din care adversarii lor nu și-au putut recupera.

Gânduri despre formatul elvețian și meciurile viitoare

În calitate de veteran experimentat cu șase apariții la Campionatul Mondial, Scout și-a împărtășit perspectiva asupra noului format elvețian. El a respins ideea că diferă semnificativ de fazele grupelor anterioare, afirmând că echipele puternice vor predomina în continuare.

Cu locul în sferturi de finală asigurat, LNG așteaptă etapa a 5-a elvețiană pentru a-și determina adversarul. Când a fost întrebat despre adversarul său preferat și despre meta actuala Mondială, Scout și-a exprimat încrederea în potențialul lor de a învinge orice echipă în sferturile de finală. El a recunoscut că patch-ul actual poate să nu fie favorabil pentru ei, dar a rămas optimist cu privire la depășirea lui.

Contribuția lui Scout la echipa LNG

Experiența și cunoștințele lui Scout, dobândite din trăirea în Coreea pentru o parte semnificativă a vieții sale, au fost de neprețuit pentru echipa LNG. El abordează în mod activ problemele și se angajează în discuții cu echipa, oferind îndrumare și sprijin.

Confruntarea cu presiunea și stresul

În ciuda comportamentului său relaxat, Scout și-a împărtășit strategiile pentru gestionarea presiunii și a stresului. Îi place să urmărească videoclipuri distractive și să asculte muzică ca mijloc de relaxare, evitând dramele TV.

Concluzie

Determinarea LNG Scout și așteptările mari de îmbunătățire sunt evidente în reflecțiile sale asupra seriei împotriva lui KT Rolster. Cu privirea pusă pe semifinale, LNG se concentrează pe îmbunătățirea formei lor și pe depășirea oricăror provocări care le ies în cale.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri